:)
:)
szállitó ketrecek,szoritó pórázok,nyakörvek,labdák,kozmetikusok,felvezetések stb-kell a hely:)
tetszik az uj Octavia combi:)
még1 sokkoló adat,
most 2013-ban világkiállitás BP előtt....egy lábát 2-3 órán keresztül igazitották,mosták,száritották,nyirták,minden hajszála be volt lőve:)
fanatikusan büszke és maximalista vok rá,mint egy arab telivérre:)
De legalább már értjük, h miért csigás dízel kombival jár továbbra is. :-)
Beleolvastam a topikba,Sumér jól belemerültél egy másik hobbiba! :D
2013. november 30. Élő közvetítés az I. Skyball Flyball Kupáról ami a TordaZoo fedeles lovardájában lesz megtartva.
http://kutyavilag.eu/i-skyball-flyball-kupa/
Házörzés csúcsa pedig vsz. az egyik ez a fajta,nyáron találkoztam vele fenn Erdélyben egy esztenán,medve ellen is a legjobb,ott arra használták,egy vagyonért lopták ki a törököktől az Erdélyi pédányt.....
viszont ezt ugy kell normális vérvonalút kicsempészni Törökországból...
egyszerűen nem lehet kihozni a Törököktől,Tilos,betiltva,levédve....
KANGAL
egyébként ez egy külön világ,külön társadalom,rengeteg hiú és fanatikussal......
2012 év elején csöppentem bele....mondták ,hogy olyan lesz mint a drog....
hittem is-nem is...
de a kiállitások hangulata "megfertőzött" azóta:)
francba:)))
folytatva,jövőre lesz alom a kenelben(ez nem sűrűn lesz-nem szaporitó státuszra hajtunk)
vagy Olaszországban vagy Németországban,Hollandiában lesz a lánykérés,minimum vmi Europa győztes,Eu egyik legszebb kanja képében.
Europán kivűl én nem megyek,igy is vagyon lesz a móka,de EU-ban vannak már világverő kanok.
még többen vannak kalapban- a tenyésztőm lesz az Ámen,csak az ő jóváhagyásával pároztathatom.
a kutyámat egyébként el sem adhatom....a tenyésztőm tudta nélkül,neki elővásárlási joga van.
Nemtom, ez 3 éve volt, azóta más csajoknak adtam oda a testem.. :-)
iiiiilllly az nem passzol:)
nem képezte magát ki Angol Pásztorkutyákra is azóta?:)))
A kutyát csak most mondtad.. :-)
nah látod...egész nyáron ezt mondogattam,hogy motorra:)
jah igy már nem:)
Collie ilyet soha nem csinálna.....
kivétel a zárt területe....ott örjöng....területvédő,ott ha benyukálnak hozzá,megkap bárkit.
bizonyos szempontból rokonlelkek a Collie-val:)
jövőre a Szerb Champion,Hungaria Champion cimeket szeretnék elérni,ez 6szoros CAC győzelmet jelent,melyből 2-őt Nemzetközi versenyen kell elérni,2-őt pedig Szerbiában,általában külföldi biróknál.
Idén egy biró maradt 100%-osan a bögyömben,akit arcon csaptam volna,hogy padlót pattincccsson:)
Bnő igen édesszájú, ilyen esetekre felfüggeszti a fogyókúrát.. a kutyázási lehetőséget már meg se merném említeni.. :-)
oda hivogatlak Te ,hogy gyere le és meghivlak fagyizni,sütizni,Waszinak is szólunk:)))
az Ország legjobb cukrászdája 1975 óta,BP-n nincs ilyen,már körbe mutatták az összeset:)