Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Sport

Re: nincs cím

#672032 walex Előzmény: #671939

Minden napra jut valami igazán "életszerű" mondás vagy megoldás a fülkeforradalmároktól.

#671862 walex Előzmény: #671846

Csak a foci búúzák meg nem lássák, mert akkor mindjárt elkezdik bontani az épülő új Fradi stadiont és lesz helyette ilyen. :)

#670412 Hali79 Előzmény: #670408

Szia!

A két védőről,már kifejtettem a véleményem,annyit még,hogy a harmadik spíler (nevezett Mészáros),ha nemhibázik a románok ellen itthon a 91-ik percben,akkor most készülhetnénk a Görögök elleni vereségekre:)

A stadionokra szerintem mindentől függetlenül szűkség van,a méretekkel és költségvetésekkel van a nagy gond...

Mondjuk Szombathelyen is meg lehetne csinálni egy hasonlót(mint mondjuk Újpesten,szerintem max 3 milliárdból és nem 9-ből!

Látod,néha egyet is értünk!

Üdv:hali

Mikor is volt itthon uto…

#670411 hosszhuszár

Mikor is volt itthon utoljára nézhető foci?

A rezsimváltás előtt....

Miért is?

Tán azért, mert akkor érdekük volt a focistáknak jól játszani, és talán nem azért, mert jól megfizették őket, hanem mert jöhettek, mehettek szabadon, hozhattak vihetek amit akartak, a nem kis fizu mellé, összehoztak még 5 x annyit....

#670408 Kissherceg Előzmény: #670404

Nincs itt semmi beidegződés, csak a mennyei bajnokság egy kalap szar és sajnálom rá boldog, de rövid életemet :) Ezt bizony fel kellett ismernem. Mint mondtam, Én csak a fradit nézem, többi nem érdekel...

Tőlem a Hali is megnyerheti a bajnokságot, de attól még a két belsővédő nevetség tárgya marad... Most is csak emiatt került szóba, nem bántás, de ez van....

Az pedig, hogy Szombathely is kap stadiont, megint röhejes, ahogy persze a többi építése is... Azonban a Ti indokotok volt a legkreatívabb, hogy sakkvilágbajnokság rendezésére is alkalmas lesz az objektum :)

#670404 Hali79 Előzmény: #670398

Amit mondasz ,az a múlt beidegződése,amikor minden vidéki tehetség a fővárosba került,ezért ők nyertek mindent,csak a kérdés az volt,hogy melyik nyer az 5 nagy közül(Fradi,Ute,Mtk,Honvéd,Vasas),amióta ez megszűnt-nem is a rendszerváltással,inkább az ezredforduló után-meg lehet nézni mennyire sikeresek a Fővárosi klubok!

Így minden vidéki csapat drukkerének volt egy "második"kedvence is(kinek melyik),na ez már kihaló félben van-jobban fogalmazva,sokkal kevesebb az ilyen ember-

..és azt ezzel nem vitatom,hogy így is a Fradinak van a legnagyobb tábora Mo-on!

..de mondjuk idegenbe-amikor elmegy hozzátok mondjuk 1000diősgyőri,az nagyjából 90%-ban Baz megyei,viszont,ha ti jelentek meg vidéken mondjuk 1000-en,abból max 300pesti a többi "környékbeli-fradista-vagyok-egyévben-egyszer-elmegyek-meccsre"

A másik:mindenhol csak fogynak a nézők,esetleg kisebb fellángolások vannak,csapatok aktuális szereplésétől függően..

Szerintem egyértelműen a Loki aki kimagaslik az eredményeivel!

Az elmúlt negyven évben a Debrecen ugyan annyi bajnoki címet nyert,mint ti..

(a 20-ik század elei" budapest" bajnokságokat nem érdemes már nézegetni:)!)

Azt meg nem hiszem el,hogy egy ilyen avatarral rendelkező ember szívből tud örülni csapata győzelmének,amikor a 18-as keretből 5-6 magyar van!

(azt gondolom észlelted,hogy nem szeretem a fradit,de mondjuk egy kézi bajnokságban előbb drukkolok nektek,mint a légiósokból álló Győrnek!)

Üdv:hali