Regisztráció Elfelejtett jelszó

ÉMÁSZ

-

#856762 Fornit

Az Elmű és az Émász részvényei a mai nappal törlésre kerülnek a BÉT terméklistájáról.

Képtalálatok a következőre: integetés

Szépen veszik ma! Kívánc…

#816694 MrTibi16

Szépen veszik ma! Kíváncsi vagyok h az EON tulajdonlásával nálunk mi lesz a 3 közműcég sorsa... Jó lenne már ha kivezetné legalább az EMÁSZ... ELMŰ meg fizesse az osztit

Re: nincs cím

#772909 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #772650

Az nem fog összejönni nekik. Itt nem a Spéder az ellenfél. Viszont elindult lefelé ahogy számítottam rá. Vérzivataros idők vannak oszt dobálják a kisbüfik mert sokan megszorultak más papírokban. Amennyiben sokáig tart még a zuhé és a pánikkeltés a tőzsdéken, akkor egyre többen fogják eldobálni és akkor jövünk mi oszt mind megvesszük :-)

Re: nincs cím

#772650 Hibaz Előzmény: #772435

Azért remélem ,nem az "FHB-s" szisztémával akarják átvenni az Émászt...:)))

Re: nincs cím

#772435 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #771500

Az bizony még mindig lóg a levegőben. Majd hozzácsapják a vételárhoz. Viszont ahogy látom a Pf-en, néhányan türelmetlenek oszt tetteket várnak.... Türelem és megint csak türelem! Nyáron nem fog történni semmi de szerintem még ősszel sem. Télen illetve jövő tavasszal eldől minden. Addig tartom. Szerintem a türelmetlenek úgyis eldobálják majd és talán sikerül 1-2-3 ezerrel lejjebb is betáraznom. Szóval tessék csak adni ezerrel! (ez nem Neked szólt:-)

Re: nincs cím

#771500 Hibaz Előzmény: #771408

Az hogy én mennyire látok tisztán az eléggé kérdéses,de a chart is támogatja a 30k fölötti célárfolyamokat..:)))

Re: nincs cím

#771420 Euroman Előzmény: #771413

köszi:) este elolvasom...most már nem, mert az egész napi olvasástól már odavagyok, és a melegfrontot sem bírom, megfájdult a fejem.

Végül a mai feldumálási …

#771409 Nyeretlen_Keteves

Végül a mai feldumálási akcióm záró felvonásaként(bár erre nincs szükség mert a részvény eladja önmagát is:-) az állam bukott egy pert hónapokkal ezelőtt(lentebb valahol már kifejtettem) amit a határidő letelte előtt nem támadott meg tehát elfogadta a döntést....Nos, az én értelmezésem szerint(ami akár lehet téves is) ezen döntés eredményeként, részvényenként néhány ezer forintos összeg ütheti a cégek, azaz a mi markunkat is! De ennek ismét utánajárok, mert nem akarok bődületes hülyeségeket írni...írtam már így is eleget :-)

Re: nincs cím

#771408 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #771402

Amit nagyon akarnak arra mindig van és lesz is pénz. Pf-en viszont néhányan továbbra is a sötétben tapogatóznak(legalábbis szerintem:-)

Azt írják, hogy:"az aranytojást tojó tyúkokból többet elpotyáztak ezért olyan kevés a nyereség és ha ez így megy az osztalékfizetésre ez hatással lesz. "

Szerintem pontosan a veszteséges (hogy miért azt tudjuk) lakossági üzletágtól szabadulnak. A legutóbbi jelentést pedig nem is magyarázom(mármint néhány pf-es kollégának) ... figyelmesen kell olvasni oszt akkor rögtön látja az ember, hogy jó lesz az! Az, hogy ki és mit vesz meg(no meg, hogy mikor) az is sokak számára zavaros... persze nem is egyszerű a dolog de az a lényeg, hogy Te, Hibáz kolléga, és természetesen én is kristály tisztán látjuk a helyzetet:-)) Tehát mi továbbra sem adjuk el az aranytojást tojó tyúkot! Annak ellenére sem, hogy néhányan kiakarják csavarni a kezünkből:-) Erre még lesznek is kísérletek... lesz még néhány "beöntés" amit szeretnék is megvenni. Mindkét papír esetében.

Re: nincs cím

#771402 Euroman Előzmény: #771401

a phasztolcsy féle alapítványok majdnem ugyanennyit qrtak el a semmire....ide kell ezek szerint kb. 300 Mrd Huf, phasztolcsy 265 Mrd-t kúrt el....nyilván ahol ennyi volt, ott még akad.....ha nem akkor kivetnek valami adót, vagy kibocsátanak közel 0 kamatozású államkötvényt, azt máris van pénz....

Re: nincs cím

#771401 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #771388

A pf-en kételkednek, hogy van-e elég forrás az ELMŰ-ÉMÁSZ megvételére! A cikkben ez szerepel:

"Ehhez a mostani csomag 150 milliárdos vételárához hozzá kéne csapni ugyanennyit. Érdekes, hogy mindkét oldal azt veti a másik szemére, nem látni, milyen forrásból finanszírozná tervét. A válasz szintén hasonló: megvannak a források."

Tehát megvannak a források! Állítólag. Most az egyszer hiszek nekik :-)

Re: nincs cím

#771394 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #771388

Akkor vegyünk még! :-) Úgy sincs sok túl nagy készlet belőlük. ELMŰ kb 60000 db a kisbüfiknél, ÉMÁSZ kb 100000 db. Mínusz az én pakkjaim (így már alig marad másoknak:-)

Re: nincs cím

#771388 Euroman Előzmény: #771382

köszönöm a cikket, én is érdekelt vagyok mindkét áramszolgáltató papírjainak emelkedésében

NA jó! Ha nem is idén, d…

#771384 Nyeretlen_Keteves

NA jó! Ha nem is idén, de jövő év első félévének (végéig) legkésőbb meg kell történnie az üzletnek. Ezt a kis időt meg már a leüljük a vétén is :-)