Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Zotya32 Előzmény: #671855

T-kategória december 6-án indul. onnantól kezdve napi 4 aukciós ajánlat lesz.

Varga hova menekül az nem a mi dolgunk. Lőrincz bekerült. Még jó is lehet, bár mivel a szakterülete a felszámolás, így ennek én személy szerint annyira nem örülök, de majd meglátjuk, hisz a sonkában is ott van. Azért az a cég nem éppen a felszámolás állapotában található a milliárdos árbevételével... majd kiderül. De tény, lehet jobb lenne, ha nem lenne itt...

SJ eltűnt? Nem hiszem, minap is volt egy videó róla, épp a zöld-szahara projektről beszélt, be is tettem ide....

Régi IT-tag miért maradjon, ha egyszer új a vezetés? Kormányváltásnál is leváltják a "bizalmikat"...

22 millió ft. sok pénz. nekem főleg. a cégnek is most. SJ-nek is jól jöhet. Kérdés mi éri meg neki jobban? felszámoltatni vagy netán látva a változást.... az mindenesetre elég egyértelmű, hogy nem ír, amióta pimperék ki lettek téve. Ez több mindent is jelenthet. vagy a háttérben egyezkedik az újakkal, vagy lehet nagy ívben lecarja őket, és már csak a határidőt várja.

Tapasztalt szakember és üzletember. Nem hinném, hogy átgondolatlan döntést hoz. Ő tudja mi éri meg neki. volt 1-2 beírása korábban, hogy a cég életben tartása, felfuttatása. Pimperék ezt elutasították, voltam ott közgyűlésen ahol SJ is ott ült, és megosztott pár gondolatot, vitázott P-vel. A régiek már nincsenek...

Nehéz kívülről okoskodni, nem is tudom neked ez hogyan sikerül. annyiféle lehetőség van, de neked csak a felszámolás, az égessünk fel mindet a fontos, más kimenet eszedbe sem jut. Mondtam, várjuk meg mi történik. Nem megy egyik napról a másikra.

November 5. az első dátum. (bár nem tudom ez honnan jött, de mintha SJ írta volna, hogy addig vár? biztos megvan neked vhol, majd copy-zd be)