Regisztráció Elfelejtett jelszó

Felhasználók hírei

Re: nincs cím

#673789 Boby. Előzmény: #673780

" nem az h ki csinálja ("

Engem màr régen nem érdekelne, hogy ki hozza el a Kánaánt, csak hozná....., de a fidesz szintén nem az csoportosulás aki ezt el fogja hozni. A fidesz politikája nem más, mint nemzeti, közösségi köntösbe bújtatott tömény önérdek. AT ennek az ideológiának volt a tudatos szócsöve. Aki meg elhitte a b@romságait az vagy még hisz a mesékben vagy fogyatékos.

#673780 Dr. ursi Előzmény: #673754

kb ezerszer írta le h nem fideszes.

hanem szoci.

csak a nemes értelemben.

de rájött h akik politikailag szocik azok nem azok csak álszocik.

eccerűen a mostani kormány lépéseivel ért egyet. többségében mert volt amit kritizált, de a lénygiekkel egyetért. azt is leírta h minden vágya az volt h végre a szocik kormányozzanak. de nem tették. amit lépni kell kellett az most pont a fidesz kormény csinálta csinálja meg s őt csak ennyi érdekli. nem az h ki csinálja (jobban szerette volna ha maszop teszi meg de rá kellett jöjjön h dilettáns banda)hanem h mi a hatás.

de ezt nehéz felfogni bizonyos rétegagyaknak.

#673754 KawaBazsy Előzmény: #673745

"meg az egész politikai elitet"

Hú, de egyet értek! :-) Amúgy AT nem Fidesz fan, csak most őket pártolja. De vki anno talált olyan fórumbejegyzését más fórumról, ahol meg korábban épp ő ekéz a legkeményebben..

#673751 Margaretta Előzmény: #673745

OK.

Én is így vagyok ezzel.

Mint írtam is az állításainak a tényekkel való megcáfolása hiányzik.

#673745 Boby. Előzmény: #673669

" Én is úgy vagyok, hogy kezd hiányozni. "

Úgy látom kicsit mazochista a közönség. Szimplán leképződik itt a mai magyar társadalom.Fidesz vs. Mszp...,vagy nevezze ki ahogyan akarja.Az AT után vágyakozók megértetik velem, hogy miért tart ilyen mélyen ez az ország.Én nem sajnálom, hogy nincs itt, mert amikor olvasom a fórumot, legalább akkor nem kell a kormány propagandájába botlanom, ha már az utcán, a leveleim között, a tv-ben, a rádióban stb. helyeken nem tudom ezt elkerülni.Az ilyen AT féle emberek mérgezik a magyarokat....,pártállásuktól függetlenül.Nem tartanám fel tovább az AT teteme feletti virrasztást, annyit fűznék még a mondandómhoz, hogy ha én dönthetnék, akkor az AT féléket, meg az egész politikai elitet, én nem a fórumra, de még az ország területére se engedném belépni, mert ezek azok az emberek, akik tönkretették ezt az országot és a sz@r szinonímájává tették a magyarságot a világban.

#673698 rbbj11 Előzmény: #673642

hát, ezzel egyet tudok érteni.

Csak akkor kéne kivágni vkit, ha tényleg senki nem tolarálja és csak spamet nyom és/vagy sokadjára kellett 1-2 hétre bannolni.

#673669 Margaretta Előzmény: #673642

Én se néztem rá azóta sem a statisztikai adatokra és már kezdenek hiányozni:)

AT és Prospero miatt élvezettel bújtam ezeket.

Régebben is volt egy szünet AT hozzászólásaiban és mikor visszajött kitörő örömmel fogadta a többség. Eleinte tökjó hangnemben irogatott, de aztán eluralkodott rajta ismét az acsarkodás, már csak szinte Ursi válaszolgatott neki ez vezetett az újabb szünethez.

Én is úgy vagyok, hogy kezd hiányozni. Csak ne kezdene el újra vagdalkozni.

#673657 Sumér harcos Előzmény: #673642

osztom...lehet jobb lenne,ahogyan irod.

háá most veszem észre,macika is repült?

Herceg ráfeküdt a del ete gombra?:)

macika balos volt,nem?akkor Robinak nem kell félni:)nem ő lesz a következő 10 kicsi indián.

egyébként,mint konteo arra is lehet gondolni,hogy Herceg fizette AT-t,fórum pörgetés céljából...

AT esetleg ugy járt mint Kimi Raikkönen a Lotusnál,nem volt fizetés,fellázadt, és ez volt a legegyszerűbb,ami történt:)

#673642 Spade Előzmény: #673555

sztem hercegnek át kellene gondolnia ezt a kitiltásosdit, elég lenne a renitenskedőt 1 hétig bannolni, túl sokan hagyták itt már a fórumot akik így-úgy értékesek pl. Lupin, macika,At.

At szerepe nem abban volt h számvitelből vagy makrogazdaságból akadémiai nagydoktor volt hanem h felvetett kérdéseket aminek az ember utána nézett akár azért h megcáfolja tehát növelte a kollektív tudást a fórumon, a brainstromingnál is kell egy bohóc aki túlzásokat mond h inspirálja a többieket, kulcs szerepe van az elrejutásban, ezért nem kell viszont se földbe taposni se kib@szni a fórumról.

Erre lenne jó a mondjuk 1 hetes bannolás abból értene mindenki ha nem akkor még1 hét, sokba nem fáj ezt megoldani de sokkal jobb lenne a fórum ha több szín lenne benne.

Sztem.

#673615 Sumér harcos Előzmény: #673606

az nem közép...

Pusztavacs,ott a közepe mindenkitől:)

csak szét ne verje az NBH,mint 1981-83?-ben az ott tartott fesztivált:)

akkor ott voltam,jött egy rock banda,felvittek vagy 25láda zacskós tejet a szinpadra és rotyó a közönségre dobálták:)

aztán előugrott a katonaság a bokrokból,és szétverték a jó kis gulyáskomcsi fesztivált:)

ez volt pusztavacs.,mindenki gazdagabban ment haza,mindenki kapott,ráadásul Béke fesztiválnak nevezték:)