295-nél több támasz található....de alászúrhat...303 elnapolva?
naposon nagyon shortot kezdenek mutatni az általam figyelt indik halmaza....
295-nél több támasz található....de alászúrhat...303 elnapolva?
naposon nagyon shortot kezdenek mutatni az általam figyelt indik halmaza....
ugyanolyan, a lehetetlen rendszerben érdekelt xarházik, csak hirtelen puccsisták pakolták el láb alól,mint ő maga,meg a diszpinty felesége a doktorok doktora.
magas egy kicsit,hogy miért ilyen nehezen mobilizálható.....ha baj van és menekülni kell-soha el nem érhető vagyont gyűjtött?
mondjuk követhetetlenek lehettek ők agyilag a nejével 1ütt,2 buta tök.
EUR/HUF (295,50 – 299,50): A kamatvágási várakozások lassan beépülnek a piaci szereplők értékeléseibe, egyre többen gondolják, hogy a 3% nem biztos, hogy megálló lesz a forint alapkamat számára. A ma reggel publikált harmadik negyedéves hazai előzetes GDP adat alaposan meglepte a nagyérdeműt: 1,7%-os növekedésről tanúskodnak az adatok (év/év alapon), miközben a piaci konszenzus 0,8%-os bővülést várt. 2011 első negyedéve óta nem láttunk hasonló expanziót a hazai gazdaságban. A gyorsulást az agrárium, az ipar és az építőipar magasabb kibocsátása eredményezte. A forint azonnal erősödéssel reagált a kedvező adatra.
amit most figyelek, az eurusd korrekciója, szerintem 1,3560köré fölhúzhatja, avval paralel usdhuf le219 magasságába, ott tervezem az usdhuf long visszanyitását, de mivel a forexes számla a dax miatt feszesebb mint szokott, certifikát vásárlás lesz a béten, terveim szerint 125-127 környékén
...hacsak usából fellül nem írják a dolgokat
JP ennek a devizapárnak a nagy szakértője...) Mostantól én is figyelni fogom.
Megérte. Szitává lőtték a feleségével, kis híja volt, hogy nem verte agyon a nép...
Mondjuk az ilyen meg is érdemli.
Eur/Ron nekem az egzotikus keresztek kategóriájába tartozik, még soha az életben nem kereskedtem benne, de még csak rá se néztem mind ez idáig :) most megkuksiztam a cikk miatt, de mivel hót gyöp vagyok a román gazdasághoz, a román vezetéshez, a beállítottságukhoz nem igazán mernék ítéletet alkotni...
én amiket tudok az a csekély infó a hírekből van, de nem mernék belepiszkálni
amúgy ha tippelni kéne én inkább az Eur/Ron longra tennék :) sőőőőőt most 4,4605ön megjelöltem magamnak és megnézem pár nap mulva.....
kíváncsi leszek 4,4544ig fel megy-e , tét nélkül :D :D így a király
vhol a románok 100milliárd euro értéket irnak.
na csau csak gondolt a népre,a szellemvilágból irányitotta a keresést:)
ellopják ezt majd szépen,csendben-nem lesz ebből államadósság fizetés.
tudott sporólni az öreg;)
http://szarvasember.iwdesign.org/2013/11/11/ceausescu-hazaspar-hagyateka-50-milliard-euro/
EURRON megindult vajon erre a hírre?
de hogy a teteje hol lehet? ez nem rossz kérdés, de nekem gőzöm sincs róla :D
...sajnos
én speciel 303 körül szeretném zárni a pozimat 295,17ről
ez a mostani le kör remélem lendületvételi lehetőség
eurhuf nak hol lehet a teteje ?
igen, teljesen igazad van, nekem az első target 225,60as rés lett volna, de akkora profit volt rajta hogy képtelen voltam ellenállni, tervezem egy esetleges visszaadásban ujra benyitni a longot
ha résen átmegy akkor a következő jó kiszálló amit Te is írtál, szimpatikus szint
http://stooq.com/q/?s=usdhuf&c=1y&t=l&a=ln&b=0
én ezalapján 228-229-re szeretném az usd-huf-ot....
köszi, lehet hogy nagyobb tűréssel lehetett volna még futtatni, de kell a lelkemnek a siker.....
elég sok pozi van és pl dax szopat rendesen.......
usd/huf shortot zártam 212,56 ---- 222,20
eur/huf még fut
kockázat csökkentés,pénz eltesz,kell a sikerélmény
Megroggyanhat a forint, de imádják Magyarországot a befektetők (FT)
https://www.xtb.hu/elemzesi-kozpont/piac-elemzes/10-29-csp-huf,20131029,095300