Ezt làjkolom =D
Akkor tiltsunk ki mindenkit!
Jo persze ez hulye humor volt....de akkor is làjkolom =)
Ezt làjkolom =D
Akkor tiltsunk ki mindenkit!
Jo persze ez hulye humor volt....de akkor is làjkolom =)
Mi az a payroll, amit Egon említ az elemzésében? Google olyat dob ki aminek ehhez köze nincs.
Néha idejövök, és beleolvasok a topikba. Komolyan óriási, beszarok a röhögéstől! :-)
Az Ibiza kontra Hathor csörte is óriási, de wnprt mindent visz, most nagyon magára talált.
Az egész topik olyan, mint a zárt osztály... :-D
Jogos a megjegyzésed, nagy most a bizonytalanság mivel ellentmondás van a technikai kép és a fundamentális helyzet között.
Az a jelentés nagyon érdekes lesz. Az OTP-re akkor várható profitábilis jövő, ha a külföldi leánybankok jövedelemtermelő képességét tudja növelni, az eredmény nagy részének onnan kéne származnia, továbbá akvizíciók kellenének, venni kéne pár hitelintézetet, de akár brókercéget, alapkezelőt is.
Hihetetlen, 5 percen belül akarsz venni és eladni. Nem lenne akkor jobb semmit sem csinálni? :))
Mikor lesz az otp negyedéves pénzügyi jelentése? Az majd beindít itt olyan trendet...
Mivel jelenleg túlkínálat van, ez pedig az áraz lefelé hajtja.
4480-4500közé várok ma egy szép napos dojit záróra
Mondom egy napos dojit. Utána egy 4600-4650körüli szintet, hogy ott meglássam mit csinál majd hétfőn.
Ez a tervem
nagyot üt, mondjuk a dollár erösödés nem vészes, de a szegény indexeket szétütik + nemesfémeket is
re. eddig nem mert lejönni értem
szépen pörgött a topik,
brutális lett az usa payroll (204e kontra 125e), kiváncsi vagyok mekkorát üt
Most komolyan, vagy ez csak álom? Mert akkor nyomok 5-szörös tőkeáttéttel hétfőn egy napon túli longot a Random Brokernél.
nem.. de ma egész biztosan nem. Máskor mit tudom én, lehet írtam paprikás hangulatot, vagy valami ilyesmit.
miért, máskor írsz paprikáról is? :) Jó a TA-ja? :) Narancsléröl tudok, de paprika is kereskedhetö?