Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#674942 Hibaz Előzmény: #674935

Emlékszem 10 évvel ezelőtt csak álmodoztam arról,hogy lesz vagy 10.000 db Matávom.Úgy gondoltam akkor,ha ez sikerülne,hátradőlhetnék......

Most valahogy mégsem örülök,hogy ez megvalósult..:)))

#674941 Pyxis Előzmény: #674935

Gyenge forint olcsó Telkó tuti párosítás.

Kiszállnak az alapok, bejelentik a 25-30 Ft-os osztalékot, aztán mehet a rakétázás! :D

Most látom a zárót, 279,…

#674935 walex

Most látom a zárót, 279, ez bizony akárhogy is nézzük, strong buy!!! :DD

Azért durva ez a rengeteg koki és saller, amit ez a papír kap.

2 éve osztinál még 596-ig ment el, ha jól rémlik, majd 555 körül likvidáltam az utolsó csomagom, amikor elkezdett bezuhanni oszti előtt. Ma pedig mindössze közel 300 Ft-tal van lejjebb. Még 300 és már ők fizetnek. :D

#674920 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674879

"Lanyhul az esés dinamikája"

Fején tetszett találni a szöget kedves kolléga! :-) Pénteken esett 9 forintot, ma 6 forintot, holnap 3.., szerdán stagnálás, és csütörtökön már emelkedhetünk is(óvatosan, nagyon óvatosan). Nem nagy ördöngösség ez, nem kell ezt túlmisztifikálni. Jövő héten bevetjük a szittyák titkos(és egyetlen) fegyverét, a woodoo baba szurkálást, és akkor már semmilyen erő sem lesz képes feltartóztatni csapatainkat. Ajánlásom a részvényre továbbra is ki(tartás)! (jó messzire, hátha valami zöldfülű megveszi:-). Egyébként, én úgy csinálnám, hogy kicsit levenném a nyomást a részvényről(ez egyben remek lehetőség lenne számodra a menekülésre :-), libuskákat kitömni, és aztán zutty egy szép mély új atl-re...

#674902 birkanyiiroo Előzmény: #674895

lárifári, sok (nyak)levest kiosztanak még addig a Krisztina körúti menzán... :) Amúgy nem is tudtam, hogy az E-Star néhány hét múlva 350 lesz... bár Hathor biztos dolgozik már rajta.. :)

#674895 Zotya32 Előzmény: #674887

macika fundás cége egyre jobban teljesít... :))

pár hét és egy árban lesz az ekakival :))

#674892 wnprt Előzmény: #674887

Komolyan? Rövid távon mi befolyásolja, milyen korrelációk a dominánsak ennél a papírnál? devizapárok, régiós befektetői hangulat, ami a szektort érinti, a jövőbeli kilátásokat nemtom pontosan mi határozza meg ennél a papírnál, de tény h többéves trend van folyamatban, mivel az irány negatív, ez megy egyre mélyebbre.

#674887 birkanyiiroo Előzmény: #674884

és akkor még nem is mondtunk sokat... akarom mondani keveset. :) Én sokkal pesszimistábban látom a jövőt... (csőd, felszámolás, sitt... etc.) :))

#674884 wnprt Előzmény: #674879

Ha hosszabb távon folytatódik az eladósodás, 240 alá is benézhet, persze ez csak hónapok múlva lehetséges.

#674879 birkanyiiroo Előzmény: #674877

Lanyhul az esés dinamikája... idén még akár 240 fölött is maradhat (a januárt még nem látom kristálytisztán) )

#674877 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674875

A másik jó megoldás, ha homokba dugod a fejed!! Azonban lehetséges, hogy az ellenségnél szolgáló rengeteg inszeminátor(by Lupin) ellen már az említett igen kifinomúlt módszer is teljesen haszontalan....

#674867 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674861

Én 280-on nem támasztok semmit!! Sőt! Mint mondottam, ezekben a vérzivataros időkben, egy kicsit alacsonyabb szinten gondolkozom vételen... még minimum 3 hét para, addig a szittyák még jól megszivatják a nagyérdemőt!

Szép kis pakkocskákat ha…

#674866 birkanyiiroo

Szép kis pakkocskákat hajigálnak bele... tényleg jó lesz ez! )