Te meddig várod? Azt tudom, hogy folyamatosan figyeled, és érdekelne
Te meddig várod? Azt tudom, hogy folyamatosan figyeled, és érdekelne
Szerintem, ha Kissherceg emelné a tétet és beállna 272-re... Tőled már ott is kapna :-) Még mindig nem veszek.... többet, türelem van!
nem látszódom a könyvben
mert mohó vagy.. miért nem várod meg míg a medve fundás telekomja eléri a 200 ft-ot? :)
Hogyhogy nekem mindig jut? Nem értem... :)
Ott toporogsz 270-en! Látom ám! Szemem a pályán! Még egy kis türelem, oszt tőlem majd megveheted :-)
no jöhetne már az a bizonyos borítás
Van még max két hetük a játszadozásra, na de aztán eljön az igazság pillanata (ettől mondjuk egy kicsit tartok :-) Most meg benyomok ebből a marubozu izéből vagy hármat hirtelen, oszt akkor már csak kettőt alszok karácsonyig...
"...300 -ig ??? Merjünk már egy kicsit nagyobbat is álmodni...."
305? :)
Tovább szerintem nem érdemes tekinteni, úgysem látni semmit... mondjuk egy 20 Ft-os napos zöld marubozu már elég visszatartó erő volna:
http://0.tqn.com/d/daytrading/1/0/V/3/-/-/Marubozu_Long.png
Érdemes lehet várni még egy kicsit (a bukó realizálásával) a dec. 6.-i Xetra-bevezetés miatt... bár az is lehet, hogy Hans és Wolfgang rájönnek, hogy milyen olcsó shortos aranybányára bukkantak a dilis rátóti komáknál... na és, mi baj történhet? legfeljebb mi is dobjuk 230-on... :) (természetesen közvetlenül az első hosszúúú zöld marubozu előtti napon, amiből aztán január végére 350-ig megy) :)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/energia/mvm_felkeszultek_a_telre_a_hazai_gatarolok.191902.html
Mégis van gááááz! (állítólag)
Utoljára a múltkori 277-es akciónál vettem(nem sokat). Most csak figyelek, és a megfelelő pillanatban természetesen tolom a kosárkákat :-) 300 -ig ??? Merjünk már egy kicsit nagyobbat is álmodni.... (az legalább ingyé van). A lényeg: közeleg már a mi időnk, az ellenség fejvesztve fog menekülni... jó lesz ez! Nincs gáááááz! (a gáztárolókban)
brühühüüüüüüü, ma nem kaptam... elvonási tüneteim vannak. )
mielőtt poénkodásra kerülne sor, oké, tudom, holnap majd kapok kétszer annyit stb. sőt 250-220-200-180-150-... majd kivezetés vagy 200-on felvásárlás... esetleg csőd-felszámolás-sitt... :) csak az a baj, hogy ebben én már nem nagyon hiszek... félig üres kosárkámmal fog ez kilőni rövidesen és meg sem áll 300-ig. :)
aranyosan elvannak
Dehogy kapcsolom, ami engem érdekelne az nem a rádióban hangzik el..... Osztit illetően, a kevesebb néha több(ezt a "bölcseletet" valahol hallottam, oszt megtetszett :-)
elemzésekben mindig megírom
Most vegyed! 40 Ft lesz az oszti!!!!!!! :)
Szabó János kis híján (40Ft) majdnem ezt nyilatkozta a rádióinterjúban... :)
Be ne kapcsold... csak a hülyítés meg az alákérdezés megy. )
"Én nem vagyok bennfentes, csak tudom mikor kell venni, és aki ezt eddig követte szépen kereshetett. "
Ugyan én mindent tudni akarok, de különösen fontos lenne tudnom, hogy mikor vegyem? Küld el privibe légyszi, nehogy birkanyiró kolléga elkapkodja előlem a jóárasított majmocskákat!
Azt látom.