Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kutya,Macska,Kisállat,Haszonállat

Re: gf

#671208 Sumér harcos Előzmény: #671104

szállitó ketrecek,szoritó pórázok,nyakörvek,labdák,kozmetikusok,felvezetések stb-kell a hely:)

tetszik az uj Octavia combi:)

még1 sokkoló adat,

most 2013-ban világkiállitás BP előtt....egy lábát 2-3 órán keresztül igazitották,mosták,száritották,nyirták,minden hajszála be volt lőve:)

fanatikusan büszke és maximalista vok rá,mint egy arab telivérre:)

Re: Flyball - Team Finals - Crufts 2013

#671064 Sumér harcos Előzmény: #671053

Házörzés csúcsa pedig vsz. az egyik ez a fajta,nyáron találkoztam vele fenn Erdélyben egy esztenán,medve ellen is a legjobb,ott arra használták,egy vagyonért lopták ki a törököktől az Erdélyi pédányt.....

viszont ezt ugy kell normális vérvonalút kicsempészni Törökországból...

egyszerűen nem lehet kihozni a Törököktől,Tilos,betiltva,levédve....

KANGAL

#671057 Sumér harcos Előzmény: #671027

egyébként ez egy külön világ,külön társadalom,rengeteg hiú és fanatikussal......

2012 év elején csöppentem bele....mondták ,hogy olyan lesz mint a drog....

hittem is-nem is...

de a kiállitások hangulata "megfertőzött" azóta:)

#671054 Sumér harcos Előzmény: #671046

folytatva,jövőre lesz alom a kenelben(ez nem sűrűn lesz-nem szaporitó státuszra hajtunk)

vagy Olaszországban vagy Németországban,Hollandiában lesz a lánykérés,minimum vmi Europa győztes,Eu egyik legszebb kanja képében.

Europán kivűl én nem megyek,igy is vagyon lesz a móka,de EU-ban vannak már világverő kanok.

még többen vannak kalapban- a tenyésztőm lesz az Ámen,csak az ő jóváhagyásával pároztathatom.

a kutyámat egyébként el sem adhatom....a tenyésztőm tudta nélkül,neki elővásárlási joga van.

#671053 KawaBazsy Előzmény: #671051

Nemtom, ez 3 éve volt, azóta más csajoknak adtam oda a testem.. :-)

#671051 Sumér harcos Előzmény: #671040

iiiiilllly az nem passzol:)

nem képezte magát ki Angol Pásztorkutyákra is azóta?:)))

#671048 Sumér harcos Előzmény: #671035

jah igy már nem:)

Collie ilyet soha nem csinálna.....

kivétel a zárt területe....ott örjöng....területvédő,ott ha benyukálnak hozzá,megkap bárkit.

#671046 Sumér harcos Előzmény: #671027

jövőre a Szerb Champion,Hungaria Champion cimeket szeretnék elérni,ez 6szoros CAC győzelmet jelent,melyből 2-őt Nemzetközi versenyen kell elérni,2-őt pedig Szerbiában,általában külföldi biróknál.

Idén egy biró maradt 100%-osan a bögyömben,akit arcon csaptam volna,hogy padlót pattincccsson:)

#671044 KawaBazsy Előzmény: #671042

Bnő igen édesszájú, ilyen esetekre felfüggeszti a fogyókúrát.. a kutyázási lehetőséget már meg se merném említeni.. :-)

#671042 Sumér harcos Előzmény: #671038

oda hivogatlak Te ,hogy gyere le és meghivlak fagyizni,sütizni,Waszinak is szólunk:)))

az Ország legjobb cukrászdája 1975 óta,BP-n nincs ilyen,már körbe mutatták az összeset:)

#671040 KawaBazsy Előzmény: #671037

Az egyik az asszem agár volt, a másik meg tán a Yorki, de ebben nem vagyok biztos, mert neki is volt 5, s vitte őket versenyre..