Huhh ez a topik olyan szürreálisan átlényegült lett h belenézve nem bírom kihagyni h szóljak :-)
Mit is mutat? 1 kitiltó moderáló basáskodó topikgazda után aki csak a saját szagát szerette meg a talpnyalóiét? A romokon sarjadó életet igen, ahogy többen megfogalmazták. A monológok a kényszeres önigazolások utáni frissességet, a tágas ablaknyitást kiszellőztetést, amibe a nosztalgiázás is belefér, mi is ez: a levegőzés a felszabadulás önkéntelen de örömteli jele.
AT szerepét a fórum szempontjából nem értékelem pozitívan. Ugyan mondják h mondott okosakat és sztem is értékes volt a gondolkodó elme szintjén, de ahogy írtam is korábban: ezt sokminden lerontotta. Az intolerancia az eljárásban, h azért mert itt lehet topikot nyitni feltétlennek gondolta magát elburjánozva és szadizva beszólva bannolva moderálva, de a tartalomban is h ellenvéleményre nem volt nyitott, a maga mókuskerekében járt és képzetlenül hetet-havat összehordott. Cipollai eszközökkel próbált hatni és be is bódított sokakat a téves eszmefuttatásaira, akár gazdasági akár politikai eszmefuttatások voltak. Tipikus a hozzá hasonlóknál ez az operáció, neten tarol mert más eszköze kevés, ögyógyításra önigazolásra gyúró effektus és h mi kárt okoz nem számít.
Bakker vendég volt itt de úgy csinált mint aki vendégségben befoglalja a wc-det és innentől ő mondja meg h ki mehet be. Jó ipar csak akkor nem szabad csodálkozni h akinek nagyon kell szembehugyoz, meg azon se h a házigazda azt mondja h mire is játszod az eszedet itt.
Még senki se mondta ki, én meggyőződésből megteszem: Herceg jól tette h kitiltotta, sokkal jobb és szakmaibb lett a fórum sztem, nem uralja el 1 önlényű önigényű mindenholmegjelennivágyó önmagárólszóló agresszió. Nehéz ám ez is, Herceg megcsinálta ezt a fórumot, olvasod ingyen, írsz bele ingyen, qrvajó dolgok meg színvonal meg minden – de a súlya az övé, hadd döntsön ő, ha elfogadod a többit ezt is talán, konkrétumtól függetlenül. És itt sztem jól is döntött, a kereteket szétfeszítő ámokfutót választott le. Bizony van amikor nincs helye a szépelgésnek, a fekélyt ki kell vágni, a vámpírokat ki kell takarítani, különben rámész. (Mielőtt: nem nyalizás és nincs érdekem, ha kitilt meg nem térek vissza.). Uszulós Ursi jött h üzletileg rossz, hátt nemtom, üzletek kába elfogult ámokfutókra jönnek? De h Ursi nem korrekt az félő, írja h AT sánta. Felhatalmazta ennek közlésére? sokan sokféleképp sokakat ismerünk e fórumról is, soha de soha semmit ki nem adnék így erről. Ő simán beböffenti, gondolom a rászállós projekt keretében becserkészte aztán látta ahogy távoztában húzza a lábát a csóri menekülő lovag és leírta. Hurrá. A békamenet jut erről eszembe adekvátan, ott is a vánszorgás és a kiállás színvonala, kb uez, plutty plutty haladunk, jah jó elkötelezett Prosperó is van, ő is pluttyog a szerencsétlen erőlködve oszt telibekapja amit. A Fidesz amit keményen elcseszett: a bizalom. Megvolt, elveszett. A kiduma innentől kevés. Sajnálom.