Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: .

#677161 Kezdolap Előzmény: #677147

Akkor itt ha beleveszek, 2 ev mulva +15-20% nagy esellyel megvan

Ertem en, h fejlodes es novekedes az alapallapot mindenben, de vmi 'normalis' korrekcio kellene. Nem osszeomlas, csak pl 6-10% 'csillapodas'

aha amíg longba van a tr…

#677158 big-ebuy

aha amíg longba van a trend,rózsaszín a köd....de ha innen is tud változni,nem azt mondom short csak 1-2 évre sincs tuti long

#677155 rbbj11 Előzmény: #677147

amig ennyi zseton van a vilagban hiperinfla nelkul, csak felfele van ut a vegtelenbe...

De sztem max par ev kerdese es jon a stagflacio globalisan, na majd akkor lesz zako

#677147 Ricsi Előzmény: #677144

Érdekellentét van, és ezt ti valahogy nem értitek meg.

Eddig valóban ez volt, valakik eldöntötték, most adjunk. És elkezdték, és adták és adták. Ők voltak a vevők is, így kerestek 20-30%-ot, majd visszavették olcsón.

Ezt a Wall Street urai csinálták, talán rájössz, kik is ők valójában.

De most van kína pl, ahol szintén rengeteg a pénz, és baromi szívesen vásárolnának picit olcsóbban. Így a wall street urai nem tudják eljátszani mocskos kis játékaikat.

Megváltozott a világ, és aki ezt nem érti, bukni fog.

#677144 Kezdolap Előzmény: #677138

csillagos ég felett mi lesz?

egyszemélyben nem megy.. ezt páran irányítják.. kiszállnak, beesik, majd vissza.. conteo...

#677141 big-ebuy Előzmény: #677138

hát a tőzsdén sose tudni,de ott a ellenérvek is itt már,vszinű 16000-1800 felé tépik még usát előtte,vagy beesnek és tavaszra jön ath ...a csorda nagy része longba van,azt se feled,nem fogják a zsebüket tömni örökké:)legtöbb befektető,nem tréder

#677138 Ricsi Előzmény: #677131

Miért tudna többet nyerni?

Ha valaki elkezd eladni csak úgy, majd lesz, aki felszippantja, hiszen neki is ingyen van a pénz. Annyi szabad cash van a világon, hogy akármennyit rv-t felvásárolnának.

Lesz majd zakó, és az akkor nagy lesz, de nem látom, miért mostanság lenne. Persze, jön egy repülő egy toronyba, és máris zuhanás, de normális körülmények között...

#677135 big-ebuy Előzmény: #677131

de mivel túlvett

-hetesen,hónaposan is nincs tuti...

-ath

-2008 csak long

kitörhet egy kis pánik szakasz is lefelé

#677131 Kezdolap Előzmény: #677128

thx

akkor bárhol belépek, rövid időn belül nyerek... egyszerű..

viszont eszement scenario.. de talán ezért jön be.. rendes hullámokon többet tudnak nyerni a hullámkeltők

#677128 Ricsi Előzmény: #677088

Én bármeddig. Mi, és miért pont az lenne a teteje?

Mitől áll le egy emelkedés? Elfogynak a vevők, egyre több lesz az eladó, és akik eladnak, komolyabb nyereséggel akarnak újra venni.

Mitől fogynak el a vevők? Elfogy a pénz, amit tőzsdére szántak.

El tud most fogyni ez a pénz?

Erre keress választ, szerintem nem.