Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#671928 KawaBazsy Előzmény: #671853

Dugattyú, úszónyereg könnyen mozog, csak a betét nem, azt alig bírtam kivenni.. hiányzott az egyik zajcsökkentő lemez, a másiknál meg el volt rohadva, fel volt púposodva, lehet h azért..

#671865 KawaBazsy Előzmény: #671853

Köszi. A képek az első tárcsákról készültek. Felül látszik a külseje, az kopásmentes. Alul meg a belseje.. be van rohadva gondolom, majd megnézem. Van jó árú beszállítóm, betétet már megrendeltem, meg tárcsára is van áram.

#671853 hosszhuszár Előzmény: #671812

Fékkel nem játszunk, cseréld ki szerintem mind a 4 tárcsát, az alsó képen levők, különösen rosszak....

nem egy összeg, szerintem, ajánlom Csömöri úti fékbolt, ha a városból jössz, a felüljáró után a jobb oldalon lesz...jó áraik vannak, de unix sem rossz.

A munkahengereket meg járasd meg, nem szedd szét, szerintem, csak akkor, ha folyik..

a külső oldalra beteszed a fékbetétet, a belső oldalra ( a betétet is beteheted, ha elég kopott) meg egy pajszert, b.nő pumpálja a féket, amikor kellően kijött a munkahenger, visszanyomod pajszerral, ezt addig ismételed, míg könnyen nem jár a dugattyú.

A porvédőkre vigyázz, de ha szakadtak, sérültek, ( szerintem valószínű)cseréld azokat is...

Az is a csömörin...de abból gyárit vegyél, mert az utángyártottakat szinte fel sem lehet tenni....

Szétrántottam a féket, …

#671812 KawaBazsy

Szétrántottam a féket, picit ütött, meg a fékhatással sem voltam elégedett. Belül van a dugattyú, úgyhogy csak akkor látszott, h durván hullámosra van kopva, kívül tök sima volt.. Nemtom h felszabályozható e, majd kiderül, de jól ki kell takarítsam, biztos be van rohadva 1-2 dolog. A Mazda ugyanilyen volt, az is tip-top karbantartott autó, csak a fék volt elhanyagolva.. nem értem, h a németeknek ez miért nem fontos. A tulaj mondta, h nemrég cserélte az ablaktörlő lapátokat, meg a hátsó teleszkópokat, én inkább ezzel kezdtem volna..

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=127604069&t=9048025

#671461 KawaBazsy Előzmény: #671451

Hi! THX! :-) Az enyim is olyan idős, 206 ezer van benne, s gyári kívül, belül.. Majd Sumérral le kéne teszteltetni ezt is, h írjon véleményt, mint a Mazdáról, de megfogadtam, h csak akkor, ha végre ő is hoz vmit. :-)

#671451 Euroman Előzmény: #669573

Szia Bazsy! Szomabton délben az RTL Klub 4ütem című műsorában egy olyan celicát mutattak be, mint a tiéd...13 éves, kb.100ekm-t futott, az egyik műsorvezetőé.....felsőfokon beszéltek róla, tényleg nagyon szép volt, és mindene működött....állítólag 2000 tájékán ilyen autója volt Kern Andrásnak is...ha tudod, nézd meg valami archivumban a műsort, mert szimpatikus bemutató volt:) gratulálok a Tidéhez is:)

#671326 Koffein Előzmény: #671312

amiben látnék fantáziát hosszabb távon az a saab... a többi felejtős... lásd mennyit xopnak a tc-s srácok is... :) sajnálni nem sajnálom őket, de amennyit ráköltenek egy egy vasra, amit 10ed annyiért sem tudnak eladni (szakmabeliek), akkor erre ezen a hobbin el lehet gondolkodni :D

#671317 hosszhuszár Előzmény: #671312

édes álom...., vagy ritka mint a fehér holló ...))

ez is kb olyan, ha egy átlag ember vesz egy rozsdakupacot, mint a matáv vétel 1200-on, na jó 980-on..:))