Regisztráció Elfelejtett jelszó

Állampapírok, kötvények, befektetési jegyek

Re: újabb dollárkötvényünk

#677536 walex Előzmény: #677535

Pontosan!!! Ha a sok rejtett erőforrás munkába áll, olyan GDP növekedés lesz nálunk, hogy öröm lesz nézni. Egy pillanat alatt legyőzzük az államadósságot és az USA is forint alapú kötvénnyel fogja finanszírozni magát. :D

S ha ez még nem lenne elég, mert nem elég, a rezsiharc is folytatódik. A fülkeforradalom újabb fokozatba lesz kapcsolva. Minden közműcég fizetni fog azért, hogy igénybe vegyük a szolgáltatásaikat.

#677512 Euroman Előzmény: #677505

ez se bizots, hogy így van...én egy szavukat sem hiszem el..hazudnakreggel, délben,este....valamelyik nap megint az az agyalágyult hasonlat a békával, meg a tóval...10 éve még a dakota phaszságait mondta...viccelni akar, akkor menjen a showderklubba, bár ott elég erős a mezőny, hamar kiesne...

#677507 Euroman Előzmény: #677437

jah...ezeket a plakátokat kellene célszerűen felhasználni....kiragasztás előtt segggtörlésre....arra való...

#677505 Margaretta Előzmény: #677498

Állítólag a régebbi, magasabb kamatozású adósságokat váltjuk ki ezekkel.

A régi adósságokat ki kell fizetni a régi kondíciókkal.

Tehát egy magas kamatozású adósságot kifizetünk egy alacsonyabb kamatozású adóssággal.

Emiatt az új adósság több lesz, de alacsonyabb kamatozású.

#677498 Grizzly Géza Előzmény: #677484

Biztos én vagyok ilyen kis gonosz,de miből fogjuk ezt visszafizetni? Újabb hitelből. tehát a 6% kamatra is hitelt kell felvenni 0 növekedés mellett. Rosszul számolok? Oktassatok már lécci,mert felkeresem At-t,hogy magyarázza el,mi ebben a jó és hogyan illeszkedik ez az államadósság elleni harchoz. Tényleg nem kötözködök,csak kíváncsi vagyok. Nem érdekel,hogy más államok mennyiért vesznek fel hitelt,csak az a kérdésem,hogy fogjuk ezt visszafizetni?

#677483 Dr. ursi Előzmény: #677475

huh részemről tényleg ennyi.

amióta at nincs nem olvasni szinte egy értelmes hszt levezetést meg végképp.

a másik

más szemében szálkát magadéban gerendát ,

nem te voltál aki szememre hémyta -jogtalanul mellesleg - h csak akkor teszem be az aukciós kamatot ha csökkent ...

te meg hozol itt egy listát amin kigyűjt aki alacsonyab és köze nincs a gazdaságunkhoz egy usát hogyan hasinlítasz ? te. á.

részemről ennyi.

akkor jöttem ide vissza amikor talán egy év után na mondom megnézem mizújs erre.

s találtam egy embert aki értemesseket írt.

ez volt at.

innentől fogva h kitiltják az eyetlen értelmes hszelőt ...

hülyéknek tájékozatlanoknak lustáknak (nem mind te vagy :o) magyarázni meg fölösleges.

szasztok.

#677475 xmann Előzmény: #677459

MIVAN?

Leírtam pár ország DOLLÁRBAN KIBOCSÁTOTT ÁLLAMPAPÍRJAINAK JELENLEGI HOZAMAIT.

Innentől fogva minden alma, hasonlítgathatod őket egymással. De ha magadtól nem megy, akkor segítek: mindenki olcsóbban kap hitelt mint Magyarország. Ennyi a történet, nincs tovább. A piac értékítélete szerint Magyarország kockázatosabb mint lengyelország mexikó vagy Brazília.

Egyébként 2010 nyaráig a K-európai FELÁRAK nagyjából együtt mozogtak, azóta, bizonyára ez csak a véletlen műve, a magyar kockázati prémiumok megnőttek. ALMA vs ALMA.

