bocsi ez így értendő:
2000*40forint minusz a kezelési költség
bocsi ez így értendő:
2000*40forint minusz a kezelési költség
nem 1-2 százalék lenne a cél,de ha annyi jön se gáz :)
én úgy szoktam venni hogy az árjegyzői vétel fölé állok 1forinttal, és várok, nem kapkodok ritkán veszem meg azonnal,várom hogy rám adják, így kisebb spread, ha nem jön össze a teljes pakk, várok vagy lépkedek, egy bizonyos sávban ahol úgy gondolom érdemes venni
emellett forexes számlán húzom az adott értékhez tartozó certi árat hogy lássam mik a lehetőségek ,tudjam milyen árhoz milyen érték tartozik( ez viszonylagos,hisz a certi számolásánál a képletben van egy számomra homályos dolog amivel nem igazán tudok kalkulálni ) ha érdekel akkor holnap megmutatom a képet, mert a céges gépen vannak fennt az adatok
ha megvan az adott pakk, akkor várom hogy az elképzelésem beigazolódjon és általában meghúzásoknál szállok ki a jegyző alatt 1 ft-s árral
azokat a certiket nézem ahol jó nagy az áttétel és kis darabszámmal is adódik profit
én ha trédelek itt akkor az 1000 -2000 darabos usdhuf turbó long és 1000-2000eurhuf turbó long certi szokott lenni
pl EURHUF TL certit vettem 172ft ért 2000db-t apránként ha eléri a 300ft-t a kereszt ára akkor olyan 183-184 ft lesz (multkor a felszúrásban annyi volt) a certi, én szeretném 303-305ös árfolyam mellett zárni, hogy akkor mennyi lesz azt sajna csak tippelni tudom saccra 210-212, ha bejön akkor az 2000*40forint-a kölségek
USDHUF TL pedig eddig 500darabnál tart 150ért 101darabot tegnap, ma pedig 399darabot 142vagy143ft ért , ha úgy alakul veszek még
valahogy így kalkulálok én a certivel
"certivel lépek poziba"
5 -10%-os spread-nél hogyan lehet 1-2%-os mozgást megfogni?!Ezt komolyan kérdezem.
Draghi halgatott a negatív kamatokról,ezért az eurusd lendülete, plusz jó lett az adat ez viheti picit még eurot. De szerintem limitált a föl
sajna egyelőre nem...baxxa meg az anyját az eurusd, hogy már megint ágaskodik....meg az snp500 is mehetne már egy kis snorkellezni...
Igen,láttam, de sajna a forex számlám mostanság a dax miatt elég feszes, ezért certivel lépek poziba itt Mo.-n, az pedig kötött ker.idejű, így picit nehezebb a dolog, de remélem bejön
napokban volt 218,40-218,50 körül....gondoltam Rád, hogy már ott nyitsz...igaz az valamikor magyar idő szerint hajnalban volt
visszanyitottam a huf shortokat mintha picit kezdene felhősödni a befektetői égbolt
EURHUF long 297,80ról
USDHUF long 220,30ról
...remélem elszállunk
Nagy szakértője nem vagyok, de úgy veszem észre, hogy rajtam kívül itt a ron-nal párosodó devizákat egzotikumnak hiszik..... pedig nem az!! :-) De annak örülök, hogy végre már legalább nézegetitek :-)
Arra a hírre meg ssemmit sem kell adni. Nem eldorádóra leltek ott, de nagyon nem.
Ritka nagy törés lenne különben ott a grafikonon....
itt egy másik :D:D:D
A történet fantasztikus. Az észak-indiai Uttar Prades állam élő, köztiszteletben álló hindu szent ember, Shobhan Sarkart álmában meglátogatta Rao Ram Baks Szing király szelleme. Az uralkodó élete csúnya véget ért, a britek 1857-ben felakasztották lázadás miatt, a palotáját pedig lerombolták. Ez biztos. Shobhan Sarkar azonban a szellemtől megtudta, hogy a király aggódik az indiai gazdaság állapota miatt, ezért most elárulta, hogy ő bizony elásott ezer tonna aranyat a palotája alatt. Az elég szép pénz amúgy, 50 milliárd amerikai dollár nagyjából.
Shobhan Sarkar írt is a miniszterelnöknek, de mivel nem válaszotlak neki, majdnem véget is ért itt a történet. Azonban az indiai agrárminiszter értesült a történetről, és kétszer is meglátogatta a szent embert. Ilyen hátszéllel neki is kezdtek a kutatásnak október közepén.
Fémkeresőkkel is megdologzták alaposan a palota környékét, ástak is, de eleinte nem találtak semmit. Aztán mégis, néhány csontot és égetett téglát. De folytatták a munkát, mígnem kalcium-karbonát lerakódásokhoz értek. Na itt adták fel végleg, mert a szakemberek szerint nincs rá remény, hogy az üledékes kőzeten túl bármilyen régészeti leletre bukkannának, mivel a második körben már kövekbe ütköztek.
Az indiai kormány 1,6 millió rúpiát (5,6 millió forint) költött a munkálatokra.
ja és árfolyamreakció is nulla :)
biztos igaz a hír :)
Matolcsy kinevezésének "meglebegtetése" 5 egységnyi elmozdulást ért eurhuf-ban. Ehhez képest a román államadósság eltüntetésének lehetősége semmit :)
ez legalább portfólió.hu hír lenne, de inkább bloomberg....
hiteles forrásról volt szó, ezek közül egyik se az... mno még a hírcsárdás cikkeket is átvette anno :D
nem kamu... lesz mit az ottani politikusoknak ellopniuk... :)
http://kolozsvaros.ro/2013/11/50-milliard-eurot-talaltak-ceausescu-haza-alatt/
http://mno.hu/szinesvilag/megtalaltak-ceausescuek-oruletes-aranykeszletet-1195043
sztm is kamu... ritka nagy marhaság, az orosz sztorit fejlesztették tovább
az öreg inkább kecót épített magának :)
ez valami kamuhír?
semmi hiteles forrásból nem találtam meg a hírt
298.xx
betonozni lehetne ra
grat.
több elemző szerint is a 298 sarkalatos itt,hogy alatta-felette marad-e?gondolom 303 szempontjából.
persze itt centizik egész délelőtt nehogy kiderüljön:)
simán lehet igazad, én eurhuf longokat zártam 294,28----298,20
profit eltesz, és innentől kivárás
295-nél több támasz található....de alászúrhat...303 elnapolva?
naposon nagyon shortot kezdenek mutatni az általam figyelt indik halmaza....