Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#673931 Zotya32 Előzmény: #673926

te így látod, én egyelőre nem. engedtessék meg, hogy bízzak a befektetésemben, ha már a tolvajidők óta őrzöm, és végre 1 év után már 6 ft nyereségben van, és közben lapátra kerültek a gengszterek...

#673927 Zotya32 Előzmény: #673923

nem is hívják már phylaxiának...

lett helyette tavalyi adatok alapján 11 milliárd árbevétel és kb 600 milliós nyereséget hozó cégcsoport.

Aztán, hogy ez idénre megmaradt-e nemsokára kiderül, ha kijönnek a cégek aktuális negyedéves beszámolóival.

#673926 exmnbs1 Előzmény: #673920

majd ha ezzel védekeznek akkor lehet magyarázkodniuk

ne félj, nem lesz itt semmilyen bírósági ügy, viszont mutyi az annál több

lásd a műkereskedés, zombikkal hogy nbm-et idézzem

#673923 exmnbs1 Előzmény: #673917

nem a cuccról van szó, hanem nevekről

phybe is érkezett szakmai befektető, aztán elvitte az alapüzletágat.....

#673920 Zotya32 Előzmény: #673916

ezzel jössz állandóan... nincs jelentősége, bírósági ügy esetén wc-papírnak sem elég.

#673917 Zotya32 Előzmény: #673913

fusom?? legyen...

még az is jó lehet, elkészült végre a prémium cucc, a következő 1 év ha bejön, akkor még lehet 30 ft, én ott már jó vagyok :)

#673915 Zotya32 Előzmény: #673911

nem ismerem őket. majd a decemberi közgyűlésen biztos bemutatkoznak. amúgy meg amióta itt vannak jött egy új nagytulaj, szakmai. kezdésnek épp elég.

amióta átvették az árfolyam 3x-ről 4x-re módosult... ez is apróság, de jó jel.

#673914 Hathor Előzmény: #673912

Az új vezetők ezt vállalták a nyakukba. Kitakarítani a céget, rendbe rakni szerintem. Meg is jött a külső befektető az 1SPS személyében.

Kint olcsóbb szlovákiában a Pb. Lásd Steier úr határon átcsempészett palackok, olcsóbb gáz.

Remélem megcsinálják itt a piac alá vágva aforgalmazást.

Kint már forgalmaznak, itt is terjeszkednek magyarországon. nincs ezzel baj. Több külföldi cég terjeszkedik magyarországon. Ehhez kaptak egy kib@szott olcsó céget, Tőzsdén is van, le is vitték az árát a negyedére. Az árfolyamot 98%ra. Szépen kivásárolják úgy néz ki.

#673913 exmnbs1 Előzmény: #673908

Lemák, Novák szentté avatására is emlékszel gondolom, aztán a Fusod hova jutott

#673912 Zotya32 Előzmény: #673907

helyes. :)

azért, hogy a múltban nem volt tolvaj, ebben nem lennék biztos. több lehetőség volt ebben, mint amit kihasználtak... Pimper is ígért mindent de semmit nem csinált, ő azért kellett, hogy a mutyók-matyók csendben leléphessen... szerintem ezért nem kéne hagyni feljelentés nélkül az előző pár évet. nyomozzák csak ki a hatóságok, aztán ha lehet kapják is el őket...

#673911 exmnbs1 Előzmény: #673908

te pedig azt sorold fel hogy kik ezek és mit csináltak, forintozáson kívül

tök helytelen a logikád, Pataki, Lantos stb sem okozott kárt az E-Starban mégis csődbe ment

#673909 exmnbs1 Előzmény: #673907

mossák ki? na várd ki a végét

bírósági perek sora lejárt adósságok, csökkenő árrés, avstag mínuszok, régi vezetés futni hagyása...

a vevőid meg nem jönnek)))))

#673908 Zotya32 Előzmény: #673906

Akkor kérlek tisztelettel sorold fel, mi kárt okoztak Rekettyey-ék hajrátibivel amióta átvették a céget?