Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#672177 banyaiz Előzmény: #672176

Véleményem szerint ebből az egészből annyi volt a terv, hogy látta nagy vezetőnk, hogy vonulgatnak a háza elé a dev hitelesek, ellentmondó bírósági ítéletek stb, jobbik rámozdult a témára őszi tüntetéseket akart szervezni.

Aztán kiadta a jelszót legyen magyar naracs 1 héten belül. Hogy hogynem menet közben kiderült, hogy ez politikailag és gazdaságilag is egy igen forró téma. Bármit húz az visszaüthet igen gyorsan.

Aztán kezdődött a halogatás, ultimátum, áthárítani a témát bank ügyfél viszonylatba nehogy fejére essen vissza az egész.

Silány egy munka, de ezen nem lepődöm meg túlzottan.

Abból is látszik a káosz a háttérben , hogy Varga pár napja még azt mondta november elején beterjesztik a javaslatukat. Az felülíródott nagy háborúban most?

#672176 Racional Előzmény: #672173

badarság azt feltételezni, hogy a kurmány ennyire hülye lenne, ez bizony egy előre tervezett paraszt vakítás volt és lesz is

nagyon is tudják, hogy ez egy jogi nonszensz, az EU is bele kötne

zsarolni persze lehet a bankokat, adjatok engedményeket a hitelezőknek, mert különben kitalálunk egy újabb pénzhasználati illetéket

#672175 banyaiz Előzmény: #672166

De ez megint az a szitu ami senkinek nem jó.

Bedobják ezt a témát júliusban talán, most közeledünk év végéhez és semmi nem történt a szájtépésen kívül.

Ami viszont elég komoly bizonytalanságokat és károkat okoz.

Miért nem lehetett előbb felmérni mit lehet csinálni és utána pofázni? Az már túl jó lett volna a népnek, vagy a gazdaságnak, vagy Otp-nek pl. :)

Jóból is megárt a sok. :)

#672173 banyaiz Előzmény: #672166

Nocsak, átvágták a gordiuszi csomót amit hónapok kemény munkával sikerült összebogozniuk? :)

Kíváncsi voltam , hogy ebből a teleshopos történetből, hogy **** izmos leszel 0 erőfeszítéssel hogyan fognak kijönni.

Hát így, majd ha jogilag tisztázódik. Ez alatt nem tudom mit értenek, de ha valódi tisztázódást jogilag, akkor látva az eddigi bírósági ítéleteket az kb soha napján lesz.

Nekem az a gyanúm, hogy a háttérben az történhetett Viktor kiadta az utasítást, hogy 1 héten belül rendezni kell, erre jöttek is a nyilatkozatok. Csak hát az ügy kicsit összetettebb ennél . gazdaságilag is , de politikailag is.

Ja hát akkor november, ja bármit csinálunk az rossz, vagy komolyan zsebbe kell nyúlni akkor majd a jogi rendezés után.

Szokásos előbb beszélnek aztán gondolkodnak, ez jellemző.

http://www.portfolio.hu…

#672166 Nyeretlen_Keteves

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/elnapolta_a_kormany_a_devizahitelek_ugyet.191153.html

Nicsak, pedig mekkora volt már a hangjuk, hogy November 1... utána meg majd aztán nagyon bekeményítenek...jön a saját "javaslatuk" (Hangemberek!, mondottam már régebben is, akármit is döntenek avval csak magukat lövik tökön, most meg szenvednek mint disznó a jégen)

Halvány fingjuk sincs, hogy mit kellene csinálni... mert olyan javaslatot nem tudnak letenni az asztalra ami a saját maguk álltal kitalált feltételeknek megfelelne... Gratulálok!

#672140 Hathor Előzmény: #672138

Régi...

már reggel beraktam a topikba!

Yo reggelt Herceg úr! Tessék olvasni vissza..

:D

Jómagam esésre várok az …

#672139 wnprt

Jómagam esésre várok az OTP-t illetően, remélem van realitása a 4100 körüli árfolyamnak, jó lenne bevásárolni, persze a legjobb a 3600 körüli szint lenne.

#672138 Kissherceg Előzmény: #672133

Wolf László, az OTP Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese 2013. október 30-án, az OTP Bank Nyrt., mint befektetési szolgáltató igénybevételével 4494 forint/darab átlagáron 50 ezer darab OTP törzsrészvényt értékesített - közölte a bank csütörtökön.

A közlemény szerint ezzel Wolf László tulajdona az OTP Bank Nyrt. által kibocsátott fenti értékpapírból 587 182 darabra (0,21 százalék) változott.

#672133 banyaiz Előzmény: #671983

Varga (is) összehord hetet havat.

Ami vszínűnek tűnik, hogy az azonnali teljes forintosítást elvetették, és vmi árfolyamgátas móka lesz, egyszer a jövőben vmikor. :) Kb szerintem ennyit lehet valószínűsíteni.

A részletekben lenne a lényeg. Akkor lehetne matekozni.

