Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#672977 Hathor Előzmény: #672975

Ettől szép a tőzsde, hogy mindenki mást néz, másban hisz.

Van aki megérzésben (ezek vannak itt többségben), van aki híreket olvas és elemzéseket itt ott, mert magától fogalma nincs mit is kéne venni, eladni, van aki értelmezi a fundamentumokat, van akinek belső infoi vannak, van aki chartot néz.

Én maradok a chartnal. Abban minden info benne van együttesen.

#672976 Ibiza Előzmény: #672973

utólag írtál hozzá..

látod duális az agyad..vagy TA vagy funda..de ez butaság..piac van..infók fundák ta-k trendek..

akik sokat kerestek azok funda alapon döntenek..hosszú távra...ez uncsi..

"The trend is your friend!" nem ismered? ..sokan csak várnak..és ha jön egy hullám gyorsan felkapaszkodnak mint a szörfösök..ezzel is lehet keresni..és még kalandos is..

#672975 Ibiza Előzmény: #672973

tehát? valakik elöre tudtak valamit..érzékeled?

Amikor a brokicég megkapja a megbízást már megy a vipeknek az infó..MTI-hez bemegy a hír azok várhatnak 2 órát..és cimboráknak van idejük venni majd lekereskedni..ez nincs a charton

550nél láttam reppentek a 10k-s kötések..egyből vettem otp certi longot..lezártam a bux hati shortomat...

nagy pozim az eurhuf longban van..

#672974 banyaiz Előzmény: #672970

Hmm, felszínt karcolgató dolognak tartom. Viszont jól jellemző a kutyulásra, hogy megint kezdik ezt a napi szintű variálgatást.

Ami szerintem egy teljes abszurd dolog, hogy azok akik komoly lejárt tartozásokkal rendelkeznek fizetőképessé válhatnak attól , hogy egy minimális részét a követelésnek elengedi a bank. Ez egy jó szöveg de sok valóságalapja nincs vsz.

Mekkora nagyságrend a totális bebukottak száma azt nem tudom. Utoljára 100 k db körüli jelzáloghiteles ügylet volt bedőlve szumma Mo-n, de ez már egy régi statisztika. Azóta gondolom inkább nőtt mint csökkent, hiába az eszközkezelő , vagy árverések. De meg kellene nézni egy frisset.

Nem ez a probléma lényege vsz. Hanem akik fizetik de a végtörlesztésbe nem fértek be. Ez a komoly tétel. Azokkal semmit nem akarnak kezdeni? Jó kérdés, ki tudja. :)

#672973 Hathor Előzmény: #672967

Amikor azt írják valaki veszi, akkor már adni kell a fundádat.

Nem vetted észre?

Ez volt ma is.

Most tulajdonképpen, hogy visszafordult az árfolyam tegnapi záró alá, úgy hogy ma még 2%pluszban voltunk mit mond a funda. Mit kell tenni?

Tegnap mit mondott a funda hogy kitört az árfolyam?

azt még nem tudod, éppen azt keresed mire.. .-)

Re: nincs tárgy

#672972 Ibiza Előzmény: #672968

Én nem látom hol írtam a fundáról..TA-sok már 1millió forint forgalom alatti papírokról is chartokat rajzolgatnak..ami a viccek vicce..

Nincs gondom a TA-sokkal..rajzolgassanak..Hathor szépeket rajzol..expresszionista stílusban...rugalmas változókkal..becsülöm a szorgalmát...de nincs két TA-s aki egyformát rajzolna vagy egyforma következtetést vonna le..

