Akkor örülnék már, ha egyszer azt írnád, hogy vettem hatit, mert bízom az emelkedésben.
Akkor örülnék már, ha egyszer azt írnád, hogy vettem hatit, mert bízom az emelkedésben.
Értem. Mondjad csak, ha gondolod.
Én is csak azt teszem
ez megtisztelő számomra, mert azt hittem, annak tartasz...mondjuk én egyik topikot sem akarom széttúrni, mondjuk wnprt vagy tsai módjára...csak a véleményemet mondogatom
nem, egyikőtök sem troll számomra..
nem is mondtam ilyet rátok soha szerintem.
Sőt.. örülnék, ha Aptitinek összejönne a long.
ha ilyet mondasz, akkor troll vagy...mint én is...csak a fityesznyikek nem trollok...a gond az, hogy orsósgyőzi és tsa-i is így gondolják...
a hozamgörbe vége meg meredeken emelkedik. 6% felett. Ezért nem minősítenek fel minket, mert középtávon nem látják a mostani pozitív macro számokból eredő fenntarthatóságot.
Ez itt a probléma. De hát hosszútávon meg mind meghalunk, nem? De!
Szerinted mi lehet? Semmi?
csak úgy csökken poénból? ,-)
Trolloknak a magyarázkodás elálmosított ma, tovább nem bírom, elalszom. nem magyarázkodom..
Ilyen még nem volt: 3% alatt az aukciós hozam
2013. november 19. 11:50
A két héttel ezelőtti rekordalacsony szintről jelentősen tovább csökkent az aukciós átlaghozam az Államadósság Kezelő Központ csütörtökön lebonyolított 3 hónapos diszkontkincstárjegy-aukcióján. Az átlagosnak mondható kereslet mellett az átlaghozam 2,97% lett a két héttel ezelőtti 3,16%-ról.
Sajnos nem tudom a tutit, de a tétjeimet megraktam.
Nem kibicelek. BUX LONG. Oszt ennyi. Ha kell átkötöm BUX1412-re. finanszírozni meg tudom,ha rossz irányba menne.
Na de OTP mai forgalmából olyan nagy következtetés levonni, szerintem nem lehet.
A MOL meg tiszta lutri.
Tudjuk, hogy jöhet erőből gyengeség és gyengeségből erő. Bolyongás -elmélet.
Ki melyik irányba áll,azt mondja! :D
http://stooq.com/q/?s=^bux&c=10y&t=l&a=lg&b=1
És innen melyiknek van nagyobb esélye?
Első blikkre egy laikus azt mondaná szerintem, hogy innen felfelé van nagyobb esélye,nem?
halálgyenge részvényforgalom... most a gyengekezüek eldobálják a papírokat aztán majd a bennfentesek felporszívozzák őket.
Jaja,nem megy ez felfelé hónapok óta,csak izmozik a semmire! :D