Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Na most akkor alászúrt a…

#675467 TrendMan

Na most akkor alászúrt a támasznak vagy még a támaszon van? (9070?)

Re: nincs cím

#674347 Psymon Előzmény: #674345

Utóbbival én is így vagyok... De ez van.

Bele kell törődni, hogy amíg ennyi a pluszpénz a piacon, addig a tegnapi nap volt a komplett korrekció 150 (sp) vagy sok száz (dax) pont emelkedés után.

Ma du pl dobhattam volna a shortom nyerőben, de sajnos nem tettem, mert minden shortosnak nézett ki, s mikor kijöttek a tuti adatok, úgy voltam vele, ha erre nem dől be, akkor semmire.

A trend mégis erősebbnek bizonyult.

#674345 rbbj11 Előzmény: #674313

én nem is shortoltam indexet, csak fedezetként idén.

De legalább egy-egy normálisabb korrekciót elvárnék ilyen hírekre, hogy olcsóbban vehessek, de még erre se hagy a piac lehetőséget :)

#674343 Psymon Előzmény: #674340

Ezer ponttal ezelőtt is volt ath :)

De amúgy ne érts félre, nem mondtam, hogy emelkedni fog, csak azt, hogy nagyobb mostanában az esélye.

Mint a mai adatnál: kijött a marha jó munkanélküliségi adat, erre kilő minden fel.

Ok? Az nincs. Eddig az volt a szöveg, hogy azért emelkedünk gyenge adatra, mert akkor tovább önt a fed. És akkor most?

A kőkemény tény az, hogy van egy rakás plusz lóvé a piacon hónapról hónapra, és ezen 0 kamat mellett boldog-boldogtalan részvényt vesz.

Ehhez képest az, hogy ath, kutyát nem érdekli.

Mondom ezt úgy, hogy most is egy enyhén bukó shortban ülök.

#674340 big-ebuy Előzmény: #674335

ez ok,de 1500pont az 1500pont és ath most volt.....többi érv is.... persze ez se zárja ki 9400-10000daxot

#674335 Psymon Előzmény: #674330

Január óta ath-n vagyunk, de a dax azóta laza 1500 pontot emelkedett. Önmagában ez még láthatóan nem ok az esésre olyankor, mikor gyakorlatilag 0 a kamat, és a fed számolatlanul önti mellette a pénzt.

Ettől még persze előfordulhat, hogy holnap beesik minden, de a buktás shortjaim azt mondják, hogy elég lett volna akkor megkötni őket, mikor a trend is shortos... :)

#674332 big-ebuy Előzmény: #674330

napi,hetes doji,havi doji is jöhet dax 8780,1700-1730 sp korri benne van,kicsit gyors ez a tempó felfelé

#674330 big-ebuy Előzmény: #674313

aha csak nem itt érdemes venni...január óta ath vagyunk 6 éve töretlen long,közeleg a qe kivezetés,usa gazdasága sztem 1 éven belül beindul ha már most nem döng,de sztem már döngeni kezdett...itt már csak a lufi teteje van,de hol kap léket hmm.....???

#674313 Psymon Előzmény: #674301

"meg hülye aki veszi"

Eleinte én is így gondoltam, de most már úgy vagyok vele, hogy inkább az a hülye, aki adja. Longgal szinte nem lehet bukni tavaly szept óta, a shortjaim meg vagy minimális nyereséget értek el, vagy bukta.

Szél (trend) ellen hugyozni, ugye...

A bezúgást meg ígérik gyakorlatilag január óta, valahogy nem nagyon jön.

Majd ha egyszer eljön valaha, adni ráér majd akkor a trader.

#674301 big-ebuy Előzmény: #674240

lufiba nincs realitás.....ezt is kalkulálni kell...nincs qe se semmi,csak rózsaszín köd,nagyobb árfolyamok ,meg hülye aki veszi

#674240 rbbj11 Előzmény: #674211

ezek meghibbantak...eddig a QE-re emelkedtünk, ezentúl pedig a jó gazdasági hírekre fogunk?? :OO

Irány 20 k dax a köv 5 évben vagy mi van???

csak nem akarják feldolg…

#674211 Borska

csak nem akarják feldolgozni hogy bye-bye QE.....

kiváncsi vagyok mikor jön a döbbenet, mert az arany már látja, dollár már érzi.....

#674110 Daxofon Előzmény: #674093

csak odáig el kell jutni...

per pillanat kis lépésekben de hátrafelé sikerül mindig lépnem :-(

akárhogy csinálom 20-30 pontot mindig ledarálok

ha nincs STOP akkor meg beragadok 100-200 ponttal

#674093 Ricsi Előzmény: #674092

Még fiatal vagy, és kereskedési kényszered van. Én 98 óta nyomom, már nem akarok kereskedni, csak elkölteni, amit termelt :)