Re: nincs cím
Borska Előzmény: #678594nem 1-2 százalék lenne a cél,de ha annyi jön se gáz :)
én úgy szoktam venni hogy az árjegyzői vétel fölé állok 1forinttal, és várok, nem kapkodok ritkán veszem meg azonnal,várom hogy rám adják, így kisebb spread, ha nem jön össze a teljes pakk, várok vagy lépkedek, egy bizonyos sávban ahol úgy gondolom érdemes venni
emellett forexes számlán húzom az adott értékhez tartozó certi árat hogy lássam mik a lehetőségek ,tudjam milyen árhoz milyen érték tartozik( ez viszonylagos,hisz a certi számolásánál a képletben van egy számomra homályos dolog amivel nem igazán tudok kalkulálni ) ha érdekel akkor holnap megmutatom a képet, mert a céges gépen vannak fennt az adatok
ha megvan az adott pakk, akkor várom hogy az elképzelésem beigazolódjon és általában meghúzásoknál szállok ki a jegyző alatt 1 ft-s árral
azokat a certiket nézem ahol jó nagy az áttétel és kis darabszámmal is adódik profit
én ha trédelek itt akkor az 1000 -2000 darabos usdhuf turbó long és 1000-2000eurhuf turbó long certi szokott lenni
pl EURHUF TL certit vettem 172ft ért 2000db-t apránként ha eléri a 300ft-t a kereszt ára akkor olyan 183-184 ft lesz (multkor a felszúrásban annyi volt) a certi, én szeretném 303-305ös árfolyam mellett zárni, hogy akkor mennyi lesz azt sajna csak tippelni tudom saccra 210-212, ha bejön akkor az 2000*40forint-a kölségek
USDHUF TL pedig eddig 500darabnál tart 150ért 101darabot tegnap, ma pedig 399darabot 142vagy143ft ért , ha úgy alakul veszek még
valahogy így kalkulálok én a certivel