sok helyen nem mind1 melyik gokartot kapod,mind más.
igy vigyázni kell Bazsy-ra ,vmi öreg gokartba kell ültetni,nehogy nagy mellénye legyen a végén:)
sok helyen nem mind1 melyik gokartot kapod,mind más.
igy vigyázni kell Bazsy-ra ,vmi öreg gokartba kell ültetni,nehogy nagy mellénye legyen a végén:)
:)
olyanokat nem.....versenypályán képes 45litert enni 100on,tolja az orrát a 4X4miatt,bazi kemény szerviz,ha gond van..
remek autók vsz brutál fenntartással,még egy del sol vti is jobb lenne,vagy egy v6 alfa esetleg S2000.
múltkor láttam egy magyar 1gazdás gyönyörű slk-t is,gondoltam öregesen,elvitték....ugyan ezt már 8szor elszidtad,hogy trágya...meg más is már,nem csak te....
Persze előnyt kérek, ilyen kis 60 kg-os emberkékkel nem lesz egyébként nagy öröm :)
gokart-ra én is vevő lennék, szervezzük meg :)
Legalább láttok egy rendes vezetőt is :D
:)))
nincs mentség,ide most bármit irhatnék,de kár a szóért.
akkor még nem sejtettem,hogy megint tanú:)
1. nem a vezetői erényeiddel volt gondom.:)
2.jobb ülés soha nem az én helyem:)évente ,ha egyszer ülök ott...
3.meglepett az 1600 110lo mx5 teligáznál hirtelen,sokkal de sokkal rosszabra számitottam gyorsulásnál(no nem vadállat igy sem) :)
hogy szoktad kezdeni:)
Nézd:)
a törések nagyrésze rajtam kivűlálló eseményekből következett be..
1-2példa.
4db őz átszalad 100-120km/h sebességnél,elég volt kivédeni,egy telibe,groteszt látványt nyujtva a 3méter magasan szálló bak szárnyak nélkül.
vagy
befordultak egyenes főúton előttem nagyivben néhány méterrel előttem,sebességem teljesen megengedett mértékű....itt ennél a szitunál,szemtanú odajött gratulálni,névjegyet adott,ha ügy lenne,ahogyan sikerült megfogni az autót...személyi sérülés nem történt,rendőr nem jött,ügy nem volt...egy kinai volt kp-re szinte az automat is majdnem megvette,rendőrt nem akart:)
tudnék vagy 10-et még...
gokart jöhet:)
katalógus szerint igen, ez egy sufni tunning lett, legközelebb gyárit szeretnék, ha paci kell, mert a sufni miatt nyűgöm is volt vele. (inkább gondozom és tolom, a molyolás, alatta bújkálás kevésbé vonz)
utazóban nekem 180 volt a határ, a végsebesség csupán érdeklődés (vsz. ki is nyírtam volna 1-2 óra alatt 250en, amit kínlódva ért el).
azt bánom, hogy sosem mértettem ki a pacik számát és a nyomatékot.
inkább a sebességet szeretem, gyorsulgatni jártam, nekem az jött be kevésbé leszámítva az s6 :-)) (már más is kijavított) hangját és a 7000 körüli fordulatot, hogy ilyen kijön 1ben és 2ben, 6500 fölé nem húztam magasabb fokozatban.
Jön a tél, vegyél már vmi élvezkedőset.. azon filóztam, h egy Subaru WRX vagy egy Mitsu Evo mókás lehet a hóban..csak beszámol egy ilyen tulaja Rönyót.. :-)
236 km/h-t ír a 328i coupera a katalógus. A 635CSi-nek is hasonló érték volt anno megadva, pedig az 218 ló.. én kocsival sosem mentem 200 felett, motorral volt már 280, de az is csak egy kicsit, s azt se élveztem.. a gyorsulás jött be mindig.
soros 6os. ez valóban a vágyam beleszövése. kösz. :-))
Te, a BMW-nek nincs V6 motorja. Meg a 328i nem megy 250-et, max óra szerint.. :-)
van listád. :-)
nekem is, bár borulás nélkül megúsztam eddig, kopp-kopp-kopp.
több tekintetben érzem a hasonlóságot, pl versenyzés elmaradása.
