Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#676248 Ricsi Előzmény: #676247

Komolyan mondom, ha ez így folytatódik, lassan senki nem lesz ezekre kíváncsi. És akkor lesznek szép új üres stadionjaink.

Tibi (Nyilasi) most mondja, a 17 és 19 éves csapatok is ennyire gyengék, most látta őket. Most reklám, utána erről fognak beszélni, ha érdekel valakit.

Szegény Nyilasi, ő még világklasszis volt, most meg ilyeneket kell kommentálnia, és sajnálom nagyon.

#676247 Ricsi Előzmény: #676244

U-21

Pont mondta a riporter, ezek a fiatalok itthon kiemelkedőt nyújtanak, és nemzetközi szinten ennyire nullák. Nembajl, ha 48 csapatos lesz az EB, akkor tán kijutunk. Elkeserítő.

#676241 Ricsi Előzmény: #675373

Nézi valaki a sport1-et? A Róth csapat hihetetlen siker elérésére készül, még pár percet kell kibírni, és akkor csak 0-2-re kapunk ki Albániától.

vasárnap gondolkoztam,ke…

#675373 Sumér harcos

vasárnap gondolkoztam,kecskemét-ujpest meccsre megyek...

de aztán egy megye3-mas rangadóra mentem helyette...

#674727 Kissherceg Előzmény: #674701

jaja pedig hali mindent megtett,hogy nyerjünk, de ilyen gyökerek ezek...

guzmó sárgáját pont láttam, csodás belépő volt :D ütemmel késett csak

#674701 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674688

Guzmóék lemosták a Fradit! (és Devecseri is játszott, nem is kaptak gólt:-). Én láttam a Chievo - Milan első félidőt (az sem volt jobb....)

#674690 banyaiz Előzmény: #674688

Ma majdnem belenéztem egy Kisdorog rangadóba. Ott jártam és ahogy elmentem pálya mellett láttam jó a hangulat. Mire elintéztem amiért mentem vége lett a meccsnek, lemaradtam. :)

Nb1-es meccset mikor néztem végig utoljára nem tudnám megmondani, nem most volt.

#674688 Kissherceg Előzmény: #674687

Ma láttam 15 percet ftc haliból, hát ez a magyar bajnoki halál gáz.... ritka szégyen a színvonal. A hali 2. gólja szép volt, bár tudatosnak nem látszott, de grat nekik

#674687 banyaiz Előzmény: #674611

MU-Arsenal 1-0. :) Akadozik a gépezet de küzd a csapat . Első 8 csapat 6 ponton belül van, komolynak ígérkezik ez a bajnokság.

Ami vicces ha visszaemlé…

#674483 banyaiz

Ami vicces ha visszaemlékeztek Egervári kinevezése előtt az volt az irányvonal, hogy magyar edzőt. Volt előtte Mattheus, és Koeman mint külföldiek megbuktak aztán az volt a szöveg csak magyart. :)

Szóval utóbbi évtizedekben kipróbálunk külföldit, Mo-n pedig szinte mindenkit. Bukás.

Sousa vmit elért Vidivel EL-ben de hogyan? A csapat 3/4-e portugál és stb másodvonalbeli játékos volt. Ő sem a magyar utánpótlásból vagy egyéb helyről válogatott.

Egy próbánk nem volt még, külföldről igazi sztáredző. Ezt még nem próbáltuk.

Szerintem kb olyan probléma forma 1-ben elindulnál egy trabival aztán mi is legyen a stratégia. :) Először egy autó kellene aztán akkor jöhet egy sztárpilóta . Raikönnent is berakhatjuk egy lada volánhoz aztán gyerünk . :)

Nem sok logikát látok benne, de hát meg lehet ezt még próbálni végülis, idehozni egy igazán neves szakembert. Inkább az alapoktól kellene építeni a dolgot.

#674480 banyaiz Előzmény: #674476

Vhol olvastam , hogy Egervári fizuja havi 8 milla volt. Nem tudom hiteles infó e, de ha igaz, tudom fociban még ez nem egy akkora pénz, de ablakon kidobott lé.

Volt 3 évig edző belekerült 1 milla eurba a fizetése, minek?

Ezzel az állománnyal nb3-ból odarakok egy edzőt aki egyébként foglalkozását tekintve hentes mészáros és szabadidejében fociedző, az is hozza ezt a színvonalat. Ő is ki tud választani 11 játékost ebből a nagy kínálatból aztán a védő védekezni fog a támadó támadni. Nem egy akkora bonyolultság . :)

Csak , hogy ez jól menjen ahhoz kell néhány focista is.

#674479 banyaiz Előzmény: #674476

Szerintem bőven jó lenne egy Nyilasi is.

Válogatott edző hozott anyagból dolgozik. Múlhat sok a stratégián , pl görögök eb győzelme. De ahhoz először kell futballista is aki végre tudja hajtani.

Inkább amit egy sztáredzőre költünk azt költsük értelmesen az utánpótlásra. Arra kellene egy sztáredzői csapat , hogy az utánpótlásunk nagyon profi legyen, aztán 10 év múlva ha vannak focistáink is akkor már érdemes válogatott edzőre költeni.

Oké van egy Dzsudzsák, Szalai, és kapus szinten nincs gondunk talán. Ezen kívül csak a többi posztra kellene egy legalább közepes játékos. :) Aki játszik is a klubjában rendszeresen.

#674471 Zotya32 Előzmény: #674290

http://index.hu/bloghu/gazdagisztan/2013/11/09/igy_nez_ki_egy_vilagsztar_focista_autoparkja

"A holland Robin van Persie napjaink egyik legnagyobb futballsztárja. A Manchester United csatárának alapfizetése (bónuszok nélkül) heti 180 ezer font (64 millió forint), így nem csoda, hogy van miből fenntartani és bővíteni a nem akármilyen autóparkot."

hetente vehet 2 prémium autót; igazából fél év alatt kivégzi a listát, aztán áttérhet a repülőkre :))