Azt elfogadom, h ma mar nem lenne akkora eses. Mas a rendszer
Azt elfogadom, h ma mar nem lenne akkora eses. Mas a rendszer
Akkor itt ha beleveszek, 2 ev mulva +15-20% nagy esellyel megvan
Ertem en, h fejlodes es novekedes az alapallapot mindenben, de vmi 'normalis' korrekcio kellene. Nem osszeomlas, csak pl 6-10% 'csillapodas'
kínáról annyit,2008 ba elég volt 3-4 nagy amcsi bank és világ égést csinált
"...talán rájössz, kik is ők valójában."
nekem azt mondták, hogy a pirézek, és el is hiszem nekik... :)
aha amíg longba van a trend,rózsaszín a köd....de ha innen is tud változni,nem azt mondom short csak 1-2 évre sincs tuti long
amig ennyi zseton van a vilagban hiperinfla nelkul, csak felfele van ut a vegtelenbe...
De sztem max par ev kerdese es jon a stagflacio globalisan, na majd akkor lesz zako
Érdekellentét van, és ezt ti valahogy nem értitek meg.
Eddig valóban ez volt, valakik eldöntötték, most adjunk. És elkezdték, és adták és adták. Ők voltak a vevők is, így kerestek 20-30%-ot, majd visszavették olcsón.
Ezt a Wall Street urai csinálták, talán rájössz, kik is ők valójában.
De most van kína pl, ahol szintén rengeteg a pénz, és baromi szívesen vásárolnának picit olcsóbban. Így a wall street urai nem tudják eljátszani mocskos kis játékaikat.
Megváltozott a világ, és aki ezt nem érti, bukni fog.
csillagos ég felett mi lesz?
egyszemélyben nem megy.. ezt páran irányítják.. kiszállnak, beesik, majd vissza.. conteo...
short pozíció max 30%de még annyi se sztem....lopni longon tudnak nagyot majd
hát a tőzsdén sose tudni,de ott a ellenérvek is itt már,vszinű 16000-1800 felé tépik még usát előtte,vagy beesnek és tavaszra jön ath ...a csorda nagy része longba van,azt se feled,nem fogják a zsebüket tömni örökké:)legtöbb befektető,nem tréder
Miért tudna többet nyerni?
Ha valaki elkezd eladni csak úgy, majd lesz, aki felszippantja, hiszen neki is ingyen van a pénz. Annyi szabad cash van a világon, hogy akármennyit rv-t felvásárolnának.
Lesz majd zakó, és az akkor nagy lesz, de nem látom, miért mostanság lenne. Persze, jön egy repülő egy toronyba, és máris zuhanás, de normális körülmények között...
de mivel túlvett
-hetesen,hónaposan is nincs tuti...
-ath
-2008 csak long
kitörhet egy kis pánik szakasz is lefelé
thx
akkor bárhol belépek, rövid időn belül nyerek... egyszerű..
viszont eszement scenario.. de talán ezért jön be.. rendes hullámokon többet tudnak nyerni a hullámkeltők
Én bármeddig. Mi, és miért pont az lenne a teteje?
Mitől áll le egy emelkedés? Elfogynak a vevők, egyre több lesz az eladó, és akik eladnak, komolyabb nyereséggel akarnak újra venni.
Mitől fogynak el a vevők? Elfogy a pénz, amit tőzsdére szántak.
El tud most fogyni ez a pénz?
Erre keress választ, szerintem nem.