Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#672221 Hathor Előzmény: #672217

Hoppá Taresznek is ilyen képe volt.

Kicsit zavaró.. valami egyedit kéne találni.

Ha nincs, akkor küldök párat privátban.

Mol?!

Én mindenképpen bízom benne, hogy fölé kerül. Chartot megnézzük majd!

Ma egész nap nem voltam nyitó kívételével, így kis dolgom van a gépen, de MOL topikba berakom majd mit látni rajta.

#672217 wnprt Előzmény: #672216

Tisztelt Hathor!

A MOL-nál mire lehet számítani, 15 000 fölé fog kerülni a közeljövőben?

#672216 Hathor Előzmény: #672212

ki is húzták 4520as záróra, ezzel felrántották a piros csatim fölé.

Meglátjuk. Napi maxnál kettős csúcs ma napon belül, de remélem megy tovább magasabb ötösre. Fülescsésze, vagy fordított fej-váll azt mondaná ,-)

#672207 wnprt Előzmény: #672206

A piac már beárazta talán a devizahiteles csomagot, lehet h nem esik 4300-ig, vagy alá.

#672206 Hathor Előzmény: #672185

Igen 4100-4550 körüli sávban oldalaz naposon.

100napos mozgóátlag van itt: 4475ön

200napos mozgó 4584nél.

Maradt a szűkebb 4500-4480as oldalazás, de szerintem elliott 5re kimehet fel óráson, amit már beraktam egyik nap.

Majd később mutatom, most értem gép elé. Addig napos képem:

http://postimg.org/image/r7em4ui2r/full/

#672199 Ricsi Előzmény: #672195

Ok, én csak vicceltem :)

Inkább lenne 5 000, kiszállnék mindenből, és hagynám az egész bétet a francba. Itt még a fű sem nő. Elvileg európa egyik legjobb bankja hónapok óta 300 forinton belül mozog, ami az árának 7%-a. Szó szerint nevetséges...

#672195 Racional Előzmény: #672193

a 3900 már csak a lehet kategória, Varga a bankokat már csak kesztyűs kézzel fogja nyírni, ha hiszek neki

#672193 Ricsi Előzmény: #672189

És 3 900? Azt nem akarod garantálni? Akkor én adom a 3900*rv darabszám-ot, te meg év végéig akkor veszed meg, amikor csak akarod :)

#672188 Racional Előzmény: #672183

erre azért meg van a logikai magyarázat

a gengszterváltst követően az ország két részre szakadt, tabula rázát nem csináltak, maradt a helyén a bíróság is és tudjuk, hogy ha apu jogász volt, az lett a gyerek is

(a bírói nyugdíjazást is meghekkelték, a jobbik nem így csinálta volna)

a bírósági munka M.o.-on katasztrófális és az lesz még évtizedetekig

megengedhetetlen, hogy rendszeresen első fok helyett, majd a másod harmad, tábla bíróságra kerüljenek az ügyek, nem csak deviza ügyben

ezért semmi remény a közel jövőben, marad a szerb minta

(egy golyó a ..........na de mi bárányok vagyunk)

#672185 banyaiz Előzmény: #672182

Vhol most egy 41xx-45xx -es sávban mozog már július óta kb.

200 napos vhol 4570 környékén lehet, legalábbis pár napja ott volt azóta nem néztem.

Vsz ez a fontos szint 200 napos , Csányi eladás átlaga is vhol ott van. Ezen átmenjen ahhoz kellene szerintem dev hiteles ügyben ez a mentőakció lezárás, normális módon persze.

Szóval amíg alatta van vsz elképzelhető 4100.

#672183 banyaiz Előzmény: #672181

Még egyszer elolvasva amit mondott, egyértelműen arra hivatkozik, hogy a bírói ítéletek homályosak az ügyben, és előbb ezt a részét kell rendezni. :) De hát ez nonszensz, egymásnak ellentmondó ítéletek vannak. :) Állatorvosi ló perben EU-s döntés az rendezné a bizonytalanságot pl. De az évekig is eltarthat.

De hát az egyébként egyértelmű, hogy a bankok nélkül lép , és jogilag nincs mögötte stabil háttér akkor abból gondok lesznek, értelme 0. De hát ezt a kezdetek kezdetén lehetett tudni nem újdonság, vagy most sikerült felismernie? :)

Ezért kellene egy olyan megoldás amit a bankok is elfogadnak, akkor nem fogják jogilag támadni. Egy egyezség .

Ezzel szemben megy a politizálás. Mert bármilyen egyezség politikailag ad támadási felületet.

#672181 Racional Előzmény: #672179

Egyébként felhívom a figyelmet, hogy ahol egy miniszter jogszabályi bizonytalanságról beszél, ott megkérdőjelezhető a demokrácia!

#672180 banyaiz Előzmény: #672179

Nem tudom én feladom Varga szövegeinek értelmezését, hitelessége, szakmai színvonala (amit nem hittem volna) kezdi centizgetni Tolcsy munkásságát.

Milyen jogszabályi bizonytalanság? Ha van rendezze, de mit és hogyan? Ezt még nem sikerült kitalálni ennyi idő alatt?

Siralmas na, tényleg nem is érdemes elemezni ezt a tragikomédiát. Kb olyan mintha egy teleshop reklámot akarnék értelmezni a világ legjobb késéről, vagy nem tudom miről. :)

#672179 Racional Előzmény: #672177

Álljunk meg egy pillanatra, mit mondott Varga?

előbb a jogszabályi bizonytalanságot kell rendezni.

Ezen két dolgot lehet érteni

1/ hibásak a jogszabályok

2/ a bírók igazságszolgáltatás helyett csupán jogszolgáltatást folytatnak, és ez nem csak a devizahteles perekre értendő!!!

#672178 banyaiz Előzmény: #672176

Viszont azt nem tudom, hogy gondolja ezt így el lehet maszatolni miután a dev hiteles vágyakat felcsigázta? Csalódottak lesznek , ha ez a nagy "végső megoldása" amire hosszas töprengés után jutott. :)

Szóval tipikusan az a helyzet bármit csinál az visszaüthet. Még lehet ez a legkisebb kár politikailag ha így maszatol össze vissza, ezt nem tudom megítélni, nem látok bele a tömegek fejébe, de gazdaságilag ez így gáz.

Otp-nek is gáz mert nem lehet tudni mit mikor hogyan, folyamatosan ellentmondanak a témában saját maguknak.