4733most
Kíváncsi vagyok délutánra beborítják-e..
Nekem is tetszene ha így működne, mert ezek még töredék elliottok, vannak magasabb ciklusok felette, de addig egyelőre vissza sem megyek, mert ez is már több hónapos vizsgálat.
4733most
Kíváncsi vagyok délutánra beborítják-e..
Nekem is tetszene ha így működne, mert ezek még töredék elliottok, vannak magasabb ciklusok felette, de addig egyelőre vissza sem megyek, mert ez is már több hónapos vizsgálat.
Előtte egy kis előzmény gondalat szinten, ami még előrébb néz.
Fontos egy esetleges zászló a háttérben feketével, ami igazolná előző képemet.
http://postimg.org/image/4150jajif/full/
Jónak néz ez ki fiúk! Csak teszteljen vissza
OTPben próbáltam valami fogást találni elliotti szinten.
http://postimg.org/image/i5jzxodrh/
Nem tudom érthető-e az elképzelés?!
Ez csak egy elliotti elképzelésem, amit kísérni fogok figyelemmel, kíváncsisággal, magamat tesztelve.
Eszerint 4500környéke kis A, 4650környéke kis B. 4400körül kis C.
egyben eggyel nagyobb 4-es pont. Fölötte 5000körül 5ös pont
200napos alatt savteto.meglatjuk holnap mlyen gyertyat kapunk naposon
"Ezzel lett egy nagyon csúnya felső kanócos doji a csökkenő trendvonal alatt."
Kérdés, hogy meddig lenne (lesz?) egészséges egy visszateszt. Lehet, hogy csak 200 naposig?
A maradék önkori adósságátvállalás kapcsán szerintem megint lesz egy "egyszeri" banki befizetés.
Nem tudom elképzelni, hogy főleg választások előtt ne mennének még egyszer neki látványosan a "szemét bankoknak".
Azt nem lehet várni tőle vsz, hogy most egyszer csak felugrik 5 k fölé , jó lesz az is ha 200 napos felett marad.
Gondolom jó sokan játszanak arra, hogy visszateszteli, aztán akkor vennék. Maradjon felette zárjuk az évet 5 k környékén vagy felette forradalmár testvéreim pedig vegyék be a hülyeségcsillapítót legalább a választásokig banki ügyekben. Mindössze ennyi kérésem van , ez nem sok vsz. :)
Na maradt a délelőtti szint ahol vártam a zárást, maradt napközben a kis range.
4709 a záró.
Ezzel lett egy nagyon csúnya felső kanócos doji a csökkenő trendvonal alatt.
Elliott5 is maradt nálam. Jól fordult a reggel, várható volt órás gyertya alapján.
Szép estét!
aztán utána meg itt sír, hogy rossz tanácsot adtam. Nem csinálnék bohócot magamból ha egy mód van rá, ilyen kecsegék miatt.
Gazdaságban, azon belül bankszektor ügyei amik mindenhová kihatnak, aztán részvényesek, végül a dev hitelesek .
Csak kb ennyi szálon fut a téma. Maga a helyzet eleve problémás , de akkor még rá ez a kutyulás.
Legkeményebben azt érinti aki hiteles. De ha lenne ilyen hitelem már írtam volna ezeknek , hogy gyerekek ha lehet ne mentsetek meg jobban, mert már ez is fáj.
Mikor indult a móka ez lesz a végső mentés stb akkoriban még elmondtam a véleményem mit tartok vszínűnek egy egy dev hitelesnek mi a jó lépés szerintem, de most már ha vki kérdezi , hogy mi a célszerű előtörleszteni kivárni árfolyamgát stb, akkor annyit szoktam mondani kérdezd meg Orbánt. Nincs kedvem hozzá, hogy vkinek azt tanácsolom törlesszen elő aztán 2 hét múlva megmentik vagy egyéb. :)
én a tőzsdei bukón és bizonytalanságon is sokat mérgelődök, szerencse, hogy ilyen megy másmilyen hitelem sincs....jelen helyzetemben éjjel-nappal azon idegeskednék, hogy a törlesztésre vagy rezsire és ételre jusson....
Azt nehéz lenne felmérni, hogy a "szabadságharc" kezdete óta ez mekkora károkat okozott.
Főleg eleinte gondolom sokan szopóágra kerültek , hogy bedőltek vagy annak, hogy nem lesz további mentés és pl egy végtörlesztés előtt kifizették, vagy annak, hogy itt baromi nagy mentések lesznek aztán elmaradtak részletekkel, a nagy mentés is elmaradt , hogy hogynem.
Gondolom mostanra már úgy sikerült felismernie akit érint, hogy amit mondanak elosztani 2-vel aztán még 10-el, és annak a fordítottja fog talán történni. :)
Ez egyébként nagy gáz szerintem ilyen ügyekben.
Néha máshol is vagyok azért, bár nem szégyellem, hogy takarítani és enni is szoktam. ;-)
Én is remélem, hidd el.
Kösz.
Visszajött közben, ahogy kellett. Az új sáv alja remélem nem megy a 200 napos alá, ott már el is kezdeném visszavenni.
csak nehogy ezt a még fizetők bíztatásnak vegyék a nem fizetésre...majd bank úgyis elengedi címszó alatt...
"..Ettől szép a tőzsde, hogy mindenki mást néz, másban hisz."
ezt írtam..ez a lényeg..és nincsenek csodaszerek..tuti módszerek..ha lenne nem itt írogatnál.