Regisztráció Elfelejtett jelszó

Trafiktörvény, a Fidesz bukása

Re: nincs cím

#671478 walex Előzmény: #671466

Akkor szívjál még többet, mert ~ havi 10 milliárd kiesett adóbevételt kéne pótolnod. :)

#671475 walex Előzmény: #671473

Lehetne még sok terméket sorolni, ami tőlünk Nyugatra sokkal jobb minőségű, nálunk pedig le van butítva. Sokan meglepődnének, ha megkóstolnának kint néhány itthon is kapható terméket.

#671473 Ricsi Előzmény: #671468

Hamisítják??

Olvasd el, mi a különbség az Osztrák, és a Magyar Red Bull között, meg fogsz ám lepődni :D

#671468 banyaiz Előzmény: #671467

Lehet hamisítják? Gyárilag csak nem játszanak vele egy Marlboronál bár ki tudja.

Bár ez is egy útja leszokásnak , egyre kevesebb cuccot raknak bele a végén már csak a levegőt szívjuk. :)

#671467 hosszhuszár Előzmény: #671466

Piros rövid Marlboronál vettem észre ezt...

Most máshol fogom venni, hátha ott a régi mennyiség van beletöltve...

De meg is fogom mérni...

#671466 banyaiz Előzmény: #671384

Nem, mondjuk én csak fehér multit szívok, az a kedvenc cigim.

Viszont azt észrevettem mióta bevezették ezt a nemzeti dohánybolt baromságot sokkal többet szívok. :)

Egyszerű oka van régebben 1 dobozzal vettem általában , mostanában 3 dobozzal, vagy 1 kartonnal nálunk 1 írd és mond egy olyan hely van ahol éjjel nappal lehet cigit venni. Persze, hogy a város másik végében van. Aki kitalálta az sűrűn csuklik szerintem. :)

Szóval lényeg a lényeg többet veszek egyszerre macera elkerülése végett egyenes következménye, hogy többet is szívok.

#671416 oprita Előzmény: #671415

Nem ebbe fog belebukni a kormány , hanem a '22-es vagy '26-os választásokba...

1992-től kézileg "csűröm…

#671415 oprita

1992-től kézileg "csűröm,csavarom" a dohányt.Akkor még a kisebbség meredt szemekkel leste,mit teszek.Symphonia,Sopianae volt náluk akkoriban a minimum.De én már akkor kalkuláltam azzal , hogy NEM KERÜL 1 doboz cigaretta 20 (!!!)Forintba,ha megdolgozom vele.

#671394 Ricsi Előzmény: #671388

Hüvelyt veszek, meg van egy töltőgépem.

Így 1 szál kb 20 forint, a töltőgép 1000, szóval 50 szálnál már ingyenes. És leszokásra is jó, mert ha nincs kedved tölteni, akkor biza nem gyújtasz rá :D

Persze ebből itthon is kicsi a választék, nemrég Milánóból hoztam tölthető Marlboro-t, itthon persze nincs, de miért is lenne, az nem nemzeti.

2 fajta jó cigidohányt fedeztem fel eddig, meg pipadohányt töltök, az nagyon finom így is.

#671388 hosszhuszár Előzmény: #671385

Éppen leszokóban.....megpróbálok 1 dobozt 2 napra beosztani....ezért vettem észre, hogy alig van benne dohány....

Kézzel sodrod?

Dohányosok! Ti nem vett…

#671384 hosszhuszár

Dohányosok!

Ti nem vettétek észre, mióta Nemzeti lett a dohány kiskereskedelmünk, meggyújtod a cigit, és félig el is égett???

#670160 rbbj11 Előzmény: #670145

ja, ő az, akit bagi-nacsa is kifigurázott, ő a negatívum megtestesítője :) De mindent így lehord, nem csak Edvin bát, még pozitív kritikát nem olvastam tőle :)

#670156 Grizzly Géza Előzmény: #670149

Rengeteget bukunk az illegális cigin,kíváncsi leszek a következő adatokra... Persze majd úgy tálalják (mondjuk selmeci gabival) hogy visszaszorult a dohányzás Magyarországon,ez világosan látszik a számokból :(