mint a részvény :) a te konzervatív portfolió kezeléseddel pedig főleg kihalt :)
záró mennyiség elég kis vicces volt
mint a részvény :) a te konzervatív portfolió kezeléseddel pedig főleg kihalt :)
záró mennyiség elég kis vicces volt
a párhuzamos mozgás nem újdonság, de ha a kettő közt csökken a spread, az igen. Tehát ha vki még meg akarja próbálni őket, sztem most egyértelműen a kettő közül elműt kell venni, mert emasz esetleges profitján felül extra 2000 ft lesz elműn
Igen eléggé párhuzamosan mozognak és ez nem véletlen. Ma is gyanúsan nagy volt a forgalom.
zárora elmu/emasz majdnem ugyanazon áron lett!!! Lehetöség! Majdnem mindig helyreállt rövid idön belül a két rv. közti 2-3000 ft-os átlagkülönbség, mikor emasz 4000-rel olcsóbb volt, akkor is helyreállt, és most is helyre fog, sztem jelentös elmü emelkedéssel
én is így látom. Még nem dőlt el, de gyűjtögetésre tippelek
Szerintem tuti tudnak valamit, mert 15500 környékén elég keményen " porszívóztak" a csalódott spekáktól és a forgalom is feltűnően nagy az ÉMÁSZ esetévben. :\
14500 már támasz elműben, ha az elmúlt napok több százmilliós bevásárlói tudnak vmit, akkor onnan fordulnia kell az árfolyamnak ismét északnak...
az viszont már kérdöjel bennem, hogy 15-16e-t talán megér az elmü, ha már igy felkapták a sztorit? vagy ennyi volt, pár napos meghúzás és megy vissza 10-re?
mai gyertya eddig elég durva, elmü mindjárt minuszban lesz felfügg
így van, következő évek a fárasztásról szólnak
Rwe-t nem érdekli a reszvenyar mert az esetleges kötelező ajánlati ár a saját tőkétől függ
könnyű megindítani a rallyt minimális közkézhányad mellett
viszont az állam tuti nem 29k körüli kiszorítási/felvásárlási árat akar fizetni
RWE viszont a részvényár növekedés kell , mint egy falat kenyér , mert különben csökkenne a kötelező ajánlati árszint.
Spekik meg a nagy napi limiteket látják és ez mindent felülír / politika meg kényszerlépésben van ( ld MOL vs ÖMW )
kizártnak tartom, h. mindkettőt, és azt is, hogy valódi áron akarja visszavenni. Sztem addig facsarja különadókkal őket, amíg le nem esik az értékeltségük. Tuti, hogy ezért küldték tudatosan pincébe a rv-árfolyamokat, mert ezt árazták, ahogy én is. Előbb-utóbb nagyon olcsón is eladja rwe, csak veszteséget ne kelljen nyelnie miatta évente.
ennyi a szabad pénzem. :)
meg csak pár napja nézegetem, hogy megy fel folyamatosan. mtel certiben voltam, aztán mire eldöntöttem, hogy eladom, addigra ez elindult.
az állam részéről volt pár jelzés, hogy közműcégeket vesznek vissza; áramos még nem volt és az sem maradhat ki. 99%, hogy ez a 2 cég jöhet szóba.
miért nem veszel többet, ha ennyire hiszel benne??? :O
egyébként elképesztő, hogy a semmi alapján akarják a 30 ezret beárazni, mikor szó sem volt konkrét tárgyalásokról, pláne nem árról...
ehhez képest olyan biztosan mennek limiteken, mintha legalább kivezetés kész tény lenne, vagy kötelező érvényű felvásárlási ajánlat jött volna....lehet, páran az egisből kimaradást ezen akarják megbosszulni??