Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#671981 Zotya32 Előzmény: #671970

ezzel mi van?

"

Felperes: Ganz Motor Kft.

II. rendű Alperes: KEG Nyrt.

Eljáró bíróság: Fővárosi Törvényszék (62. P. 22.695/2011.)

A per tárgya: szerződés semmisségének megállapítása

Előzmények, a per tárgyának leírása

A Ganz Motor Kft. igényt terjesztett elő a KEG Nyrt. által a KEG Nyrt. (II. rendű

alperes) és a Ganz Híd-, Daru és Acélszerkezetgyártó Zrt.”fa” (III. rendű alperes)

között 2010 év december hónapban létrejött egyezségi megállapodás, így az

egyezség tárgyát képező tervek, gyártási-kivitelezési rajzdokumentációk, a

termékek fejlesztéséhez kapcsolódó know-how-k, valamint a termékek

megjelenítéséhez kapcsolódó szellemi tervrajzok, mint szellemi termékek

tulajdonjoga vonatkozásában.

A Ganz Motor Kft. annak megállapítását kéri, hogy a KEG Nyrt. és a Ganz Híd-,

Daru és Acélszerkezetgyártó Zrt.”fa” között létrejött szerződés semmis, így a KEG

Nyrt. nem szerezte meg a fent hivatkozott jogokat. 32

A KEG Nyrt. vitatja a Ganz Motor Kft. által előadottakat, mivel a KEG Nyrt. a

hivatkozott jogokat ellenérték fejében, jóhiszeműen szerezte az egyezség

alapján.

A per soron következő tárgyalási határnapja 2013. október 02. napjára került

kitűzésre.

"

#671970 Zotya32 Előzmény: #671967

Figyi, 10 perce idemásoltam... kb 3 mp, míg megnézed az utolsó beírást, és értelmezed annak tartalmát :)))

#671967 exmnbs1 Előzmény: #671859

" válasz erre | 2013. szeptember 17. - 10:33

Megjött a végzés . A KEG gyakorlatilag -elismerve a tartozását - 2013 november 5 napjáig kapott fizetési haladékot! Idézem " amennyiben ezt elmulasztja a törvényszék megállapitja a fizetésképtelenséget és elrendeli a felszámolást " . DrSJ"

neked is ennyi meló kb 1 perc lett volna előkeresni

#671963 Zotya32 Előzmény: #671961

megtaláltam:

"(#42731) Re: 333 kamu blogos

Értékelés: +2

előzmény (#42730: exmnbs1) | válasz erre | 2013. szeptember 17. - 10:33

Megjött a végzés . A KEG gyakorlatilag -elismerve a tartozását - 2013 november 5 napjáig kapott fizetési haladékot! Idézem " amennyiben ezt elmulasztja a törvényszék megállapitja a fizetésképtelenséget és elrendeli a felszámolást " . DrSJ

sunwo"

#671961 Zotya32 Előzmény: #671958

hát ha a bíróság úgy döntött, akkor az úgy is lesz.

Jövő hét kedd... 3. munkanap

Az egis ajánlat is akkor jár le...

szép nap lesz, remélem napsütéses :))

#671956 exmnbs1 Előzmény: #671859

kamutyis ma nem ér rá?

Utolsó kötés: 39 HUF, 960 db (2013.10.30. 12:41:37)

Összforgalom: 6 kötés, 2 360 db, 92 400 HUF

#671870 Zotya32 Előzmény: #671855

amúgy hogyan tud bent maradni 76, meg 78 db 372 meg 378 ft-on?

Pontosabban miért kerül oda? hisz nemrég volt az új ticker beállítása. vki ennyire bízik az emelkedésben?

#671860 Zotya32 Előzmény: #671855

nézzünk 1-2 sunwo beírást:

ez volt a legutolsó:

"(#43045) Re: ...Egy közgyűlés margójára......

Értékelés: -1

előzmény (#43026: NagyBarnaMacko) | válasz erre | 2013. szeptember 29. - 10:01

Ugye emlékszünk hányszor kérdeztem mi van a nem látható rv-kel? Nos egyrészt vagy nagyon szétporlasztották( ez volt a KEG hivatalos álláspont) ,vagy olyan célra használták ( pl adócsökkentés..) ,ahonnan egyszerűen nem jöhet vissza OTC-ben sem ,mert a NAV örömmel levadászná igy 5 éven belül.Tehát marad a tőzsdei út,amivel láthatóan nem sietnek...Pedig nekik(KF) igencsak ezt is szervezni kellene ,mivel a keretjelzálogot a perek miatt évekig csak nézegethetnék a pénzük ( vajon kié?) meg persze benne van. A KEG most több aspektusban is LPG piaci stratégiai tényező, szerepe felértékelődik !Az új palackozóval , tranzit kapacitásával és tárolóképességével olyan elemeket birtokol,amit pénzre kell - és lehet - váltani.DrSJ

sunwo"

és ez sem túl régi:

"(#42945) Re: Steier munkaügy

Értékelés: +1

előzmény (#42942: Montu) | válasz erre | 2013. szeptember 26. - 09:18

Kedves Montu és Kedves Hathor !

