Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: új részvények

#677699 prfecó Előzmény: #677610

valaki kíváncsi volt vastagbőr hivatalos mobilszámára , hogy értelmezze a kijelentést ?

Nekem nagyon zavaros magyarázatot adott , holmi izgága pereskedők , kötvényesek és részvényesek , ellenérdekek keveredtek................

Aztán törvény szerint, csak bejegyzett részvényeseknek is csak közgyűlésen adnak tájékoztatást.

1 % felett pedig be kell jelentkezni E-STAR érdekeinek védelme céljából

nehogy felvásárolja valaki??? vagy miért ??

#676985 Zotya32 Előzmény: #676984

itt van lejjebb 3 sorral...

"18-án vagy 19-én, vagyis jövő hétfőn vagy kedden kezdeményezik majd a részvények transzferálását – mondta lapunknak Soós Csaba , az E-Star elnöke.

Ezt követően várhatóan egy hosszabb tőzsdei felfüggesztés vár majd az energetikai cég papírjaira, a kereskedés a tervek szerint november 21-én indulhat majd újra annak érdekében, hogy egységes feltételeket biztosítsanak az új részvényeseknek a piachoz való hozzáférésre, ekkorra már az egykori kötvényesek és más hitelezők kezében is lesznek majd részvények.""

vagy ma vagy holnap transzferálnak és utána. szóval még 1-2 nap... bírd már ki :))

#675707 Bendeguz Előzmény: #675392

Felhúzni fel lehet, de ki fogja fenntartani és kivásárolni a 30 millió részvényt? Senki. Ebből is forintos részvény lesz.

#675392 Zotya32 Előzmény: #675367

http://www.vg.hu/penzugy/e-star-holnapig-varnak-415684

"18-án vagy 19-én, vagyis jövő hétfőn vagy kedden kezdeményezik majd a részvények transzferálását – mondta lapunknak Soós Csaba , az E-Star elnöke.

Ezt követően várhatóan egy hosszabb tőzsdei felfüggesztés vár majd az energetikai cég papírjaira, a kereskedés a tervek szerint november 21-én indulhat majd újra annak érdekében, hogy egységes feltételeket biztosítsanak az új részvényeseknek a piachoz való hozzáférésre, ekkorra már az egykori kötvényesek és más hitelezők kezében is lesznek majd részvények."

"A kötvényesek és más hitelezők a cég csődegyezségi megállapodásának értelmében 366 forintnyi követelés után kapnak egy darab részvényt, amelynek az árfolyama jelenleg 170 forint körül van. Ez azt jelenti, hogy a kötvényesek csak akkor jutnak hozzá a pénzükhöz, ha a részvény árfolyama több mint a kétszeresére emelkedik."

Szóval legjobb esetben is, jelenleg feleztek... ki fogja felhúzni az árfolyamot innen??

#675323 prfecó Előzmény: #675027

szerencses kotvenytulajdonos reeszveeny helyett kaphat Holle Anyoo siihaazreeszt vagy Paaros Csillag siipaalya reeszt.

Nagyon szerencsees lefoglalhatja a Malom patakot ))

#675260 xmann Előzmény: #675027

"Egyre biztosabban ígérik, hogy nagy telünk lesz.".

Ezt meg honnan a faxból veszik? Kávézacc? Ilyen hülyeséget. Mindenki tudja hogy pár napon túl nincs működő modell előrejelzésre. Biztos így jósolták meg a projektjeik cashflowját is :)