SEX FÓRUM?:)elélvez a végén az tuti
ma elméletileg megtolhatják 1800-16000felé usát,kérdés elég e nekik
Igen, aki most azt mondja, tudja a tetejét, az lop, csal, hazudik :)
Sajnálom egyébként a pozidat, de ez ilyen sport, és ha van erőd lezárni, jól is csinálod...
Valószínű ma lenyelem a keserű pirulát S&P shortommal (tegnap nyílt, azóta +1%...). Messziről nézve ez a chart már igazán eszement naposon, hetesen is. Ettől még persze én vagyoka hülye...
Hát, ha ebben a tempóban nyitogatsz, lassan nyílhat a következő.
Ez mondjuk baromi nehéz, piaccal szemben nyitni, de aztán pattan a húr, és akkor meg baromi sz@r azon gondolkozni, miért nem nyitottam ott, ahol elterveztem.
Szóval, most nem irigyellek ezzel a pozival...
szépen tömik ezt a szintet,merre tör ki?nagyot szól ha beindul lefelé
kiugratják a medvét a málnásból,,,1800 lehet a cél...dax pasz,a franciák pláne pasz
azt nem értem, ha ennyire tuti ez az emelkedés, akkor a korábbi vezetők miért zártak ma is minuszban, de még fontosabb, miért szállt el a bund???
http://kepfeltoltes.hu/131113/dax_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
így áll most a dolog, nem túl rózsás, szerencse, hogy a HUF keresztek longja és az eurusd shortja majd ennyit hozott,ezekből usdhuf és eurusd zárva már (eurhuf a 302 környékét várja), így marad a daxnak mozgástér
az még a naplózás idején záródott, mikor usa csőd réme megszűnt, minden fedezeti shortot zártam, egyedül otp short van most, kevéske.
nem néztem, tudod, nekem a hagyományos ker. idő számít
Ma újra megnézte a 9K-t, de mint látjuk, megerősítette, mint támaszt. Kiszedték a long stop-okat, aztán irány a csillagos ég.
Emlékszem, nyitottál shortot, most mennyi van? Mármint az eltervezett max-hoz képest?
én nem hiszem, h. ebből holnap plusszos EU zárás lesz...