:)) stop 489? :D
:)) stop 489? :D
Én mondjuk 900 óta longolom, és még tartom. :)
Várok a 2000-es aranyra! :D
Kösz,ez már nekem túl sok idő lenne,max az aranyat tartom reálisnak ezek alapján (ami most nálam is sanszos lefordulásra,de csak kibicként-).A többi túl spéci .
Valami ilyesmi, ahogy írod, amikor én kezdtem akkor a robusta kávét ajánlották tanuló pályának, én is ezt tudom ajánlani.
http://www.usda.gov/wps/portal/usdahome
http://www.liffe-commodities.com/
Ha gondolod böngészheted:)
Kösz.Akkor,ha jól értem,itt nagyon képben kell lenni az "egyéb szempont"-ban,ezeket az infókat be kell gyűjteni folyamatosan és ezt árnyalja a TA.Magyarán a spec. sajátosságok napi szintű ismerete feltétel,+éves -esetleg többéves -áttekintés kell?
Termékenként különböző, hogy mi a döntésem alapja.
Vegyük pl.a búzát,- készlet adatok, -$ árfolyam, stb.( ahogy írod egyéb szempontok) nálam fontosabbak mint a TA, viszont anélkül meg nem döntök, míg az aranynál foditott az arány.
Talán ez a legnagyobb eltérés az -egyéb szempontok- az rv-hez képest.
Ja és fundamentálisan teljesen más, egy rvnek nincs vetésterülete, időjárás, betegség -na az lehet:)
No meg még egy, ami nagyon fontos, általában tőkeáttételes a kereskedés, vagyis síkos a pálya!
Konkrétan:1.Csak és kizárólag TA alapon döntesz (répa,búza,olaj,stb)?Ez műxik?
2.Nincsenek itt egyéb szempontok(aszály,áradás,fertőzések,raktárkészletek, kifutások stb),amikről képben kell lenni?
3.Miben különbözik a részvényektől?
A naposon a fej-vállat még veszélyesnek látom, nem törte igazán a 40-42 ellenállást ami azt felülírhatná, légy ovatos:)
én 28nál betoltam a longot amikor 36ról visszesett 30 alá. jó lesz ez a gyerta erre a hétre!
Úgy néz ki döntött maradunk a long oldalon bár nincs még itt a nap vége:)
Határon mocorgunk, most már illene dönteni:)
Mi van itt ? Háromszöges csatornatisztitás:)
kicsapta....még kb. 1-2 órája...
Hogy mi lesz a hosszabb távúkkal.....
890re már nem szabadna mennie.
Herceg, külföld is jó, de mint említettem, én pont az utóbbi időben elég aktív vagyok magyaron is, sztem jól kereskedhető. Lassúbb, de kevésbé stresszes pénz.
905 feltételes short.
Lássuk mi jön ki belőle.....
jól toljátok, lehet nekem is kint kéne próbálkozni :)
897-es vételeimet lehet hogy a profitvédő perceken belül kicsapja....De a felét 909-en zártam már, így panaszra nincs okom. Az érdkesebb, hogy a kisebb áttétesekkel mit csinálok, akiket 898 körül nyitottam....na azokat nem 1 napra vettem....
Gyanus, hogy vissza akar mászni a csatornájába. Akkor viszont gyí gyí a felső régióba, majd meglássuk. Mindenesetre itt kétesélyes:)
lezártad shortot? grat :)