Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#672167 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #672164

Ma egy darabot sem vettem, a héten is csak egyszer ... "részteljesült" egy 298-as megbízásom. A legjobb forgatókönyvem esetén( egy "nagyon" jó jelentés alapfeltétel lenne) sem menne feljebb annál a 315 forintnál amit írtam. (oszt milyen messze vagyunk már attól is, mire leírom még messzebb:-).

#672164 birkanyiiroo Előzmény: #672161

Na, ma is faragtam 54 jó erős magyar fillért a bekeremen... ha jól sejtem, ma még tovább is tudok majd faragni rajta :)

#672161 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #672157

"Tedd a szívedre a kezed, te shortolnád innen? Na ugye! :) "

Ja, elfelejtettem volna mondani, hogy én shortolom ezt az izét? :-)

Természetesen, én nem shortolnám, és még sokan mások sem..., viszont pontosan ezért lehet ezt a helyzetet kihasználni.... igazi komoly "ellenfél" nélkül oda teszik ahová akarják(egyelőre), de eljön majd a szép emelkedésnek az ideje is (valamikor), addig meg tuszakolhatják még lefelé rendesen, sok remegő kezű úgy is eldobálja(valahol olvastam, hogy ilyenkor ezt kell mondani :-) Az indexből való kiesés "rémét" is jól kihasználják, ha meg ráadásul be is következik majd, azt meg pláne... de nem tartom valószínüleg azt (ettől persze még megtörténhet), hogy aki ezeken a szinteken veszi, az középtávon nagyot bukhatna rajta. (persze mondták ezt már 600-on, 500-on, 400-on, és most 300 környékén is.. )

Szóval, van gond dögivel, nehéz a sorsa a kis spekulánsoknak..

#672157 birkanyiiroo Előzmény: #672156

Tedd a szívedre a kezed, te shortolnád innen? Na ugye! :) Nekem 266-on van bent a legalacsonyabb orderem a könyvben (nem short) :) Assszem most még lejjebb megyek kicsit, de csak hogy le ne maradjak az aljáról... ! :))

#672156 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #672155

No mind1, van még sok hely a kosárkámban... főleg ha előtte kihajítok belőle némi cuccost ( azért annyira még nem ijesztettek rám, de dolgoznak rajta :-)

#672155 birkanyiiroo Előzmény: #672154

lári... akarom mondani nincs gááz(szag). Egon jól elb*szta és még csak most jön az igazi duplaalj! Strong buy!! :)

#672087 birkanyiiroo Előzmény: #672065

Nincs gáz, csak általános régiós leszorítás van... a horvát Telekom ma ismét ATL-re ment, a mi kutyánk kölke meg milyen szépen tartotta magát egész nap... strong buy!! :)

#672064 walex Előzmény: #672060

35%-os luxusáfát a telekom szolgáltatásokra! :)

Számomra hihetetlennek tűnik, hogy a választók nagyobb része még mindig tapsol ehhez a sok hülyeséghez.

#672062 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #672044

Oszt mi történne akkor, ha ez a sok jó friss, ropogós frekvencia(illetve egy része) esetleg az állam nyakán maradna? Azért akármennyit nem lehet kérni a frekikért, illetve lehet, csak akkor a szolgáltatók mondják majd hogy "emelni kell" ! Továbbra sincs gáááááz! Lesz haszon 2017 telére!