Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#674230 banyaiz Előzmény: #674205

:) hát vicces lenne akár csak 1 mrd db részvénnyel 30 ft-on a kereskedés alapoknak fel lenne adva a lecke 1 ft 3%. VAgy egy névérték tizedelés 10 mrd részvény 30 Ft-on kereskedj vele .

Nagyon pihentek vagyunk így péntek du-án. :)

A taktika a következő...…

#674227 Nyeretlen_Keteves

A taktika a következő... vetünk, öntözzük, szeretgetjük, süt a nap, oszt mégis elrohad a termés, kezdjük elölröl... ezt 4-8 alkalommal eljátszuk, de aztán egyszer eljön az idő mikor nem rohad el a termés...akkor aratunk(ráadásul rekord termést!:-)

Ja ,csak az a gáááz ha közben elfogy az a kurv@ vetőmag!

#674222 birkanyiiroo Előzmény: #674217

nekem pld. van (még) nyereséges pakkom! nálad ebben már nem vagyok olyan biztos... kiremegtették belőled a másik felét is a 280-nak valld be.. :)

#674219 birkanyiiroo Előzmény: #674214

lehet h. közel 2milliárd is meglesz... azt írták hogy msci-seknek összesen talán 3 milliárdért van (ha van még egyáltalán). Strong buy! (szóltam!) :)

#674213 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674204

"Szerintem gondolkodj úgy"

És Te, hogy gondolkodol? Vettél már? :-) Amúgy igazad van, ha 420-ért vettünk akkor ennyiért miért ne?

#674210 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674208

Éppen írni akartom, hogy egy rúgóra jár az agyunk(csak az enyém gyorsabban pörög :-),... itt addig nem lesz változás amíg az egyikünk nem dobja az összes pakkját! Kezded, vagy kezdjem?

#674205 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674187

"richternél ügyesen léptek a tizedeléssel megnőtt a forgalom"

Telkónál egy más jellegű "tizedeléssel" nem nagyon lennék boldog, mondjuk forgalom az lenne, és már Te is birtokolnál pár darabot! De ez szerencsére lehetetlen(mármint a tizedelés :-)

#674204 banyaiz Előzmény: #674192

Szerintem gondolkodj úgy, hogy tavasszal még azon lázongtunk, hogy ott lajhárkodik 420-nál . Szóval ahhoz képest most reklám áron van. Jó hát kicsit sújtották azóta események, de Viktor is megmondta Telenornál, hogy a jövő fényes. :)

#674198 Kissherceg Előzmény: #674187

ricsi visszakerülése a magyar mutyinak köszönhető, nem a vezetésnek... Ahogy a mtel kikerülése is...

Érdekek vezetik a papírok útját..

#674192 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674179

De tudunk! (megnyugodtál? :-). A probléma az, mire átdolgozom az üzleti izémet, dobhatom a kukába, oszt kezdhetem elölről... lassan 20 forintos lépcsőkben kell gondolkodnom ennél az árfolyamnál is... Most dobjam a maradék 280-as pakkomat, vagy ráérek hétfőn 268-nál ? :-)

#674187 banyaiz Előzmény: #674182

lesz lesz, csak kell hozzá egy kapitalizáció növekedés árf emelkedés , richternél ügyesen léptek a tizedeléssel megnőtt a forgalom az jó húzás volt vezetőség részéről.

Oti kiessen ahhoz már "nagyon jól" kell teljesítenie a magyar gazdaságnak. :) De nem akarok ezzel poénkodni mert még valóra válik. Így is utóbbi években csak olyan hírt láttam , hogy alulsúlyozták a különböző mérvadó helyeken .