Re: nincs cím
Hali79 Előzmény: #670398Amit mondasz ,az a múlt beidegződése,amikor minden vidéki tehetség a fővárosba került,ezért ők nyertek mindent,csak a kérdés az volt,hogy melyik nyer az 5 nagy közül(Fradi,Ute,Mtk,Honvéd,Vasas),amióta ez megszűnt-nem is a rendszerváltással,inkább az ezredforduló után-meg lehet nézni mennyire sikeresek a Fővárosi klubok!
Így minden vidéki csapat drukkerének volt egy "második"kedvence is(kinek melyik),na ez már kihaló félben van-jobban fogalmazva,sokkal kevesebb az ilyen ember-
..és azt ezzel nem vitatom,hogy így is a Fradinak van a legnagyobb tábora Mo-on!
..de mondjuk idegenbe-amikor elmegy hozzátok mondjuk 1000diősgyőri,az nagyjából 90%-ban Baz megyei,viszont,ha ti jelentek meg vidéken mondjuk 1000-en,abból max 300pesti a többi "környékbeli-fradista-vagyok-egyévben-egyszer-elmegyek-meccsre"
A másik:mindenhol csak fogynak a nézők,esetleg kisebb fellángolások vannak,csapatok aktuális szereplésétől függően..
Szerintem egyértelműen a Loki aki kimagaslik az eredményeivel!
Az elmúlt negyven évben a Debrecen ugyan annyi bajnoki címet nyert,mint ti..
(a 20-ik század elei" budapest" bajnokságokat nem érdemes már nézegetni:)!)
Azt meg nem hiszem el,hogy egy ilyen avatarral rendelkező ember szívből tud örülni csapata győzelmének,amikor a 18-as keretből 5-6 magyar van!
(azt gondolom észlelted,hogy nem szeretem a fradit,de mondjuk egy kézi bajnokságban előbb drukkolok nektek,mint a légiósokból álló Győrnek!)
Üdv:hali