Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1312

Re: nincs cím

#677388 Aptiti Előzmény: #677381

Akkor örülnék már, ha egyszer azt írnád, hogy vettem hatit, mert bízom az emelkedésben.

#677384 Euroman Előzmény: #677381

ez megtisztelő számomra, mert azt hittem, annak tartasz...mondjuk én egyik topikot sem akarom széttúrni, mondjuk wnprt vagy tsai módjára...csak a véleményemet mondogatom

#677381 Hathor Előzmény: #677380

nem, egyikőtök sem troll számomra..

nem is mondtam ilyet rátok soha szerintem.

Sőt.. örülnék, ha Aptitinek összejönne a long.

#677380 Euroman Előzmény: #677378

ha ilyet mondasz, akkor troll vagy...mint én is...csak a fityesznyikek nem trollok...a gond az, hogy orsósgyőzi és tsa-i is így gondolják...

#677378 Aptiti Előzmény: #677375

a hozamgörbe vége meg meredeken emelkedik. 6% felett. Ezért nem minősítenek fel minket, mert középtávon nem látják a mostani pozitív macro számokból eredő fenntarthatóságot.

Ez itt a probléma. De hát hosszútávon meg mind meghalunk, nem? De!

#677376 Hathor Előzmény: #677375

Szerinted mi lehet? Semmi?

csak úgy csökken poénból? ,-)

Trolloknak a magyarázkodás elálmosított ma, tovább nem bírom, elalszom. nem magyarázkodom..

Ilyen még nem volt: 3% a…

#677371 Hathor

Ilyen még nem volt: 3% alatt az aukciós hozam

2013. november 19. 11:50

A két héttel ezelőtti rekordalacsony szintről jelentősen tovább csökkent az aukciós átlaghozam az Államadósság Kezelő Központ csütörtökön lebonyolított 3 hónapos diszkontkincstárjegy-aukcióján. Az átlagosnak mondható kereslet mellett az átlaghozam 2,97% lett a két héttel ezelőtti 3,16%-ról.

#677361 Aptiti Előzmény: #677316

Sajnos nem tudom a tutit, de a tétjeimet megraktam.

Nem kibicelek. BUX LONG. Oszt ennyi. Ha kell átkötöm BUX1412-re. finanszírozni meg tudom,ha rossz irányba menne.

Na de OTP mai forgalmából olyan nagy következtetés levonni, szerintem nem lehet.

A MOL meg tiszta lutri.

Tudjuk, hogy jöhet erőből gyengeség és gyengeségből erő. Bolyongás -elmélet.

#677306 Aptiti Előzmény: #677296

Első blikkre egy laikus azt mondaná szerintem, hogy innen felfelé van nagyobb esélye,nem?

halálgyenge részvényforg…

#677290 Aptiti

halálgyenge részvényforgalom... most a gyengekezüek eldobálják a papírokat aztán majd a bennfentesek felporszívozzák őket.