Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

Húzogatja, húzogatja, am…

#676181 TrendMan

Húzogatja, húzogatja, amig aztán egyszer csak ....

ma elméletileg megtolhat…

#676027 big-ebuy

ma elméletileg megtolhatják 1800-16000felé usát,kérdés elég e nekik

Re: nincs cím

#676020 Ricsi Előzmény: #676017

Igen, aki most azt mondja, tudja a tetejét, az lop, csal, hazudik :)

Sajnálom egyébként a pozidat, de ez ilyen sport, és ha van erőd lezárni, jól is csinálod...

Valószínű ma lenyelem a …

#676017 gilgalad

Valószínű ma lenyelem a keserű pirulát S&P shortommal (tegnap nyílt, azóta +1%...). Messziről nézve ez a chart már igazán eszement naposon, hetesen is. Ettől még persze én vagyoka hülye...

#676005 Ricsi Előzmény: #675950

Hát, ha ebben a tempóban nyitogatsz, lassan nyílhat a következő.

Ez mondjuk baromi nehéz, piaccal szemben nyitni, de aztán pattan a húr, és akkor meg baromi sz@r azon gondolkozni, miért nem nyitottam ott, ahol elterveztem.

Szóval, most nem irigyellek ezzel a pozival...

kiugratják a medvét a má…

#675969 big-ebuy

kiugratják a medvét a málnásból,,,1800 lehet a cél...dax pasz,a franciák pláne pasz

#675957 rbbj11 Előzmény: #675950

azt nem értem, ha ennyire tuti ez az emelkedés, akkor a korábbi vezetők miért zártak ma is minuszban, de még fontosabb, miért szállt el a bund???

#675948 rbbj11 Előzmény: #675939

az még a naplózás idején záródott, mikor usa csőd réme megszűnt, minden fedezeti shortot zártam, egyedül otp short van most, kevéske.

#675939 Ricsi Előzmény: #675937

Ma újra megnézte a 9K-t, de mint látjuk, megerősítette, mint támaszt. Kiszedték a long stop-okat, aztán irány a csillagos ég.

Emlékszem, nyitottál shortot, most mennyi van? Mármint az eltervezett max-hoz képest?

....a dax nálam lassan e…

#675937 Borska

....a dax nálam lassan eljut a K.anyja kategóriába

#675933 Ricsi Előzmény: #675927

Képzeld, én mit érzek...

Ha 20 ponttal lejjebb jön, zárul a longom, majd 964-en újra megnyílt volna, már igen vaskos nyerőben lennék...