2.8 v6 3as bmw-vel toltam 250-et csikartam ki többször próbálkozva
itt volt a vége és 6.5ös gyorsulást. és végre találtam hozzá illő Bnőt (Kawa után szabadon), aki 200nál lábat műszerfalra föltéve körmöt reszelgetett és nyugodtan beszélgetett velem, és végre nem a kormányt fogó kezem után kap 220nál (mondjuk volt indoka). :-o volt ilyen is. :-)
eladtam. szintén múlt. már elvagyok sebességhatáron belül.
sosem gokartoztam, egy stocky gokartozásban viszont benne volnék.
Volt olyan 1.5 dci-nk cégesben 3 db.. vittem is egyiket 70E km-el szervizbe, mert leszakadt vmi, s ott csörgött.. elhiszem h jó egy átlag autósnak, de egy rajongónak?? Itt vmi bűzlik.. :-)
Irígykedsz, mi? Annak olyan a nyomatéka, mint a gőzmozdonynak :D
Ja, s ezek után évek óta Renault dízel kombi?? Na tudod, h ki hisz neked.. rövid az élet, hosszútávon nem szívatom magam ilyesmivel. :-)
Hehe, mellettem tojtál a Mazdában, nyomtad a taposót.. :-)
Érdekes, h engem sose nyomnak bele ilyen szituba.. nem kell állandóan versenyeznem, h győztesnek érezhessem magam, elegendő az önbizalmam anélkül is. :-D
22 éves a jogsim, rengeteget vezettem én is, motort is, viszont még sohasem törtem össze semmit, pedig nem tökölök.
Gokartozásban benne vagyok, elverlek, mint a lovat! :-D
amikor olyan autom volt sokszor keveredtem közúton is akaratlanul versenybe,fiatalon,semmitől sem xarva..
zsigulival is volt:)trabanttal kiröhögtek:)
meg targa vti-vel is...egyszerűen belenyomtak a szituba.....
volt autopályán nekem is 230-240utazóban.....de ehhez hülyének kell lenni,voltam is:)
volt véletlen rendőr elől meglépésem is.(elévült, ugyis letagadom:))
1millio km tuti megvan már levezetve,de pontosan össze fogom számolni már egyszer...
többször elvették a jogsimat gyorshajtás miatt,rengeteg figyelmeztetés...
már általános iskolás koromban kifogástalanul vezettem autót...
az oktató csak velem példálózott az utánam jövőknek jogsinál,első alkalommal rutinpálya és város is volt,8órát vezettem vizsgával együtt,21óra helyett,csak kiperkálni kellett-levezetni nem...
2szer borultam eddig autoval,számtalan baleset-koccanás,rengeteg rutin és és még több rutin,sörögni-forogni,semmitől sem félni, szinte minden automon történt vmi eddig,kivétel amit most hajtok szeliden,megöregedve:)
és ha gokartozni hordtak volna a 70-es években,ovodás koromban,ifj Tóth Janika vok,mindenkinek van vmi veleszületett őstehetsége(ezt egyébként apámtól örököltem-ő annyival módosult,hogy vmikor motorozott is)-ami csiszolva tökély és idézőjelben verhetetlen-nekem talán az autoversenyzés lett volna(ha szekrényen drót volna-lift volna) a beteljesülés nélküli ilyen epizód az életben:)
ha vmit akkor ezt sajnálom legjobban ,ha visszanézek innen....
ha fiam lenne és a leghalványabb pislákolást látnám erre benne......vele megvalósitanám a saját álmomat,mint egy jól elbaxott szülő:)
ui:amit a legjobban rühellek,mindentől jobban,de mindentől...mikor egy balfax sofőr mellett kell utaznom...
és látni a szituácios balfaxságokat...mikor észreveszem egy mozdulaton,hogy béna,hogy nincs érzéke,ahogy fogja a kormányt,ahogy vált...ettől megőrülök.....inkább kiszállnék és gyalogolnék....nem birom elviselni......ilyen esetben volt már cirkusz is,mert szó nélkül nem birtam:)nagyon kevés embert tartok jónak,magas a mérce.
de a fentiekből már minden lényegtelen,mert megöregedtem és elmúlt a lehetősége.
megváltoztak a vezetési szokásaim is.
nem merek....:)
meséltem a rém -élményemet:)
egyszer majd talán na....:)
egyébként látatlanban azt gondoltam volna az elején,hogy soha nem fogja meg ezeket a motorokat.
de nem értek a motorozáshoz-lehetséges kicsit gyengék voltak.
az audis nem volt rossz.