Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#671298 Zotya32 Előzmény: #671295

Bármi lehet. Az erősen vszínű, hogy megyek. Kíváncsi vagyok a történésekre.

#671293 Zotya32 Előzmény: #671178

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy 2013. október 25-én Hegyvári István igazgatótanácsi és audit bizottsági tag tisztségeiről a soron következő határozatképes közgyűlés hatályával lemondott.

és

A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 2545 Dunaalmás,

0704/35., cégjegyzékszám: Cg. 11-10-001604; a továbbiakban „Társaság”), értesíti tisztelt Részvényeseit, hogy

2013. november 26-án 1000 órai kezdettel

rendkívüli közgyűlést tart.

A közgyűlés helye: 2931 Almásfüzitő, Fő u. 20. (Teleház)

A közgyűlés napirendje:

1. Igazgatótanácsi tagok visszahívása, új igazgatótanácsi tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján

2. Audit bizottsági tagok visszahívása, új audit bizottsági tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján

3. Döntés a Társaság Alapszabályának módosításáról a Preambulum, a IV. fejezet (Az Igazgatótanács) valamint

az V. fejezet (Az Audit Bizottság) vonatkozásában

4. Egyebek

A közgyűlésen csak személyes részvétellel illetve meghatalmazott útján lehet részt venni. A közgyűlés akkor

határozatképes, ha azon a szavazásra jogosító részvények által megtestesített szavazatok több mint felét képviselő

részvényes illetve közokiratban vagy teljes bizonyító erejű magánokiratban meghatalmazott képviselője jelen van (a

meghatalmazás szabályait az Alapszabály 3.3.3. pontja tartalmazza).

A közgyűlésen való részvétel és szavazás jogát a részvényes akkor gyakorolhatja, ha legalább a közgyűlést megelőző

második munkanapon, azaz 2013. november 22-én 1800 óráig a társaság részvénykönyvébe bejegyzésre került, és ezen

időpontig a Társaság az értékpapír-számlavezető által kiállított tulajdonosi igazolást kézhez vette; továbbá -

amennyiben a részvényes képviselő útján kíván eljárni - a részvényes a képviseleti meghatalmazást is ugyanezen

időpontig a Társaság rendelkezésére bocsátotta.

Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket, hogy a részvénykönyv lezárása nem korlátozza a részvénykönyvbe bejegyzett

személy jogát részvényeinek a részvénykönyv lezárását követő átruházásában. A részvénynek a közgyűlés kezdő

napját megelőző átruházása nem zárja ki a részvénykönyvbe bejegyzett személynek azt a jogát, hogy a közgyűlésen

részt vegyen és az őt, mint részvényest megillető jogokat gyakorolja.

A közgyűlésen való részvételi jog gyakorlásához kiállított tulajdonosi igazolás a közgyűlés illetve a megismételt

közgyűlés napjáig érvényes, a közgyűlés felfüggesztése esetében azonban a folytatólagos közgyűlésen való

részvételhez annak megkezdése előtt benyújtott újabb tulajdonosi igazolás szükséges. A tulajdonosi igazolás kiállítását

követően az értékpapírszámla-vezető az értékpapírszámlán a részvényre vonatkozó változást csak a tulajdonosi

igazolás egyidejű visszavonása mellett vezethet át.

A közgyűlésen a részvények tulajdonosai szavazati jogukat a részvénykönyv bejegyzése alapján, az ott feltüntetett

mértékben gyakorolják. Minden részvény 1 szavazatra jogosít. Nem gyakorolhatja szavazati jogát a részvényes, ha az

esedékes vagyoni hozzájárulását nem teljesítette.

Közép-Európai Gázterminál Nyrt. H-2545 Dunaalmás 0704/35.

Tel.: (+36-34)-450-377 Fax:(+36-34)-550-031 E-mail: info@lpg.hu web: www.lpg.hu

Adószám: 11927095-2-11 EU adószám: HU 119270950007

Raiffeisen Bank: 12028900-00132611-00100007 IBAN: HU96 1202 8900 0013 2611 0010

Tatabányai Törvényszék Cégbírósága: 11-10-001604

Azok a részvényesek, akik a szavazatok legalább egy százalékával rendelkeznek, az ok megjelölésével írásban kérhetik az

Igazgatótanácsot, hogy valamely kérdést tűzzön a közgyűlés napirendjére. A szavazatok legalább egy százalékával

rendelkező részvényesek a napirendi pontokkal összefüggésben határozati javaslatot is előterjeszthetnek. A

részvényest - a tulajdonosi igazolás birtokában, a részvénykönyvbe történt bejegyzést követően - megilleti a

közgyűlésen való részvétel, a törvényes keretek közötti felvilágosítás kérés, észrevétel és indítványtétel, továbbá

szavazati joggal rendelkező részvény esetében a szavazás joga. A részvényest a részvénytársaság üzleti titkaival

kapcsolatban titoktartási kötelezettség terheli, ennek megszegésével a részvénytársaságnak okozott károkat köteles a

Ptk. 339. §-ának szabályai szerint megtéríteni.

