akkor még nem tőzsdéztem.
te így látod, én egyelőre nem. engedtessék meg, hogy bízzak a befektetésemben, ha már a tolvajidők óta őrzöm, és végre 1 év után már 6 ft nyereségben van, és közben lapátra kerültek a gengszterek...
nem is hívják már phylaxiának...
lett helyette tavalyi adatok alapján 11 milliárd árbevétel és kb 600 milliós nyereséget hozó cégcsoport.
Aztán, hogy ez idénre megmaradt-e nemsokára kiderül, ha kijönnek a cégek aktuális negyedéves beszámolóival.
majd ha ezzel védekeznek akkor lehet magyarázkodniuk
ne félj, nem lesz itt semmilyen bírósági ügy, viszont mutyi az annál több
lásd a műkereskedés, zombikkal hogy nbm-et idézzem
nem a cuccról van szó, hanem nevekről
phybe is érkezett szakmai befektető, aztán elvitte az alapüzletágat.....
ezzel jössz állandóan... nincs jelentősége, bírósági ügy esetén wc-papírnak sem elég.
fusom?? legyen...
még az is jó lehet, elkészült végre a prémium cucc, a következő 1 év ha bejön, akkor még lehet 30 ft, én ott már jó vagyok :)
nem ismerem őket. majd a decemberi közgyűlésen biztos bemutatkoznak. amúgy meg amióta itt vannak jött egy új nagytulaj, szakmai. kezdésnek épp elég.
amióta átvették az árfolyam 3x-ről 4x-re módosult... ez is apróság, de jó jel.
Az új vezetők ezt vállalták a nyakukba. Kitakarítani a céget, rendbe rakni szerintem. Meg is jött a külső befektető az 1SPS személyében.
Kint olcsóbb szlovákiában a Pb. Lásd Steier úr határon átcsempészett palackok, olcsóbb gáz.
Remélem megcsinálják itt a piac alá vágva aforgalmazást.
Kint már forgalmaznak, itt is terjeszkednek magyarországon. nincs ezzel baj. Több külföldi cég terjeszkedik magyarországon. Ehhez kaptak egy kib@szott olcsó céget, Tőzsdén is van, le is vitték az árát a negyedére. Az árfolyamot 98%ra. Szépen kivásárolják úgy néz ki.
Lemák, Novák szentté avatására is emlékszel gondolom, aztán a Fusod hova jutott
helyes. :)
azért, hogy a múltban nem volt tolvaj, ebben nem lennék biztos. több lehetőség volt ebben, mint amit kihasználtak... Pimper is ígért mindent de semmit nem csinált, ő azért kellett, hogy a mutyók-matyók csendben leléphessen... szerintem ezért nem kéne hagyni feljelentés nélkül az előző pár évet. nyomozzák csak ki a hatóságok, aztán ha lehet kapják is el őket...
te pedig azt sorold fel hogy kik ezek és mit csináltak, forintozáson kívül
tök helytelen a logikád, Pataki, Lantos stb sem okozott kárt az E-Starban mégis csődbe ment
mossák ki? na várd ki a végét
bírósági perek sora lejárt adósságok, csökkenő árrés, avstag mínuszok, régi vezetés futni hagyása...
a vevőid meg nem jönnek)))))