Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Re: nincs cím

#675810 wnprt Előzmény: #675775

D-t én nem láttam, amúgy a gyenge HUF szerintetek lökne egy 100-ast ennek a nagyszerű exportőrnek az árfolyamában?

#675368 wnprt Előzmény: #675361

Ne reagáld már túl, azért írtam, mert egy fórumtársunk azt üzente neked, h ne adj ötleteket, lehet h olvassák, szóval mindössze ezért írtam ezt.

#675361 Janicroft Előzmény: #675357

Zártkörű csoport? Minek? Erre való a fórum. Itt senki sem titkolózik és nem tartogatja magának/magában amit lát/hall/gondol. Itt a fórumon vitatjuk meg ezeket a dolgokat, felvetünk ötleteket, stb. akkora baromságokat írsz, már bocsánat: "csak a megbízható személyek férhetnek hozzá" Ezzel mit szeretnél mondani? Ki a megbízható és ki nem az? Te az vagy? Én az vagyok? szerintem lassan gondolkozz el azon hogy mit és miért írogatsz ide... Ráadásul a Richter topikba amit arra nyitottak hogy a Richtert érintő témákról beszéljünk.... Már többen mondták hogy nyiss egy wnprt topikot és oda írj ilyen általános dolgokat, ahogy ennek a közösségnek a tagjait ismerem még oda is kapnál válaszokat.

#675357 wnprt Előzmény: #675293

Kéne vmi közös levelezőlista, ahol az információkhoz így az egymással megosztott véleményekhez, gazdasági helyzetek megközelítéséhez csak a megbízható személyek férhetnek hozzá, a legjobb egy közös facebook csoport lenne, ami zártkörű, tehát csak régi tagok csatlakozhatnak.

#675293 Janicroft Előzmény: #675273

Politikától független nagypapír? Magyarországon? Ne nevettess! Hallottál már arról hogy vaklicit? Állambácsi azt is kitalálhatja majd hogy ingyen legyen a gyógyszer mert az embereket meg kell menteni és nem lehet nyerészkedni az emberek nyomorán/betegségén. Volt/van energia rezsicsökkentés, van/lesz pénzügyi rezsicsökkentés, majd jöhet egy egészségügyi rezsicsökkentés is. Nyugdíjas emberek sokat költenek gyógyszerre, a jövő évi választások előtt lehet jól mutatna egy kis gyógyszerárcsökkentés nekik....

#675273 wnprt Előzmény: #675012

Tavasszal felmehet 4700-ig, ha sikeresek lesznek az új termékek.

A Richter az egyetlen politikától független nagypapír, amely ismert, az otp és mol árfolyama túlságosan függ a hazai befektetői hangulattól, egymásban részvényes mindkét társaság, tehát van egymás felé kockázatkitettségük.

#675020 Janicroft Előzmény: #675016

Így van, a piac, a környezet is más volt, ettől lehet a richter még egyszer 5K, sőt, több is. jelenleg viszont kicsit túlhúzottnak tartom ezt a papírt, mindenki a Richtert szereti, nekem kezd sok lenni.

#675016 matgab Előzmény: #675012

volt ez már 5k is...

Pedig akkor még a mai gyógyszerek még talán kísérleti fázisban sem voltak. Persze a piac is más volt...

Bogsch Erik jó vezető. Az egyetlen korrekt cégvezető szinte az egész magyar tőzsdén.

#675012 Janicroft Előzmény: #675007

Bár a forgalmat nem néztem mert határozott elképzelésem volt arról miért építek le valamennyit a pakkomból, szerintem lassan elfogy a vételi erő és akkor lenézhet akár 4100-ig is, persze.

#675007 wnprt Előzmény: #675005

Miután az alapok feltöltötték a portfóliójukat Richterből, elképzelhető h az árfolyam egy ideig csak stagnálni fog, esetleg visszanéz 4100-ig?

#675005 Janicroft Előzmény: #675001

Én dobtam ma a pakkom 1/3-át. Megnéztem milyen árfolyamreakció volt tavaly november 14-én amikor kiderültek az új MSCI súlyok, illetve mi történt amikor az ténylegesen érvénybe lépett november 30-án. Az árfolyam a bejelentést követően napok alatt elég sokat esett, majd amikor egyes alapoknak kötelezően követniük kellett az új MSCI összetételt akkor hatalmas forgalom mellett cseréltek gazdát a papírok, de már nem esett tovább. Most szerintem a fordítottja történik, az MSCI döntés már be van árazva és az alapok már veszik a papírt a bejelentés óta, így én már nem számítok arra hogy amikor az új MSCI összetétel ténylegesen életbe lép akkor onnan még nagyot megy a papír. A pakkom 2/3-át viszont megtartom mert a fundamentális kilátásai nagyon jók a cégnek, remélem az új termékeik tényleg katalizátorként hatnak majd a (közel)jövőben.

#675001 akpo7 Előzmény: #674460

azert annyira nem sajnalom oket, jobban jarnak, mintha mtel-t kapnanak, ami x eve eso trendben van

jelenleg jobb papir nincs a bet-en sztem, tehat kikozve az ut 5k-ig

#674464 Janicroft Előzmény: #674460

Herceg is ezt szokta írogatni de még mindig nem értem. Mi az hogy kitömik vele a külföldieket? Arra gondoltok hogy jól felhúzzák mire eljön az a nap amikor az indexkövető alapoknak muszáj lesz vennie?

#674460 walex Előzmény: #674419

Ó, akkor erről lemaradtam, így már világos.

Mit tervezel venni mostanában? Csakhogy tudjam, mibe ne nyúljak bele? :)

Ricsivel mindenesetre szépen kitömik a külföldieket.

#674430 Kissherceg Előzmény: #674428

utoljára szólok, de kitiltalak mégegyszer offolsz...

nem te vagy a naprendszer közepe... azért nem válaszolnak sokszor, mert olyan láma kérdést teszel fel, hogy elmennek eret vágni...