Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#674179 banyaiz Előzmény: #674129

Ami egy lehetséges opció még, hogy ha nagyon nyomott áron lesz , vagy már van , nézőpont kérdése, egyszer a DT is dönthet úgy mint Egisnél a fő tulaj, hogy köszönjük a részvételt ezen a bomba piacon, tesznek egy ajánlatot. Ez még egyszer a jövőben nem kizárt.

Azt, hogy anyacég tudatosan lenyomná nem hiszem, itt van ez a forradalmárkodás rezsikkel , percdíjakra kivetett adó , különadó stb már nem is tudom mi minden, plusz a frekvenciáknál mennyire vágják meg az nagy bizonytalanság. Rövid távra ez miatt bizonytalan az osztalék 2013 után. Nagyon szerényet várnak elemzők. Msci-ből kiesik az már csak következmény.

De hát egy röhej , hogy azon megy a küzdelem, hogy legyen 3 cégünk egy msci-ben centizgetjük. 3 akkora cég egy ország tőzsdéjén ami befér egy msci-be. Vicc. Nem tudunk már hová süllyedni innen, nyugtassatok meg. :)

#674172 birkanyiiroo Előzmény: #674157

sajnos nem értem mit akarsz ezzel mondani... nekem közben 279-en is beesett egy pakkocska. Jól megijesztettetek az előbb, be is álltam a könyvbe 199-ig (egyelőre) :)

#674159 Zotya32 Előzmény: #674153

25 ft-ra van egy lehetséges ATL. re: 256 ft erste bank

és ott már fundásmackó is veszteségben várná az osztalék tantuszt.

szóval szerintem oda még lenéz decemberig.

#674157 Kissherceg Előzmény: #674152

lásd richter felfele, lásd mtel lefele.. pofon egyszerű, ezt írom nyár óta...

szétmutyizzák mindkettőt, hogy lehúzzák Hansot meg Big Johnt...

#674152 birkanyiiroo Előzmény: #674134

és a horvátoknál? az ottani jó japod gyökér alapok? :)

neeem, nem életszerű ez így, nem áll össze sehogysem.

#674143 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #674134

ööööööö elmegyek egy kicsit, oszt szét basz..... ööööö, lehetséges, hogy át kellene dolgozni a brilliáns üzleti modellemet? :-)

#674129 birkanyiiroo Előzmény: #674114

Számomra hetek óta túl feltűnő az együttmozgása pld. a Hrvatski Telekom-mal (szintén bővérű anya nyeszlett kisk. lánya). Az is a saját ATL-je közelében szenved.

Zsebteóriám szerint az a kurv*pecér mutter mozgatja mindkettőt már régóta... természetesen nem a saját fixen lekötött pakkjaival, hanem stróman bértartókon keresztül. A mögöttes szándékot egyelőre nem értem... horvátoknál nincs is szabadságharcos (forradalmi) kormányzás.

Ettől függetlenül strong buy! :) (csak egyszer szabaduljak meg tőle) :)