Bármi lehet. Az erősen vszínű, hogy megyek. Kíváncsi vagyok a történésekre.
Bármi lehet. Az erősen vszínű, hogy megyek. Kíváncsi vagyok a történésekre.
Lőrincz be lesz nyomva szvsz az "önként" felálló helyére
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.) tájékoztatja a tisztelt Befektetőket, hogy 2013. október 25-én Hegyvári István igazgatótanácsi és audit bizottsági tag tisztségeiről a soron következő határozatképes közgyűlés hatályával lemondott.
és
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 2545 Dunaalmás,
0704/35., cégjegyzékszám: Cg. 11-10-001604; a továbbiakban „Társaság”), értesíti tisztelt Részvényeseit, hogy
2013. november 26-án 1000 órai kezdettel
rendkívüli közgyűlést tart.
A közgyűlés helye: 2931 Almásfüzitő, Fő u. 20. (Teleház)
A közgyűlés napirendje:
1. Igazgatótanácsi tagok visszahívása, új igazgatótanácsi tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján
2. Audit bizottsági tagok visszahívása, új audit bizottsági tagok megválasztása a Közgyűlés előterjesztése alapján
3. Döntés a Társaság Alapszabályának módosításáról a Preambulum, a IV. fejezet (Az Igazgatótanács) valamint
az V. fejezet (Az Audit Bizottság) vonatkozásában
4. Egyebek
A közgyűlésen csak személyes részvétellel illetve meghatalmazott útján lehet részt venni. A közgyűlés akkor
határozatképes, ha azon a szavazásra jogosító részvények által megtestesített szavazatok több mint felét képviselő
részvényes illetve közokiratban vagy teljes bizonyító erejű magánokiratban meghatalmazott képviselője jelen van (a
meghatalmazás szabályait az Alapszabály 3.3.3. pontja tartalmazza).
A közgyűlésen való részvétel és szavazás jogát a részvényes akkor gyakorolhatja, ha legalább a közgyűlést megelőző
második munkanapon, azaz 2013. november 22-én 1800 óráig a társaság részvénykönyvébe bejegyzésre került, és ezen
időpontig a Társaság az értékpapír-számlavezető által kiállított tulajdonosi igazolást kézhez vette; továbbá -
amennyiben a részvényes képviselő útján kíván eljárni - a részvényes a képviseleti meghatalmazást is ugyanezen
időpontig a Társaság rendelkezésére bocsátotta.
Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket, hogy a részvénykönyv lezárása nem korlátozza a részvénykönyvbe bejegyzett
személy jogát részvényeinek a részvénykönyv lezárását követő átruházásában. A részvénynek a közgyűlés kezdő
napját megelőző átruházása nem zárja ki a részvénykönyvbe bejegyzett személynek azt a jogát, hogy a közgyűlésen
részt vegyen és az őt, mint részvényest megillető jogokat gyakorolja.
A közgyűlésen való részvételi jog gyakorlásához kiállított tulajdonosi igazolás a közgyűlés illetve a megismételt
közgyűlés napjáig érvényes, a közgyűlés felfüggesztése esetében azonban a folytatólagos közgyűlésen való
részvételhez annak megkezdése előtt benyújtott újabb tulajdonosi igazolás szükséges. A tulajdonosi igazolás kiállítását
követően az értékpapírszámla-vezető az értékpapírszámlán a részvényre vonatkozó változást csak a tulajdonosi
igazolás egyidejű visszavonása mellett vezethet át.
A közgyűlésen a részvények tulajdonosai szavazati jogukat a részvénykönyv bejegyzése alapján, az ott feltüntetett
mértékben gyakorolják. Minden részvény 1 szavazatra jogosít. Nem gyakorolhatja szavazati jogát a részvényes, ha az
esedékes vagyoni hozzájárulását nem teljesítette.
Közép-Európai Gázterminál Nyrt. H-2545 Dunaalmás 0704/35.
Tel.: (+36-34)-450-377 Fax:(+36-34)-550-031 E-mail: info@lpg.hu web: www.lpg.hu
Adószám: 11927095-2-11 EU adószám: HU 119270950007
Raiffeisen Bank: 12028900-00132611-00100007 IBAN: HU96 1202 8900 0013 2611 0010
Tatabányai Törvényszék Cégbírósága: 11-10-001604
Azok a részvényesek, akik a szavazatok legalább egy százalékával rendelkeznek, az ok megjelölésével írásban kérhetik az
Igazgatótanácsot, hogy valamely kérdést tűzzön a közgyűlés napirendjére. A szavazatok legalább egy százalékával
rendelkező részvényesek a napirendi pontokkal összefüggésben határozati javaslatot is előterjeszthetnek. A
részvényest - a tulajdonosi igazolás birtokában, a részvénykönyvbe történt bejegyzést követően - megilleti a
közgyűlésen való részvétel, a törvényes keretek közötti felvilágosítás kérés, észrevétel és indítványtétel, továbbá
szavazati joggal rendelkező részvény esetében a szavazás joga. A részvényest a részvénytársaság üzleti titkaival
kapcsolatban titoktartási kötelezettség terheli, ennek megszegésével a részvénytársaságnak okozott károkat köteles a
Ptk. 339. §-ának szabályai szerint megtéríteni.
