hehe e-star csődről hallottál-e?
ORCO-ról? hát a NABIról?
Gardéniáról?????
hehe e-star csődről hallottál-e?
ORCO-ról? hát a NABIról?
Gardéniáról?????
a kötelezettség 4m-val csökkent 12 hónap alatt
hol az a rohadt nagy levágás????
ismerem az ilyen szövegeket
E-Starban is ezt nyomták
aztán jött a csődeljárás
per 1-et április közepén be kellett adni a Kúriának, kb 127m-s bukcsi várható
lassú a Kúria de kezd időszerűvé válni a döntés
svájcinak vajh mennyivel tartozhatnak?
Te még most sem látod, hogy rendesen levágta a Raffit? :))))
Komolyan az az érzésem, hogy pajszerrel sem lehet még csak résnyire sem kifeszíteni a szemed. :)
Nekem nem fáj. Csak zavart, hogy ilyen látványosan fordítva ülsz a lovon. Várod egy ideje a felszámolást és az újabb ATL-t.
Mondtam már. Szólj, ha talajt fogtál. :)
Ha belenéztél a cikkbe, láthattad, hogy Raffikád az egyik legveszteségesebb ...
még van 4 napjuk a svájci gépkocsi kölcsönzőből avanzsált gázkereskedőt kifizetni......
a kötelezettségek? 4m-val kevesebb a több mint 1 mrd-ból?
közben ugrottak a forgó hitelek?????
látom megint élvezitek az örjöngést :)
pedig nincs limiten :)
tett már sok tolvajcég másokkal próbát
egyelőre a szlovák egy pakkot vett
újabban osztogatnak a rv-eseknek spéci adatokat??????
úgy mint hathornak, mi?????
"savanyú a szőlő?"
nekem mitől lenne savanyú a szőlő?
Nekem 10Fttal lejjebb van a bekerem. Minden egyes pont onnan 1Ftnyereség/darab. Számolj utána.
Nehogy már nekem legyen savanyú a szőlő, amikor duplázott a papír egy hónap alatt.
egy olyan bandától mit vársz akik elfelejtették a felszámolási kérelem beadását megemlíteni)))))
mert nem kozmetikáznak "biztos" azért
a Raffi ellen benn van a felszámolási eljárás?
nincs???? akkor a Keg van bagyobb fekáliában
hatalmas feltételezés azt feltételezni hogy nem kozmetikázott
hol vannak benne a Visonka miatti bukcsik?
Anonymusról szám sem jött
"véletlenül" nem konszolidált))))))
űhoghy milyen fain az is mutatja hogy kerestek már előre új auditort((((((
1.) Nem tudom ki speki1
2.) Előre mondom nem én vagyok
3.) Visszanéztem, nem látok nekem szóló kacsintást, sem én nem kacsintottam
Ehhez is hatalmas eszed van! :)
Mióta szokás bennfenteseknek mélyponton hirdetni, hogy vétel! ???
:)))
Raffis bejegyzésemre nem válaszoltál a másikon. (Már megszoktam, hogy nálatok a kussolás azt jelenti, neked van igazad. :D)
Azért ide is beteszem:
Szeretnék előhozni egy régebbi témát. Sokat vitatkoztunk a Raffi engedményezése kapcsán. Te akkor minden indulatoddal a KEG-et ütötted. Sommásan kb. úgy foglalnám össze, hogy nem képes fizetni a hiteleit, a Raffi kivágta.
Ha figyelemmel kíséred a Raffi magyarországi helyzetét, akkor ma már kicsit tisztul a kép. Ők igyekeznek! Húzzák kifelé a lábukat. Még olyan áron is, hogy engedményeznek. Továbbra is vallom, hogy lehet nagyobb baj a Raffinál, mint a KEG-nél!
http://www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/igy_vonul_ki_a_raiffeisen_magyarorszagrol.4.191954.html
Gyj.
- Kozmetikázás.
Hatalmas tévedés ilyet feltételezni. Miért lett volna érdeke az újaknak néhány napos jelenlétüket fényezni!? (Ebben a jelentésben még nem az ő munkájuk látszik.) Pont ellenkezőleg! Az az érdekük, hogy a lehető legrosszabb képet fessék a cégről, amit majd az ő tevékenységük megváltoztat.
- Át is verhetik a befektetőt, írtad.
Azért aki ismeri a lenyúlások menetét, kockázatait, az nem annyira barom, hogy egy ilyen szlovák társasággal tegyen próbát! Nem szoktál nézni kékfényt!? (Ahogy látom mindenféle fény zavar. :D)
-Tartozások beadják a kulcsot előbb-utóbb.
Ha lenne szemed a belső összefüggésekhez, akkor látnád a valóságot. A cégek szoktak csúszni a fizetéssel. Ez bizonyos pontig nem jelent gondot. Vagyis, ha az árbevétel dinamikusan nő, akkor ez szinte természetes jelenség! Ált. a cégek nem felkészültek a dinamikus növekedésre pénzügyileg. Ilyenkor jönnek a hitelek, egyéb befektetések. Egyfajta hitel az is, ha a fizetési kötelezettségek csúszásban vannak. Mivel működik a cég, ez azt mutatja, hogy megvan a bizalom a szállítók részéről. Ezt a bizalmat növeli, hogy csökken a fizetési késedelem. Ezt onnan lehet látni, hogy az árbevétel nő, a kötelezettségek pedig csökkentek!