TA a nagyforgalmú piacokra rajzolható használhatóan ahol a piaci befolyásolás lehetősége alacsony a nagy volumen miatt..és láthatóak a vásárlói szokások a különböző szinteken..Én is nézem a grafikonokat de csak aljakat tetőket nézek..vízszintes vonallal..

kis piac vagyunk egy közepes eladó vagy vevő is befolyásolhatja az árfolyamot..jelentősen...1mrd forinttal ki lehet akasztani az egész bétet..

nincs tárgy

#672968 Davenport

Ne marakodjatok. Szerintem a TA is fontos és a funda is. A TA-ból következtetsz a papír múltbéli viselkedésére, ami hasznos a jelenre nézve is. A funda pedig befolyásolhatja a jelen pillanat mozgását, ami megint csak hasznos. A kettőt együtt kell használni. Ezért én megbecsülöm az itt olvasottakat.

#672967 Ibiza Előzmény: #672966

és be is linkelte valaki..a valami van a háttérben című részt..

de beszűkültél egy csökkenő háromszögbe..fejeden egy fordított fülescsészével..batman szárnyakkal.. :)

#672966 Hathor Előzmény: #672962

szerintem még mindig előre mondtam mindent nem másnap utólag, de ezt sosem fogod észrevenni. Alkalmatlan vagy erre a feladatra.

Kitaláltad itt volt valami a háttérben.

nekem mindegy..

és tényleg nincs harag. Csak mondom. Mintha nem is a fórumot olvasnád. ,-)

mondom nem probléma. Nyomozd ki mi történt fundásan. Csányi biztos meggondolta magát, kutakodj a hírekben, vagy szerezz belső embert az OTPnél. Bár ők most eladtak az utóbbi időben ,-)

#672965 Ibiza Előzmény: #672954

mondtam..írd be mettől meddig megy el..meddig tesztel vissza..tán pont ide írtam..nem nagyon tudtál ilyet..marad a ha felfelé töri át akkor felment ha lefelé akkor le..ezt csirkebélből is lehet.

#672962 Ibiza Előzmény: #672954

ne gyerekeskedj..4300ért nem kell egyszercsak kell 4700ért..mert a TA megmondta..

Kerekedett egy vételi erő..ezt te csak másnap látod a TA-don..utána gyorsan belemagyarázod.. a TA a múlt..azt jelzi hogy viselkedtek régen a vásárlók..

Az emberiség régi vágya megértse a világot és még a jövőt is előre lássa..egyik ilyen vudu a TA.

Olyan vagy mint a nagymami aki azt mondja a kalendáriumban minden benne van..ami nincs azt nem is érdemes tudni.

#672961 Hathor Előzmény: #672958

Ma már nem lesz itt semmi.

Lesz egy szép kanócos napos gyertyánk Kb 50pontos rangeben fogunk mozogni napközben szerintem.

Lehet menni dolgunkra! :D

4500at vissza kell tesztelni, ott kiderül megállunk-e és csavarodunk 200naposra vagy... elliott viszi-e még le.ABC szerint..

haladni kell majd a charttal.

Nekem még 4napot van most Markersem a tőzsdejáték alatt.

Kis papírjaimhoz elég a stooq is.

#672958 Ricsi Előzmény: #672954

:D

Szóljatok majd 4 400-nál, azt látom, az 5 150-et tudni fogom tőletek így is-úgy is :D

#672954 Hathor Előzmény: #672930

Nem volt itt semmi funda, itt szimplán TA volt, amit sosem fogadsz el.

Azért értetlenkedsz mi lehetett ez az emelkedés, valami bennfentes dolog gondolod. Már régen nem így van.

Olyan mint a nagymami aki azt mondja, a számítógép semmire sem jó, az újságban hisz, és az mindent megír neki.

#672946 Hathor Előzmény: #672935

Szépen visszaadták.

Fél órával korábbra vártam, na de az eufória eufória..

#672944 banyaiz Előzmény: #672937

Szép nyári nap, volt. :)

Gyorsan visszaadták. Furcsa benne kereskedést látni, helyben járás egész nap 0 forgalommal helyett.

200 napos visszateszt környéke lesz érdekes vsz. Nagyon sokszor így kitörések után visszanéz visszatesztel hacsak nincs vmi gigabrutál történés , inkább pár nap múlva gondoltam nem ma .

Ott dőlnek majd el a dolgok vsz.