Amiket össze vissza beszél annak egy jelentős része politikai üzenet, a szakmai részében pedig önellentmondások vannak. Amiket úgy matematikailag nehéz lenne helyére rakni.

Majd az ngm-ben megoldják, dolgoznak rajta. :)

Otp mit fog művelni az is egy jó kérdés, hát nagy vonalakban ha a piaci várakozásknál rosszabb a banknak akkor szopóág ha jobb akkor innen akár mehetnénk is ha külföld közben nem parázik rá vmire.

Remélem idén azért rövidre lesz zárva az ügy.

Nekem az is egy tudományos fantasztikus sztori, hogy a bankokkal kötött egyezség nélkül hogyan akarnak belenyúlni szerződésekbe? Elég komoly pereknek a jogalapja lehet ez vsz. Jó végtörlesztésnél már ezt nyomták, de azt még a bankok lenyelték nem kell a balhé alapon.

Szép lesz ha sikerül oda menedzselni a sztorit, hogy a végén mindenki perel mindenkit. :)

#672115 Hathor Előzmény: #672114

Meggyűlhet a bankok baja a kormány tervével

Turzó Ádám Pál2013. október 31. 06:14

A törvényjavaslat formájában már benyújtott, havi kétszeri ingyenes készpénzfelvétel és a - jelenleg még csak tervek szintjén létező - kártyás fizetések tranzakciós illeték mentessé tétele nettó 30 milliárd forintos bevételkiesést jelent majd a bankoknak. Az ingyenességet kérvényezők hada próbára teheti a bankok fiókhálózatát, ami az adminisztratív költségek és a saját jogon beszedett készpénzfelvételi díjak kiesése mellett komoly fejfájást okozhat a bankoknak. Rogán Antal indoklása szerint az adóterheket is meghaladó mértékű ügyféldíj-emelések miatt kerül sor az intézkedésekre, pedig a számok ezt a kijelentést nem igazolják. Az ügyfelek már most mozgolódnak, de valószínűleg csak hosszabb távon látszanak majd meg az intézkedések hatásai a pénzügyi szokásokon: az online kártyás fizetések előretörése várható a csoportos beszedések és az átuatálosok rovására.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/meggyulhet_a_bankok_baja_a_kormany_tervevel.1.191109.html

#672114 Hathor Előzmény: #672057

Vezető állású személy OTP részvény tranzakciója

Az OTP Bank Nyrt. a hozzá eljuttatott bejelentés alapján a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény,

valamint a 24/2008. PM rendelet 4. mellékletének 2.6. pontjában foglaltaknak megfelelően teszi közzé,

hogy Wolf László az OTP Bank Nyrt. vezérigazgató-helyettese 2013. október 30. napján, az OTP Bank

Nyrt., mint befektetési szolgáltató igénybevételével 4.494-forint/darab átlagáron 50.000 darab OTP

törzsrészvényt (ISIN: HU0000061726) értékesített.

Ezzel Wolf László tulajdona az OTP Bank Nyrt. által kibocsátott fenti értékpapírból 587.182 darabra

(0,21%) változott.

Budapest, 2013. október 31.

OTP Bank Nyrt.

#671992 Fornit Előzmény: #671991

Még nyitva vagyunk? :)))

Be sem léptem bétre napok óta, akkor is dax long centit realizáltam...

#671991 Hathor Előzmény: #671983

4470en megy az adok veszek a kötéslistában.

De miért ilyen száz darabosával?

Ma legnagyobb kötésszám verseny van?

#671983 Racional Előzmény: #671913

mentőakció? (nem az OTP-re gondoltam)

ha lehet hinni Varga jelzéseinek, íme amiket mondott eddig:

-kb. 20% könnyités évente, de a bankokat csak kesztyűsen vágja

-csak a lakásdevizások kivezetése valutából forintra

-de úgy, hogy a forintosoknak is hasonló legyen

-horvát példát fogja követni (mindenki a felvételkori árfolyamon)

-az állami költségvetés ebbe nem ad semmit

-jogszabályba foglalva NA ERRE LESZEK KÍVÁNCSI

aki ezt normálisan megtudja fogalmazni, jár neki a Nobel

szvsz el fog húzódni a dolog, minden ügyfélnek egyénileg kell majd harcolni, a jogszabály csak egy lehetőség, amit majd érvényesíteni LEHET, újabb pereket generálva

Az OTP részvény árában ezért csak kisebb esést (kb. 500ft) várok, ami később konszolidálódik

#671913 banyaiz Előzmény: #671907

Politikus prostituáltak kinyöghetnék már a nagy "mentőakciójuk" részleteit.

Nagyon kíváncsi vagyok mit fognak megszülni ennyi nyűglődés után, főleg ami megfelel azoknak az igen zavaros kritériumoknak amit felvázoltak. :)

A másik amire kíváncsi vagyok milyen csúcsokra kellene emelkedjen usa ahhoz, hogy otp-t átránsák a 200 naposon dev hitel "mentés" előtt. 2000 -es snp?, 3000-es? . :)

Nehéz a bányászok élete.