Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#678600 Borska Előzmény: #678594

nem 1-2 százalék lenne a cél,de ha annyi jön se gáz :)

én úgy szoktam venni hogy az árjegyzői vétel fölé állok 1forinttal, és várok, nem kapkodok ritkán veszem meg azonnal,várom hogy rám adják, így kisebb spread, ha nem jön össze a teljes pakk, várok vagy lépkedek, egy bizonyos sávban ahol úgy gondolom érdemes venni

emellett forexes számlán húzom az adott értékhez tartozó certi árat hogy lássam mik a lehetőségek ,tudjam milyen árhoz milyen érték tartozik( ez viszonylagos,hisz a certi számolásánál a képletben van egy számomra homályos dolog amivel nem igazán tudok kalkulálni ) ha érdekel akkor holnap megmutatom a képet, mert a céges gépen vannak fennt az adatok

ha megvan az adott pakk, akkor várom hogy az elképzelésem beigazolódjon és általában meghúzásoknál szállok ki a jegyző alatt 1 ft-s árral

azokat a certiket nézem ahol jó nagy az áttétel és kis darabszámmal is adódik profit

én ha trédelek itt akkor az 1000 -2000 darabos usdhuf turbó long és 1000-2000eurhuf turbó long certi szokott lenni

pl EURHUF TL certit vettem 172ft ért 2000db-t apránként ha eléri a 300ft-t a kereszt ára akkor olyan 183-184 ft lesz (multkor a felszúrásban annyi volt) a certi, én szeretném 303-305ös árfolyam mellett zárni, hogy akkor mennyi lesz azt sajna csak tippelni tudom saccra 210-212, ha bejön akkor az 2000*40forint-a kölségek

USDHUF TL pedig eddig 500darabnál tart 150ért 101darabot tegnap, ma pedig 399darabot 142vagy143ft ért , ha úgy alakul veszek még

valahogy így kalkulálok én a certivel

#678594 Boby. Előzmény: #678468

"certivel lépek poziba"

5 -10%-os spread-nél hogyan lehet 1-2%-os mozgást megfogni?!Ezt komolyan kérdezem.

#678514 Borska Előzmény: #678486

Draghi halgatott a negatív kamatokról,ezért az eurusd lendülete, plusz jó lett az adat ez viheti picit még eurot. De szerintem limitált a föl

#678486 Euroman Előzmény: #678468

sajna egyelőre nem...baxxa meg az anyját az eurusd, hogy már megint ágaskodik....meg az snp500 is mehetne már egy kis snorkellezni...

#678468 Borska Előzmény: #678427

Igen,láttam, de sajna a forex számlám mostanság a dax miatt elég feszes, ezért certivel lépek poziba itt Mo.-n, az pedig kötött ker.idejű, így picit nehezebb a dolog, de remélem bejön

#678427 Euroman Előzmény: #678414

napokban volt 218,40-218,50 körül....gondoltam Rád, hogy már ott nyitsz...igaz az valamikor magyar idő szerint hajnalban volt

visszanyitottam a huf sh…

#678414 Borska

visszanyitottam a huf shortokat mintha picit kezdene felhősödni a befektetői égbolt

EURHUF long 297,80ról

USDHUF long 220,30ról

...remélem elszállunk

#676775 JP Előzmény: #675928

Nagy szakértője nem vagyok, de úgy veszem észre, hogy rajtam kívül itt a ron-nal párosodó devizákat egzotikumnak hiszik..... pedig nem az!! :-) De annak örülök, hogy végre már legalább nézegetitek :-)

Arra a hírre meg ssemmit sem kell adni. Nem eldorádóra leltek ott, de nagyon nem.

Ritka nagy törés lenne különben ott a grafikonon....

#676760 Kissherceg Előzmény: #676722

itt egy másik :D:D:D

A történet fantasztikus. Az észak-indiai Uttar Prades állam élő, köztiszteletben álló hindu szent ember, Shobhan Sarkart álmában meglátogatta Rao Ram Baks Szing király szelleme. Az uralkodó élete csúnya véget ért, a britek 1857-ben felakasztották lázadás miatt, a palotáját pedig lerombolták. Ez biztos. Shobhan Sarkar azonban a szellemtől megtudta, hogy a király aggódik az indiai gazdaság állapota miatt, ezért most elárulta, hogy ő bizony elásott ezer tonna aranyat a palotája alatt. Az elég szép pénz amúgy, 50 milliárd amerikai dollár nagyjából.

Shobhan Sarkar írt is a miniszterelnöknek, de mivel nem válaszotlak neki, majdnem véget is ért itt a történet. Azonban az indiai agrárminiszter értesült a történetről, és kétszer is meglátogatta a szent embert. Ilyen hátszéllel neki is kezdtek a kutatásnak október közepén.

Fémkeresőkkel is megdologzták alaposan a palota környékét, ástak is, de eleinte nem találtak semmit. Aztán mégis, néhány csontot és égetett téglát. De folytatták a munkát, mígnem kalcium-karbonát lerakódásokhoz értek. Na itt adták fel végleg, mert a szakemberek szerint nincs rá remény, hogy az üledékes kőzeten túl bármilyen régészeti leletre bukkannának, mivel a második körben már kövekbe ütköztek.

Az indiai kormány 1,6 millió rúpiát (5,6 millió forint) költött a munkálatokra.

ja és árfolyamreakció is…

#676722 ikszf

ja és árfolyamreakció is nulla :)

biztos igaz a hír :)

Matolcsy kinevezésének "meglebegtetése" 5 egységnyi elmozdulást ért eurhuf-ban. Ehhez képest a román államadósság eltüntetésének lehetősége semmit :)

#676709 Kissherceg Előzmény: #676707

hiteles forrásról volt szó, ezek közül egyik se az... mno még a hírcsárdás cikkeket is átvette anno :D

#676705 Kissherceg Előzmény: #676702

sztm is kamu... ritka nagy marhaság, az orosz sztorit fejlesztették tovább

az öreg inkább kecót épített magának :)

#676112 Borska Előzmény: #676093

simán lehet igazad, én eurhuf longokat zártam 294,28----298,20

profit eltesz, és innentől kivárás

#676093 Sumér harcos Előzmény: #676088

295-nél több támasz található....de alászúrhat...303 elnapolva?

naposon nagyon shortot kezdenek mutatni az általam figyelt indik halmaza....