Most kapcsoltam 14:30 kor nyitnak, én meg itt figyeltem mi ez a nagy pre market forgalom.. :))
Most kapcsoltam 14:30 kor nyitnak, én meg itt figyeltem mi ez a nagy pre market forgalom.. :))
nekem ott nem járt, 92 a csúcs.
Sztm dow jonest nézted
Történelmi csúcson zárt az S&P 500
2013. október 25. 22:15
Az amerikai tőzsdék jól teljesítettek pénteken, amiben az is szerepet játszott, hogy az Amerikai Egyesült Államokban biztató jeleket láttunk az ipari kereslet alakulása terén: a tartós cikkek rendelésállománya ugyanis 3,7 százalékkal nőtt szeptemberben. Ráadásul több tengerentúli nagyvállalat kedvező negyedéves gyorsjelentéssel örvendeztette meg a befektetőket, akik annak ellenére sem bizonytalanodtak el, hogy tízhavi mélypontra bukott a michigani bizalmi index. Mindezek együttes hatására az S&P 500 indexének az értéke új csúcsára erősödött, míg a Nasdaq 2000 óta nem látott szinten zárt.
én 98 elkaptam de 93on zártam,csúcstól féltem,belerántanak fel
nq shortra vártam 400on, de végül 389-en is kapott egy kicsit
A platón kapaszkodva így-is úgy is módosult mindenki tudatállapota :)
Sztem bambi nélkül is élvezhető lett volna ez a remek brigád! :D
És a 2009 novemberi longok kb mind masszív bukta a bét-en. Kis érdekesség.
Ez tény.
Utólag igen, de akkor még olyan hangok hallatszottak, hogy W válság, meg L válság, ami tetszett egy shortos fülének :)
3-at.
2009 márciusában kellett nyitni a longokat LOL. 2011 októbere...onnantól már csak morzsák vannak.
Jah, köszi a hozzájárulást, tudod, miről beszélek:)
Nem az én stílusom, életemben egyszer ittam kicsit többet, az is a szalagavatómon volt már kb 30 éve. Szóval, nem nagyon van ott a helyem :)
Jó időben jó helyen ilyen magasan? :D
Bár bényei találkozón nem voltál...
Én is azt gondolom inkább, késtem egy évet, de nekem van egy felmentésem, mégpedig az, hogy ízig-vérig shortos vagyok, 1 év kellett ennek átfordítására. :)
korán volt. Most jön a begyorsulás. 10% ajándék lesz.
ezért kell fedezni ;-)