én mindig zárom őket, és egyre kisebb mennyiségekkel nyitom újra....kibaxottul túlérett már ez az amerikai pite....ráadásul rohadt almából is készült...
én mindig zárom őket, és egyre kisebb mennyiségekkel nyitom újra....kibaxottul túlérett már ez az amerikai pite....ráadásul rohadt almából is készült...
Eljött a longok ideje. Én legalább is nyitok.
Céláraim
SnP: 1870
USD/HUF: 195
2 éve várják a korrekciót, azóta hetente ATH, annyira vicces :D
Túl nagy az optimizmus - Jöhet a korrekció?
2013. október 24. 17:00
Az előző héten sikerült egy ideiglenes megoldást kidolgozni az amerikai költségvetési plafon megemelésével kapcsolatban, ami új lendületet adott a tengerentúli piacoknak. A megnövekedett optimizmusban azonban érdemes óvatosnak lenni, hiszen ha elfogynak a vevők, úgy egy profitrealizálási hullám söpörhet végig a piacon.
http://www.portfolio.hu/vallalatok/tul_nagy_az_optimizmus_johet_a_korrekcio.5.190849.html
pf-en sajnos gyakori a hatásvadász cím, tartalom nélkül
idióták..
Az ilyen szenzációs főcímeken besz@rok:
"Az S&P 500 lezuhant a csúcsról
2013. október 23. 22:04"
Tovább folytatódhat a tőzsdei rali a korábbi Fed-elnök szerint
2013. október 23. 21:34
Alan Greenspan, a Fed korábbi elnöke rendkívül optimistán nyilatkozott a mai napon a piaci momentumról. A korábban rendkívül laza monetáris politikát folytató (és ezért sokat kritizált) elnök szerint továbbra is olcsó az amerikai tőkepiac és így még hosszan emelkedésre számíthatunk. Greenspan a leendő Fed-elnöktől, Janet Yellentől is csupa jót vár.
JP jól teljesít http://www.stocklandyard.hu/blog/show/3052
:) derék
Emlékeztek vasárnap a kocsiban mielőtt még teljesen elragadott volna az álommanó meséltem h pénteken vettem volna vmit, de zárás előtt 25-26 körülről fél óra alatt 29-re tépték, de 27 nél feladtam az üldözést, mivel aznap 22 is volt azért? Ma 35,34 (+22,27%) de 39-en is volt kötés.... Hatalams kihagyott ziccer, de napi +30% után nem bírtam belevenni pénteken. És a 27-es vételi orderem nem teljesült le ma eddig, pedig értékeltem volna.
Minimális Russel2000 vétel, stopp az októberi alj körül, elvileg most minden probléma elodázva idénről, nem lesz taperolás, és februárban térnek vissza a plafonra.
Tegnap eladva +145$ helyett +14,5$. Kár volt a lehagyott nulláért :))
krachkba short a tuti mindenbe nézd meg olaj,arany hol volt 2008 ba
Krachban arany long? Közben mi van az aranybánya részvényekkel?