Ha a közgyűlés nem határozatképes, a megismételt közgyűlésre 2013. december 9-én 1000 órától a fentiekben

megjelölt, eredeti helyszínen (2931 Almásfüzitő, Fő u. 20.) kerül sor, amely az eredeti napirenden szereplő ügyekben a

megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

A közgyűlés napirendjén szereplő előterjesztéseket, határozati javaslatokat a Társaság 2013. november 4-ig a Társaság

honlapján (www.lpg.hu), valamint az Alapszabály 11.1. pontja szerinti további hirdetményi felületeken (www.bet.hu;

www.kozzetetelek.hu) elektronikus úton közzéteszi.

Egyebekben a közgyűlés összehívására, a közgyűlésen való részvételre, valamint a kapcsolódó részvényesi jogokra a

Társaság Alapszabályának 3.2. és a 3.3. pontjában valamint IX. fejezetében foglaltak az irányadók.

#671178 exmnbs1 Előzmény: #671168

kicsit hasonlít a napraforgóra a levele

a keg rv-nél értékesebb befektetésnek tűnik

#670931 Zotya32 Előzmény: #670851

100k-s eladó eltűnt...

remélem észbe kapott, hogy nem érdemes kivágni piacin; ha el akarja adni, és valóban hajrátibié volt, beszéljen a "főnökeivel", biztos kell vkinek 100k. dumálják le azt kössék át a tőzsdén vagy otc.

#670844 Zotya32 Előzmény: #670841

T(olvajok): 14 db

ALTEO; BIOMEDICAL; EXTERNET; FINEXT; FUSO; FUTURAQUA; GRENERGIE; KEG; KULCSSOFT; OPTISOFT; ORMESTER; SHOP; TC; VISONKA;

Ebből a Kulcs, a shop, a visonka, a keg, externet működő cégek, normális árbevétellel.

a többiről fiingom sincs mit csinál.

#670839 Zotya32 Előzmény: #670763

koncentrálva lesz a kereslet és kínálat; nyitó szakasz után nem lesz ajánlatpárosítás, berakhatsz megbízást, de semmit nem fogsz látni, majd csak a következő aukciós időszakban jelenik meg. üzletkötés az aukció végén lesz. így naponta 4 féle ár lehet majd a T-kategóriában...

szóval, ha ügyes vki akkor vagy nagyon le, vagy nagyon fel tudja húzni az árfolyamot. forintozni nem fogsz tudni; Fecó gondolom nem vesz bele a reggeli első aukcióba, úgy, hogy utána 1-2 órán keresztül fingja nem lesz arról, mi várható a 2. aukció végén, milyen árfolyam....

szóval javasolt a cég részéről hamarosan közzé tenni egy nyilvános kp-s tőkeemelést, és ezzel visszakerülne a standard kategóriába

#670836 exmnbs1 Előzmény: #670829

egyébként pedig nbm azon elméletére hoztam elő hogy van Kácsoréknak csak nem saját néven

#670835 exmnbs1 Előzmény: #670829

ez nem jött össze

Visonka kiárúsítása folyik

másrészt nem Steier diktál

cash meg nem lett betolva egy vas sem

#670829 Zotya32 Előzmény: #670785

""2013. július 18. - 16:13 - Re: 1 millios vételi oldal és nincs limit?

Brávó! A Phylből az egri apporttal kivezett milliókból most Kácsor beszáll a KEG-be.Nézzük a matekot. Ha a 900 mió rövidtől szabadult a Rafi akkor - most a csökkentett rv névértékkel ez 9 millió db papirt keletkeztethet + a 14,9 eredeti,azaz nagyjából 12 mió val megvan az 51 %. Ezért megy a gyüjtés ,hogy a hiányzó kb 2 mió mielőbb meglegyen.De rkgy-t kell összehivni a kibocsátásra ,ahol még lehet egy "helyzet" , hiszen ott még a régiek szavaznak.Érdemes lenne mozgósitani az alvókat. Ha valaki szervezi én/mi 200 ezer db-ot hozzátolunk.A lényeg ,hogy a keletkeztetés csak friss kp tőkével együtt legyen/lehessen meg, 2 évig ne vezethesse ki a tőzsdéről és a VISONKA-t nem adhatja el ( miközben 700 mió értékvesztést még rányom a KEG-re ) és a vezetésben 3 képviselője legyen a kicsiknek.Cash kell a gázforgalomhoz ,mert itt a tél.Dr SJ"

exmnbs1"

No, a kicsik bent vannak, SJ egyelőre nem vett, legalábbis nem mondja, se ő se a bét. Jöhet akkor a kp-s tőkeemelés... :))

#670806 Sly-- Előzmény: #670790

Doki,

nem nekem kell visszahívnom barnamackót, mert nem én küldtem el, hanem Kissherceg tiltotta ki. Ebben az ügyben csakis Ő az illetékes.

Amúgy addig én sem vagyok itt. Csak most és csak miattad.:o))

#670804 úttakarító Előzmény: #670788

Bírom a trollcsapatot,hogy állandóan kiforgatják az ember szavait és más gondolnak mögé,de nem is érdekel...