Regisztráció Elfelejtett jelszó

topicban elkezdett tradek

Re: lezartak

#671078 rbbj11 Előzmény: #671075

az, raiffeisen. Na, miért? holnap sztem csak este 8.30 után tudnálak hívni, email nem jó?

#671068 rbbj11 Előzmény: #671056

amcsi ingatlanpiac kilabalására játszva erősen figyelem sok hónapja DHI-t (most ott TA is longot támogat), és LEN-t (Lennar)

#671067 rbbj11 Előzmény: #671056

már nem olcsóak a telkó cégek, ahogy a posták se, pedig ezek voltak a kedvenc alulétékeltjeim, de dupláztak mind... :S

Csomagküldő jó ötlet, nem gondoltam rá, kösz.

Lufthansa abszolút tervben van, csak tartok egy dax korrekcióban ő is kiveszi majd a részét. US Airwayst viszont vettem, én is repcsi és bank párti vagyok 2014-re.

Nagyon örülök az ilyen írásnak, nehogy már bocsánatot kérjél, bárcsak fórumozók tucatjai írnának hasonlóan.

Tescot ismét nagyító alá veszem, de legutóbb mikor nézegettem, egyáltalán nem volt meggyőző, folyamatosan csökkent a profit és a bevétel, de nagyon rég nem néztem

#671065 rbbj11 Előzmény: #671056

ha zynga 4 dodó felett képes 2 napig zárni, beleveszek, mert hatalmas ta kitörés lenne forgalommal gyj-re

#671056 Ricsi Előzmény: #671052

dax index, 9K, szinte ingyé van :D

Komolyra fordítva, ha még olcsók az európai telecom cégek, akkor azt vehetnél. És én még vennék repülő részvényeket is, lufthansa, vagy ilyesmi. Ha csökken a válság, az emberek újra elkezdenek majd utazni.

És én vennék még csomagküldőt, olyat, ami nem eszement áron fuvaroz, mert egyre többen rendelnek ázsiából közvetlenül. Meg egyre több kereskedő is ezt csinálja, nem várnak nagykerre, aki vagy hoz, vagy nem. Én ezt pl motoralkatrészekben nagyon látom. Van egy alkatrész, ami kellene nekem, itthon most 25-30 rugó kisker, 20 rugó nagyker, a kiskeres boltom megrendelte ázsiából, a használva együtt megkapom 8 000-ért. Szerintem ez a dolog óriási robbanás előtt áll.

Aztán vennék pl Tesco rv-t, azt látom, nagyon nyomulnak, és persze nem csak nálunk. Mindig kitalálnak valamit, amivel emelik a profitjukat. Lassan ők is csomagküldő szolgálat lesznek, és mint mondtam, egyre nagyobb lehetőséget látok ebben.

Bocsi, hogy belepofpof...

#671052 rbbj11 Előzmény: #671036

Kp állomány nagyon magas, 40%.

De nem egyszerű olyat találni, ami olcsó jó stb....

#671036 rbbj11 Előzmény: #667391

+13,16%, miután fedezeti shortok zárultak, amik usa csődjével szemben védtek. Most már csak a komoly lebegő nyerők maradtak, pl. csak gazpromon kb. 40%

#670817 rbbj11 Előzmény: #670767

sztem nulláig is csökkentheti a részesedését....az meg lenyomja az árat 250-re.

#670816 rbbj11 Előzmény: #670762

nflx itt egy k. veszélyes túlértékelt vmi, ahogy már az volt akkor is, mikor utoljára ilyen magasan volt. Annak idején is konkurencia miatt esett be, ez bármikor megismétlödhet: appl, yahoo, google stb bármikor elveheti a bevételei jelentös részét

#670815 rbbj11 Előzmény: #670758

talán végre frissíthetem a blogom holnap, ha nem szar be újra a fórum, mert eddig mikor idöm lett volna, napok óta épp akkor állandóan halott volt...

#670767 Janicroft Előzmény: #670762

Na, az öreg beleadott rendesen, mondjuk ekkora haszonból már illik eltenni egy részt:

In a new 13D, Carl Icahn discloses he has lowered his stake in Netflix (NFLX) to 4.52%. Icahn had nearly a 10% stake in the company when he first disclosed his investment a year ago.

Shares are up over 4x since Icahn first bought in. He admitted earlier this month Netflix's run-up meant shares are no longer a "no-brainer."

NFLX -2.2% AH after falling 9.2% in regular trading.

#670758 Janicroft Előzmény: #670746

Az a baj hogy pont azok a részvények vannak túlhúzva amiket én ismerek. Pl. egy Alcoa-ba nem mernék pénzt tenni mert nem ismerem az iparágat, nem látom át, stb. Nekem az is kell hozzá sajnos.