4515
záró
Ezt a szemléletmódra érted? Mert annak örülök, ha jónak találod.
Örülök hogy egy kicsit többet kiszedek az emberekből mint hogy vettem itt, vettem ott.
Végre írtál egy kicsit.
Lehet nincs kinek itt, azért nem írtál eddig? :D
szeretek egy kicsit az árfolyamról beszélni.
Többnyire trécselések mennek mindenhol a nagy semmiről.
Mivel ma a kereskedés elején volt egy 4461-es szint, elképzelhető h most azért esik, mert az a támasz befolyásolja az árfolyam későbbi alakulását?
:-) Ne húzd fel magad! Én mindkettőtök nézetét tisztelem, mindketten jókat szoktatok írni, a kis csörtétek meg csak színesíti a mindennapokat. Néha jó dumák vannak a kóstolgatásokban. :-)
A te szemléleted nekem kézzelfoghatóbb, közelebb áll hozzám, de Ibizára is figyelek, rutinos öreg róka ő is. (Legjobb, ha mindenkire figyel az ember, a kivételeket persze hagyjuk... :-) )
A 480 most recseg kicsit... :-( Nem értem, miért akarják ennyire visszaadni, lehetne ezt ennél nyugisabban is.
Egon? Mostanában nekem sem tetszik, amiket ír, nagyon forog, ahogy épp a szél fújdogál. Elliotjait sosem figyeltem, nekem azok nagyon nem tetszenek, sokszor rettentő erőltetettnek látom őket.
Mostanában meg mintha a politikai nézete (balos, ha jól látom?) nagyon rányomná a bélyegét az elemzéseire.
Örülök ha valaki talál benne valamit.
Én is csak vizsgálom a mozgásokat, beteljesedéseket, a hullámok működését, gyertya kapcsolatokat.
Itt elég jól működik.
Ettől lehet tévedni.
A money managment erre való.
Valószínűsítünk valamit, meghatározzuk a belépést, de teszek alá egy stopot is, ha mégsem jön be az elképzelés. A chart jó értelmezése az 50-50% esélyt jelentősen felviszi 80-20%ra legalább. És az nem rossz, ha 10ből 8elképzelés jó, kettő rossz.
A doji áll a 20napos mozgóátlagon, egyben a napos bollingeren, tökéletes középre zárással.
Nyugi:)
Én azért adtam el az OTP-met, mert feltetted az eliottos elemzést.
Köszönöm, hogy tök jól jártam:)
köszi. csak nem tudom minek belekötni másnak?
Ráadásul működik!
És hogy semmit nem ér?!
Most fogjam megint be erre a szám?
Én is jókat nevettem:)
Nagyon bírtam:)
Dehogy tiltunk! Csak olvasunk, és élvezzük az életet! ;-)
On
Hathor 4480-a egyelőre rettentően szépen működik.