Úgy látom,dicső kormányu…

#677466 Grizzly Géza

Úgy látom,dicső kormányunk az államadósság elleni harcban is szopóágon van,mint általában mindenben,pl.oktatás,eü

Bocsánat ,természetesen lopásban az élen járnak,re: trafikok,földrablások,simicska

#677459 Dr. ursi Előzmény: #677434

válasz abban amit nyuszinak írtam.

usa mit keres ott ? pl.

neked kéne legjobban tudni h felár.

h befire igen v nem.

h almát almával.

pl ha magyar kibocs akkor a többinél is azt nézd.

ha meg nem azt nézed akkor magyarnál se.

de hosszú h megérts egy iylen eccerűt.

nyuszinak leírtam.

ha felfogod fel ha nem nem.

#677441 banyaiz Előzmény: #677434

Azért mert siker van.

Persze mihez képest? Ahhoz képest, hogy még ekkora hozamfelárral sem jegyeznék le siker.

Ahhoz képest, hogy Imf-től olcsóbban kaptunk volna , viszont kormány belebukott volna esetleg imf feltételeibe, megint csak siker .

Siker siker hátán. Csak nézőpont kérdése. Jól kell belőni a viszonyítási alapot aztán máris öröm boldogság.

#677438 Margaretta Előzmény: #677177

Tényleg síkhülye vagyok, mert aszittem, hogy ugyanannyi, értékpapírt adnak, mint vesznek. Ugyanolyan kondíciókkal.

#677437 Grizzly Géza Előzmény: #677434

Ezt minden második óriásplakáton elolvashatja egy igaz magyar hazafi: Magyarország jobban teljesít! :D

#677434 xmann Előzmény: #677406

amiket beírtam azok nem kibocsátási hanem MOSTANI hozamok. MIND ALACSONYABB MINT A MAGYAR. Szerinted miért?

#677418 tozsdenyul Előzmény: #677406

kedves szakértő asszony, én nem beszéltem kamatokról, azt xmann kolléga lerendezte, én árfolyamokról beszéltem, tehát almáról meg körtéről ne értekezz nekem...

a svájci frank hiteledben is milyen jól érzed magad, kedves mindenki más hülye az árfolyamokhoz és tőzsdéhez de majd én oktatok mindenkit...bizonyára figyelted az árfolyamokat akkor is, amikor azt felvetted

#677406 Dr. ursi Előzmény: #677392

de ahogy almát nem a körtvel hasonlítunk úgy itt is érdemben a magyar korábbi kötvényekhez kell vagy a lehetőleg időben közel kibocsátott régiósókhoz esetleg feltörekvőkhöz. hiszen mi ebbe a körbe tartozunk és mint iylenek ezek az országo mind felárat fizetnek usa kötvényhez képest. a kérdés csak az h mennyit.adott időben.

tehát a korábbi kibocsátásunkat a februárit a februári románnal és spanyollal érdemes összevetni illetve akik még akkor mentek a piacra.

megjegyzem a románoknak utána valamikor a nyáron besült egy dollárkötvénye ... nem adta el mert túl sokat kértek.

tehát a mostani miénket a horvát és lengyel esedékessel lehet ill akik még kibocs fognak azokéval h mennyi.

mindenestre érdekes h befire nem ajánlott kategória és tolongtak.

jellemzően meg sem közelíti a 3szorost egy ilyen lásd februári kibocsátások (mondjuk ott akkor minket szintén jobban vettek volna mint a többikeet).

-

az h én hol leszek nem az én kezemben van.

ha leszek, akkor bizonyára figyelni fogom a devizákat és egyebeket. de nem tartom valószínűnek h beírnék ide :o) majd talán lesz aki emlékszik h 10 éve miről ment a diskurzus nagy elánnal.

#677392 tozsdenyul Előzmény: #677248

mondtam, hogy tízéves az időtáv, tehát ne csak három év múlva gyere dicshimnuszt zengeni magadról, hanem tíz év múlva is itt legyél, a 390-es usd/hufnál, 0,7-es eur/usdnél, szakértő asszony

#677386 Dr. ursi Előzmény: #677368

ursi tudja.

sőt tudja az oroszt indiait spanyolt románt csehet is :o) meg a többit.

de esze ágában sincs lusta picsák helyett kotorni a neten.

ha valaki ostoba akar maradni, ám maradjon.