Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#675878 vincentlauria Előzmény: #675800

és ezért hónapok múlva oti 3200. így már értem. mindenesetre te ott sem veszel, de ha 2000 lenne akkor sem.

#675875 Hathor Előzmény: #675856

"rbbj11: nem értem miért veszed...rosszabb, mint keg :) "

:DDD

kezdenek megvilágosodni a kollegák :D

#675870 banyaiz Előzmény: #675868

Mi ez a kitörő optimizmus a papír piacán? :) Ennyire szar lesz a gyors?

Vagy csak a szokásos kínlódás , jól visszaestünk ebbe a nyomorult 4100-200 napos közötti pöcsölésbe.

Nem tudunk megmaradni a 200 napos felett egy ilyen globál bikában ez több mint fájdalmas.

#675861 Csusza Előzmény: #675855

Megvan. Holnap meglátjuk, bár kicsit túlütötték a kelleténél szerintem, 350-360 környéke elég lett volna.

Beálltam záróba, a ma fe…

#675855 Csusza

Beálltam záróba, a ma feljebb kistoppoltak felét visszavenném, ha jó áron adják.

#675844 Csusza Előzmény: #675821

Ok, semmi gond, csak amikor rossz passzban vagy, akkor tele idétlenkeded ezt a topikot -többit nem tudom mennyire-, és emiatt sokunkban nem alakult ki túl jó kép rólad.

Ha így, értelmesen, nem szándékosan offolva írnál, a kutya nem "kötne beléd". Sőt, biztosan mindenki örülne is neked. Én is.

Ha van jó ötleted, oszd meg velünk! ;-)

#675835 Ricsi Előzmény: #675827

Látod, nekünk is így kellene 1-2 hónap alatt rengeteget fejlődhetnénk...

#675827 Margaretta Előzmény: #675821

Én csak lesek, hogy hogyan kiművelted magad:)

Nemrég még elég amatőr kérdéseket tettél fel itt a fórumon.

#675821 wnprt Előzmény: #675772

Elnézést mindenkitről, jómagam mindig a jövőbeli működési környezetet érintő kockázatokat veszem figyelembe, továbbá a jövedelemtermelő képességet, ami még fontos az az FCF szabad cash-flow, meg ebit, ebitda, ebitda margin.

Tehát nem azért írtam ezt, h megsértsek bárkit is, a CIG Pannóniásoknak is már üzentem neten, g a papír 30 Ft-nál nem ér többet, mivel annyi az egy részvényre jutó saját tőke.

#675807 wnprt Előzmény: #675761

Leesik ez még 3000 alá is, ha nem képesek egy erős piacot találni, addig shortolni kell, maradok a jó öreg Marc Faber elveinél, meg az öreg guruk gondolkodásmódjánál, ilyenkor 24 évesen kell átvenni ezt a gondolkodásmódot, tanulni az évszázadok hibáiból, és nem elkövetni újra.

Ilyen túlszabályozó állam mellett én nem számítok semmi jóra, a kormány szemében az otp nem magyar bank.

#675803 wnprt Előzmény: #675459

A nálad jóval tájékozottabb alapkezelők is mennyire mondták anno h már csak internetes cégekkel érdemes foglalkozni és mi lett a vége, kidurrant a lufi 13 éve, Graham alapelvei erre is kiválóak, nem csoda h Buffett is ezt alkalmazza. Vannak a piacon olyan szereplők, akik egy akkora buborékot nem fedeznek fel, mint amekkora a Jupiter... vagy a Nap, ami persze csak egy apró kis csillag.

#675800 wnprt Előzmény: #675459

Ez egy jól működő módszer, egy kitaposott ösvény, a tőzsdézés területén már nem tudsz újat alkotni, a legjobb ha az ember tanul az évtizedeken keresztül sikeres legendáktól.

#675790 wnprt Előzmény: #675440

A Randomnak szólni kéne h a Randiban lehessen napon túli periódusú grafikonokat is rajzolni, elvégre van egy info cégük, éves beszámolójukban meg lett említve egy cégalapítás, meg ha nem tudunk biztos befektetést, kéne vmi olyan, eszköz, ami napi kamatozású, esetleg adjunk nekik kölcsön pénzt napon túli tőkeáttételes ügyletre, napi 3% kamat is vmi. Jó lenne ha a random kibocsátana CFD-ket, akár más brókercégekkel együtt, tőzsdén kívül, kéne vmi OTC piac néhány brókercég közös innovációjaként.