Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: nincs cím

#676860 Sigorszky Előzmény: #676137

Idösapám, látja kend, mit csinál a kutya?

Hogyne látnám fiam, a tökét nyalja.

Ezt megpróbálnám én is, idösapám.

Próbáld fiam, de szerintem megharap!

A fizikus, a matematikus…

#676137 KawaBazsy

A fizikus, a matematikus es a szamitastechnikus utaznak egy autoban. Az auto hirtelen leall.

Fizikus: Bizonyara a gyujtassal lesz a problema.

Matematikus: Szamitasaim szerint a gond az lehet, hogy elfogyott a benzin.

Szamitastechnikus: szalljunk ki az autobol, majd szalljunk be ujra, es nezzuk meg hatha mukodik :-)

A matematikus es a fizikus a pokolba kerulnek. Az ordog uzletet ajanl nekik:

- Latjatok azt a gyonyoru szep not ott toletek husz meterre? Minden vagyatokat teljesiti egy feltetellel.

Ahhoz hogy megkapjatok el kell mennetek a koztetek levo tavolsag feleig, ott megallni, terdet hajtani, es koszonni neki.

Majd a maradek tavolsag feleig elmenni, megallni, terdet hajtani es koszonni. Es igy tovabb. Matematikus, kezdheted.

A matematikus meg se mozdul. Az ordog kerdi:

- Mi a baj, miert nem indulsz?

Matematikus:

- Ez egy vegtelen sorozat, a tavolsag mindig felezodik, es sohasem erhetek oda, matematikai keptelenseg.

Az ordog vallat von es szol a fizikusnak, hogy indulhat. Az mint az orult elmegy a tav feleig, megall, terdet hajt, koszon,

majd elmegy a maradek tav feleig, ... Az ordog raszol:

- He, nem hallottad mit mondott a matekmatikus baratod? Sosem erhetsz oda!

Erre a fizikus:

- Igaz, hogy a koztunk levo tavolsag sosem lesz nulla, de idovel olyan kozel kerulok a holgyhoz, ami nekem boven eleg :-)

Hirek a statisztikai kozlonyben:

- Ma reggel ket statisztikus fulladt bele az atlagosan 45.8 centi mely folyoba.

:-)

Statisztikus a pasztorhoz akinek vannak fekete es feher birkai:

- Mennyit esznek a fekete birkak?

- Ketszer annyit mint a feherek.

- Es mennyit gyapjut adnak a fekete birkak?

- Ketszer annyit mint a feherek.

- Ezek szerinte tehat elmondhatjuk, hogy a fekete birkak ketszer hatekonyabbak mint a feherek.

- Nem, azt nem mondhatnok. Egyszeruen csak a feketek ketszer annyian vannak mint a feherek. :-)

- Rendben, de azert elvihetnek egy fekete birkat magamnak.

- Tessek csak, vigyen egyet.

Majd kisvartatva igy szol a pasztor:

- Kerdezhetnek en is egyet?

- Termeszetesen.

- Maga ugye statisztikus?

- Igen, az vagyok. Honnan jott ra?

- Onnan, hogy fekete birka helyett a pulit probalja meg elvinni :-)

A mernok, a fizikus es a matematikus utaznak a vonaton Skocia fele. Egyszer csak meglatnak egy csapat fekete birkat.

A mernok felkialt es megallapitja, hogy "Errefele minden birka fekete!"

Mire a fizikus kijavitja: "Csak az biztos, hogy errefele vannak fekete birkak!"

Majd a matematikus "Errefele vannak birkak, amelyeknek legalabb az egyik oldaluk fekete!"

:)

Egyszer egy pap levelet …

#672067 hosszhuszár

Egyszer egy pap levelet írt a rejtvényújság szerkesztőségének:

"Tisztelt Szerkesztőség!

Mélységesen felháborodtam az Önök által szerkesztett keresztrejtvényben szerepelt feladvány miatt: "A szerelem nyílása". A megoldás 4 betű, most nem írnám le. Ez egyszerűen gusztustalan. Nyilvános bocsánatkérést követelek az igaz hitűek nevében!"

A szerkesztőség válasza:

"Tisztelt Uram!

Elnézését kérjük, ha ez Önt felháborította. Azonban fel szeretnénk hívni a figyelmét egy kis apróságra. Az Ön megoldását (pina), sajnos nem tudjuk elfogadni. A feladvány ugyanis "A szerelem nyilasa" volt, melyre a megoldás "Ámor" lett volna. Összesen 7346 megoldás érkezett be szerkesztőségünkbe. Ezek között mindössze 2 rossz megfejtés volt, egyik az Öné, másik a Püspök Úré. Sajnos az ő megoldását (segg) sem tudjuk elfogadni."

Re: nincs cím

#670819 walex Előzmény: #670798

"Az Andrássy úton luxus prostik jelentek meg, akiknél most 15.000 forint egy "békemenet"." :)))

Re: Pamkutya: Holland - Magyar 8-1 Reakció

#670799 TrendMan Előzmény: #668967

Szerintem ők sejtettek már valamit, hogy elázunk vagy ilyesmi, azért ültek anorákban a képernyő előtt:-)

De most már tényleg összekapjuk magunkat, ez most felrázza őket érzem!

Hírcsárda FB: "Még alig…

#670798 walex

Hírcsárda FB:

"Még alig kezdődtek el az október 23-i megemlékezések, a szerkesztőségünk előtt már azt üvöltik, hogy "Nem leszünk Balassagyarmat!""

:D