Ha a közgyűlés nem határozatképes, a megismételt közgyűlésre 2013. december 9-én 1000 órától a fentiekben
megjelölt, eredeti helyszínen (2931 Almásfüzitő, Fő u. 20.) kerül sor, amely az eredeti napirenden szereplő ügyekben a
megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.
A közgyűlés napirendjén szereplő előterjesztéseket, határozati javaslatokat a Társaság 2013. november 4-ig a Társaság
honlapján (www.lpg.hu), valamint az Alapszabály 11.1. pontja szerinti további hirdetményi felületeken (www.bet.hu;
www.kozzetetelek.hu) elektronikus úton közzéteszi.
Egyebekben a közgyűlés összehívására, a közgyűlésen való részvételre, valamint a kapcsolódó részvényesi jogokra a
Társaság Alapszabályának 3.2. és a 3.3. pontjában valamint IX. fejezetében foglaltak az irányadók.
kicsit hasonlít a napraforgóra a levele
a keg rv-nél értékesebb befektetésnek tűnik
hathor szórakozott szvsz
azt hitte a kivétellel felrepül
100k-s eladó eltűnt...
remélem észbe kapott, hogy nem érdemes kivágni piacin; ha el akarja adni, és valóban hajrátibié volt, beszéljen a "főnökeivel", biztos kell vkinek 100k. dumálják le azt kössék át a tőzsdén vagy otc.
T(olvajok): 14 db
ALTEO; BIOMEDICAL; EXTERNET; FINEXT; FUSO; FUTURAQUA; GRENERGIE; KEG; KULCSSOFT; OPTISOFT; ORMESTER; SHOP; TC; VISONKA;
Ebből a Kulcs, a shop, a visonka, a keg, externet működő cégek, normális árbevétellel.
a többiről fiingom sincs mit csinál.
tolvajokban a 20-as mélység elég is lesz némelyekben
1-20 köztre)))))))))))))
ja és még 10-es vagy 20-as könyv is lehet, ha a szolgáltató úgy akarja...
koncentrálva lesz a kereslet és kínálat; nyitó szakasz után nem lesz ajánlatpárosítás, berakhatsz megbízást, de semmit nem fogsz látni, majd csak a következő aukciós időszakban jelenik meg. üzletkötés az aukció végén lesz. így naponta 4 féle ár lehet majd a T-kategóriában...
szóval, ha ügyes vki akkor vagy nagyon le, vagy nagyon fel tudja húzni az árfolyamot. forintozni nem fogsz tudni; Fecó gondolom nem vesz bele a reggeli első aukcióba, úgy, hogy utána 1-2 órán keresztül fingja nem lesz arról, mi várható a 2. aukció végén, milyen árfolyam....
szóval javasolt a cég részéről hamarosan közzé tenni egy nyilvános kp-s tőkeemelést, és ezzel visszakerülne a standard kategóriába
egyébként pedig nbm azon elméletére hoztam elő hogy van Kácsoréknak csak nem saját néven
ez nem jött össze
Visonka kiárúsítása folyik
másrészt nem Steier diktál
cash meg nem lett betolva egy vas sem
""2013. július 18. - 16:13 - Re: 1 millios vételi oldal és nincs limit?
Brávó! A Phylből az egri apporttal kivezett milliókból most Kácsor beszáll a KEG-be.Nézzük a matekot. Ha a 900 mió rövidtől szabadult a Rafi akkor - most a csökkentett rv névértékkel ez 9 millió db papirt keletkeztethet + a 14,9 eredeti,azaz nagyjából 12 mió val megvan az 51 %. Ezért megy a gyüjtés ,hogy a hiányzó kb 2 mió mielőbb meglegyen.De rkgy-t kell összehivni a kibocsátásra ,ahol még lehet egy "helyzet" , hiszen ott még a régiek szavaznak.Érdemes lenne mozgósitani az alvókat. Ha valaki szervezi én/mi 200 ezer db-ot hozzátolunk.A lényeg ,hogy a keletkeztetés csak friss kp tőkével együtt legyen/lehessen meg, 2 évig ne vezethesse ki a tőzsdéről és a VISONKA-t nem adhatja el ( miközben 700 mió értékvesztést még rányom a KEG-re ) és a vezetésben 3 képviselője legyen a kicsiknek.Cash kell a gázforgalomhoz ,mert itt a tél.Dr SJ"
exmnbs1"
No, a kicsik bent vannak, SJ egyelőre nem vett, legalábbis nem mondja, se ő se a bét. Jöhet akkor a kp-s tőkeemelés... :))
Doki,
nem nekem kell visszahívnom barnamackót, mert nem én küldtem el, hanem Kissherceg tiltotta ki. Ebben az ügyben csakis Ő az illetékes.
Amúgy addig én sem vagyok itt. Csak most és csak miattad.:o))
Bírom a trollcsapatot,hogy állandóan kiforgatják az ember szavait és más gondolnak mögé,de nem is érdekel...