Külön köszönöm a pontositásokat és hiszem ,ha személyeskedésektől mentes kommunikáció lesz a domináns ( itt a topikban is ) ,akkor gyorsabban javitunk a KEG good-will-jén.Sosem az Önéltrajzok döntik el ,hogy miből lesz siker,hanem az a kapcsolati háló,akit mozgatni( használni) tudnak és az a hit/meggyőződés ,hogy ezt a részvényesek és saját érdekükben meg is teszik!Továbbá rengeteg munka. Most az átvilágitás megy ,aminek az apport megfeleltetés része kell ,hogy legyen és az is hogy Pimper folyamatosan hazudott a közgyűléseken ,ami tudatos félrevezetése a részvényeseknek. De a hagsúly az épitkezésen van,hiszen itt a tél és kell a gáz - most erre koncentráljunk! A kikötő ráér ,most palackok és a jelenlegi rendszer kiterhelése az elsődleges ! Ehhez kérem a topikosokat egy jó hangulat ( vásárlás ösztönzés ) alakitásában, megadva az esélyt az új vezetésnek .Mutassuk meg ,hogy a sajátunkként jól is csinálhatjuk!! Dr SJ

sunwo"

Nekem ebből az jön le, hogy első körben nem az f.a. a szándék....

hamarosan kiderül...

de mióta az újak vannak, nem ír. És ez vhol korrekt is, hiszen akár szövetségeseket is találhatott bennük.

Ne feledd Pimper és karmester már nincs. ez a kiindulópontja mindennek. Emiatt nem szabad csak f.a.-ban gondolkodni. Miért ne működhetne egy keg is sikeresen? Munka, tettrekészség és megfelelő kapcsolatok kérdése az egész. Magyarországon nem csak a kamucégekből lehet jól élni, működnek sikeres középvállalkozások is. Keg is lehet az, nem kell neki megelőzni a Prímagázt.

#671859 Zotya32 Előzmény: #671855

T-kategória december 6-án indul. onnantól kezdve napi 4 aukciós ajánlat lesz.

Varga hova menekül az nem a mi dolgunk. Lőrincz bekerült. Még jó is lehet, bár mivel a szakterülete a felszámolás, így ennek én személy szerint annyira nem örülök, de majd meglátjuk, hisz a sonkában is ott van. Azért az a cég nem éppen a felszámolás állapotában található a milliárdos árbevételével... majd kiderül. De tény, lehet jobb lenne, ha nem lenne itt...

SJ eltűnt? Nem hiszem, minap is volt egy videó róla, épp a zöld-szahara projektről beszélt, be is tettem ide....

Régi IT-tag miért maradjon, ha egyszer új a vezetés? Kormányváltásnál is leváltják a "bizalmikat"...

22 millió ft. sok pénz. nekem főleg. a cégnek is most. SJ-nek is jól jöhet. Kérdés mi éri meg neki jobban? felszámoltatni vagy netán látva a változást.... az mindenesetre elég egyértelmű, hogy nem ír, amióta pimperék ki lettek téve. Ez több mindent is jelenthet. vagy a háttérben egyezkedik az újakkal, vagy lehet nagy ívben lecarja őket, és már csak a határidőt várja.

Tapasztalt szakember és üzletember. Nem hinném, hogy átgondolatlan döntést hoz. Ő tudja mi éri meg neki. volt 1-2 beírása korábban, hogy a cég életben tartása, felfuttatása. Pimperék ezt elutasították, voltam ott közgyűlésen ahol SJ is ott ült, és megosztott pár gondolatot, vitázott P-vel. A régiek már nincsenek...

Nehéz kívülről okoskodni, nem is tudom neked ez hogyan sikerül. annyiféle lehetőség van, de neked csak a felszámolás, az égessünk fel mindet a fontos, más kimenet eszedbe sem jut. Mondtam, várjuk meg mi történik. Nem megy egyik napról a másikra.

November 5. az első dátum. (bár nem tudom ez honnan jött, de mintha SJ írta volna, hogy addig vár? biztos megvan neked vhol, majd copy-zd be)

#671855 exmnbs1 Előzmény: #671847

36-on nem vette, megvárta helyette a 38-at))))

kaptál hírt varga báb meneküléséről és Lőrincz újra be lett dugva a vezetésbe, Steier meg eltünt

jut eszembe kb most van az amikorra a stratégiát ígérték

helyette el lesz takarítva az utolsó régi It tag

van itt minden melón kívül

rambó ismét Steiernek nyalizik nem tudom elég lesz-e 22m helyett(((((

mi újság a t-kategóriával????

ismét önkötés volt töméssel vagy meg akarják várni az aukciós hazárdozást????