Akkor most már mehet fel.
Jól van, most már tudjuk, hogy mit tudtak egy héttel előre azok, akik tudták azt, amit nem lett volna szabad előre tudni.
Hát ha ez a gyorsjelentés olyan lesz, hogy azzal fenyeget nem lesz keret akvizícióra akkor térdre imához. :)
Ahhoz kb egy pár 100 mrd-os veszteség kellene. :) Az azért durva lenne.
Akarnak terjeszkedni Mo-n, ha megnézed kb az a szitu, hogy van utóbbi években a szektorban 3-4 nyereséges bank, és vannak vastagon bukók. Otp-t kivesszük akkor a szektor utóbbi évei hát igen komoly mínuszok összességében, de még Otp-vel is vannak évek ahol bőven mínuszos .
Leginkább Mkb roggyant meg, de máshol is igen komoly feltőkésítések kellettek.
Mennyit szabad adni érte ez a kérdés, és a németek mennyiért adnák, vsz Csányi papa már vszínű puhatolózott az ügyben, volt is megjegyzése , hogy vételnél nem a lóval, hanem a gazdájával tárgyalnak, arra az mkb-s nyilatkozatra, hogy Otp nem akarja megvenni mkb-t. :)
Gondolom kapkodni azért nincs hová ebben a szituban. Nem hinném, hogy vevői nyomás lenne a piacon bankokra, nem úgy néz ki.
Igen. De ehhez is kellene a dev hiteles történet lebegtetésének megnyugtató lezárása. Amíg nem lehet tudni mekkora számla egyrészt nehéz a vételárat belőni, másrészt azt mennyit visz Otp-től a történet eddigieken felül.
én nem hiszem, sztem kisebb gondja is nagyobb most ennél, de lehet, gyj-ből kiderül, lenne e keret rá
Hétvégén - ha jól emlékszem - a bux topicban lebukott, hogy 2 nickje van.
Nekem a legjobban az tetszett amikor azt írta hogy nem vesz OTP-t, mert ő inkább JP Morgant, Citigroup-ot, Goldman Sachs-t, Morgan Stanley-t vesz, aztán a következő hsz-ben meg azt írta hogy főleg német részvényekkel és skandináv valutákkal kellene foglalkozni :DDDD
Hogy az OTP-ről is írjak: itt leírják mire érdemes figyelni a holnapi gyj-ben:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/erdemes_holnap_az_otp-re_figyelni.191698.html
kitiltva, feladtam Én is...
Sztem főleg német részvényekkel foglalkozzunk és skandináv valutákkal. Lehet h a forexen úgy kéne elkezdeni kereskedni, hogy egy volatilis devizával szemben egy stabil mozgásút betenni, ami szinte alig mozdul el, így csak egy deviza kilátásait kéne figyelni, pl USD/svéd korona.
Szóval vmi német feltörekvő céget kéne kifogni, amit az alapkezelők és az intézményiek még nem fedeztek fel, kéne vmi bennfentes tipp is, bár ez utóbbit a legnehezebb szerezni.
Egész biztos h veszek, ha alulértékelt. Azonban a Vanguard, BlackRock hedge fundok mért nem vesznek OTP-t? Talán mert olyan jók a kilátásai? Ezeknél a hedge fundoknál szerinted óriási kereslet van technikai elemzőkre? Hát aligha...
Jómagam inkább veszek JP Morgan részvényekre CFD-ket, mint otp-t, esetleg citigroup, Goldman Sachs, Morgan Stanley.
Nem bántom, helyeslem. Csak azon szomorkodtam, hogy rendesen leküldték 4800 környékéről 4300 környékére arra értettem a kitörő optimizmust. :)
Ennyire erőtlen legyen . Remélem a gyors azért nem lesz rossz, körülményekhez képest persze.
Jól van már!
Az amerikai rulettemet ne bántsátok!:)
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-596921
Mióta nem dolgozom ennek a banknak leáldozott a csillaguk, hogy szerény legyek. Bár nincs közvetlen ok okozati összefüggés de korábban jobban mentek a dolgok:) Kár érte milyen jó bank volt, ott lett elqrva vsz, hogy tömegbankot akartak belőle csinálni, maradni kellett volna az eredeti profilnál , plusz ezek a nagy ingatlanprojektek.
Otp megvehetné jó áron.